JK - A múlt kalandjai II.

2.5K 198 4
                                    

Reggel ismét a szégyentől sajgó fejjel keltem. Miért nem bírom megállni? Heten vagyunk ugyanabba a kényelmetlen cipőben, de csak nekem akadnak önkontroll problémáim. Annyira gyenge vagyok.


- Valami baj van? – kérdezte Jimin a mosdó ajtófélfának dőlve.

- Zavarba ejtő álmaim voltak. – érintettem meg finoman az ajkam, ahogy eszembe jutott, hogy Jimin nyakát csókoltam. Ő, pedig mintha megint a gondolataimban olvasott volna, kezét finoman végig húzta nyakán, ahol megláttam egy apró icipici foltot. Épp, hogy észre vehető, de ott volt és én okoztam. Erre liftezni kezdett a gyomrom. Rosszul voltam magamtól, hogy ezt tettem a legjobb barátommal. Ráadásul a tudta nélkül.

- Azt látom... - mutatott a nadrágomra szemöldök ráncolva. Lenéztem és odakaptam a kezem. A farkam ismét kemény volt. Ráadásul egy hatalmas folt volt rajta a tegnap éjszaka emlékére. – Készülj. Mennünk kell próbálni. – lökte el magát az ajtófélfától, és ismét a táskájába pakolt. Többet nem szabad Jiminnel egy szobába kerülnöm, de most négy napig így leszünk. Valahogy ki kell bírnom. 

A koncert után egyből zuhanyt vettünk és indultunk lefeküdni. Nagyon meleg volt, de Jimin hangszálai begyulladhattak a légkonditól, ezért nem használhattuk. Jimin feltűnően csendes volt ma.

- Minden rendben? – kérdeztem.

- Te póló nélkül alszol? – kérdezte, mikor megjelentem a háló ajtóba.

- Figyelj, ha nem lennék tekintettel rád, akkor meztelenül aludnék! – mondtam huncut mosollyal. Erre ő is lekapta a felsőjét, amitől hátra léptem egyet.

- Akkor én is leveszem. – legyezte magát. – Nagyon meleg van... - A tegnapi kalandunk után viszonylag nyugodt napom volt, pedig Jimin ma is megölelt, megsimogatta a karom, sőt még a hajamba is beletúrt, mikor a nyakam masszírozta. Olyan volt, mintha tesztelne, hogy mikor szakad el a cérna. Persze, azért a zuhany alatt könnyítettem magamon. Biztos, ami biztos.

- Ha nem zavarna téged, a nadrágom is levenném. – kacagtam az ágyfelé közelítve.

- Vedd! – rántotta meg a vállát és ismét a könyvével foglalkozott. Ott álltam értetlenül néztem rá. Mit tegyek? – Na, ne szégyenlősködj, elforduljak? Vagy úgy jobb, ha én is leveszem? – mondta fel se nézve.

- Igen. – mondtam. Hangom határozott, pedig én nem vagyok az. Erre sóhajtva letette a könyvet és benyúlt a takaró alá, majd egy kis alsónadrágot ejtett a földre. – Mindketten férfiak vagyunk. Láttalak már. Ne csináld. – mosolyodott el édesen. Megfordultam és én is levettem, majd bebújtam mellé a lehető legtávolabb. Jiminnek fogalma sem volt, hogy ez nekem mennyire nehéz.

- Akkor jó éjt! –mondtam befordulva.

- Neked is! – Persze én semmit nem aludtam. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megismételném a tegnapot. Ma biztos ezerszer jobb lenne. Se rajta, se rajtam nincs ruha. Olyan ártatlanul alszik. Mélyen. Figyeltem a kis sűrű szempillákat. A szemöldökét, ahogy kicsit ráncolta. Az aranyos kis orrát. Olyan tökéletes a bőre, nincs rajta semmi bőrhiba. Majd szemem a szájára tévedt. Vastag telt ajkak, melyek most kicsit elnyílva várják, hogy kényeztessék őket. Nem sokat vártam, mert a tegnap még túl élénken élt bennem. Közelebb hajoltam épp csak annyira, hogy összeérjen a szánk. Nem mozgattam, csak hagytam, hogy csábítson az érzés, hiszen emiatt csináltam, az érzések rabja vagyok. Jimin nem mozdult. Mélyen aludt, így kicsit megmozdítottam a szám. Szinte csiklandozta a finom érintés ajkaimat, ezért közelebb hajoltam. Így már jobban éreztem finom ajkait. Eljátszadoztam az alsó ajkával, majd a felsővel. Óvatosan becsúsztattam a nyelvem, de épp, hogy nyelvéhez értem, már ki is húztam. Ez túl veszélyes volt. Közelebb csúsztam hozzá, így meztelen mellkasunk összeért. Mindketten sóhajtottunk egyet. Tudtam, hogy neki is hiányzik az érintés. Ezért végig simítottam karján, amire ismét sóhajtott. Mondanom sem kell, hogy már állt a farkam. Csípőjére tettem a kezem és közelebb húztam, így férfiasságunk találkozott. Meglepődtem, hogy neki is kemény volt. Jó vagyok! Mosolyodtam el. Megmozdítottam csípőm, így lassan eltávolodott farkam az övétől, majd újra összesimult. Felnyögtem halkan és ő is így tett. Megismételtem még párszor, amikor egy rekedtes hangot hallottam meg.

- Jungkook mit csinálsz? – kérdezte el ködösült tekintettel. Én pedig le se tagadhattam volna, hogy mit csinálok, már túlságosan benne voltunk. Tiszta nedv volt a hasunk, kemény farkunk egymásnak feszült és homlokunk csapzott lett az izzadságtól.

- Sajnálom Jimin, de elvesztettem az önuralmam. – mondtam halkan és újból löktem egyet. Már sokkal hangosabban felnyögött. Ó, istenem, így mennyivel izgalmasabb. Egy-két lökés után ő is beszállt a játékba, és még jobban összedörzsölődtünk, majd éreztem, hogy már nem bírom tovább. Jimin is hátra vetette a fejét. Tudtam, hogy ez mit jelentett. Rátapadtam a nyakára és csókoltam. Hallottam, ahogy nyögései egyre hangosabbak lettek, és egyre több. Teljesen ellepett az élvezet ködje, szinte fuldokoltam a szexuális feszültségben. Pár lökés múlva elélvezett, és én is megállíthatatlanul követtem. Pihegve fordultam a hátamra elengedve őt. Csend volt. Csak a légzésünk zaja törte meg. Mikor lecsillapodott a lélegzetünk, kezdett fülsértő lenni a csend. – Kérlek, ne haragudj! Én... az utóbbi időben... teljesen ki vagyok fordulva magamból. – mondtam halkan. Sírni tudtam volna, annyira szégyelltem magam. – Én mondtam, hogy mindenre feláll, de nagyon sokszor... Elég sokszor rád. – mondtam ki halkan. Hiába akartam megállítani, a szavak utat törtek maguknak. – Annyira szexi vagy Jimin. Ahogy viselkedsz, ahogy nézel, és amikor az ajkadat nyalod vagy harapod. Édes istenem! – túrtam a hajamba. – Sokat tapizol, és ez engem felizgat... az utóbbi időben. – zártam a mondókám, mert a mellettem fekvő sóhajtott.

- Tudom. – mondta. Ennyi, tudja? – De nem az utóbbi időben. Már lassan egy éve ilyen vagy. Csodálom, hogy eddig bírtad. – kacagott és megsimogatta a fejem. Tessék?

- Téged nem zavar? – kérdeztem.

- Jungkook szerinted, miért tapizlak annyit? – kérdezte. – Én is kanos vagyok és vágyom arra, hogy rendesen kielégüljek. – nézett a szemembe. Ettől megint megmozdult bennem valami. – Persze nem állt szándékomban pont veled, de amikor az öledbe ültem, és felállt a farkad, rögtön tudtam, hogy ezen segíteni kell. – kacagott. Én is megpróbáltam mosolyogni, de nem értettem, most mi történik. – Mondhatni kapóra jöttél. – Kacsintott.

- De mi barátok vagyunk... és te férfi vagy! – mondtam ki a bántóan hangos gondolataimat.

- Ez csak szex. – mondta Jimin. Olyan könnyed! Számomra elérhetetlen ez a fajta lazaság, ami belőle árad. – Mástól nem kaphatjuk meg, és kezd az agyunkra menni. – dőlt hátra. – Sokat gondolkodtam rajta. Nyilván én is szívesebben dugnék egy nővel. – nyalta meg az ajkát. – De sajnos ezt nem lehet. Túl sokat dolgoztunk ezért. Te pedig megmozdítottál bennem valamit. – simogatta meg az arcom. – Helyes vagy. Szépek a szemeid. Tetszik az ajkad és olyan erős szexuális kisugárzásod van, hogy ha egy méternél közelebb vagyok, már keményedik a farkam. A testedről ne is beszéljünk. – nézett ki az ablakon. Azt hiszem, neki is kezd kellemetlen lenni ez a beszélgetés.

- Ez csak szex. – mondtam ki én is hangosan. Ízlelgettem, amit mondott. Igaza van, de időre van szükségem. – Nekem ennyi elég volt ma este. – mondtam neki, de ez hazugság volt, ahogy meztelen, izmos vállán megcsillant a kinti utcalámpa fénye, legszívesebben beleharaptam volna.

- Rendben Jungkookie. – dőlt vissza az ágyba. – Semmit nem fogok tenni. Csak, amit te is akarsz. – hallottam halkan álmos hangját. Én is ettől félek Jimin.

- Jimin, én semmit nem akarok. Én, azt akarom, hogy elmehessek egy lánnyal egy randira. A szemébe nézhessek, és szép dolgokat mondhassak neki. Hogy szerethessem, hogy éjszaka megdughassam, és reggel mellette ébredjek. Helyette, épp arról trécselek a legjobb barátommal, hogy meghúzzuk-e egymást... - a hangom a végére hisztérikussá vált. Jimin felém fordult és szorosan megölelt. Pillanatok alatt megnyugodtam. Mindig ilyen hatással volt rám.

- Te ezt az utat választottad, mikor Idol akartál lenni. Tudtad, hogy nagy ára van. Hozzuk ki belőle a legjobbat. OK? –bólintottam és hagytam, hogy elnyomjon karjaiban az álom. Nem izgatott fel a testének melege, inkább boldogsággal és szeretettel töltött el.


Csak szex?Where stories live. Discover now