JM - A múlt kalandjai

2.1K 147 0
                                    



A baráti puszink után, féltem, hogy eltávolodik tőlem, ezért úgy tettem, mint akinek nem jelent semmit. Sokszor magamon éreztem a kutató szemeit. Próbáltam kizárni a szexuálisan túlfűtött gondolataimat, és inkább Taen vezettem le a feszültséget.

Megváltozott a viselkedése. Sokkal kihívóbb lett velem szemben. Sokszor fegyelmeznem kellett, mert nem zavarta se kamera, se rajongók. Fogdosott olyan helyeken, ahol már egy sima barátságba nem fér bele. Igazi kanos kamaszként viselkedett. Néha zavarban volt, már csak a jelenlétemtől is. Nem mert közeledni felém, de ha egyszer felbátorodott, rögtön le kellett állítanom, mert félreérthetetlen szexuális jeleket küldött. Én egész jól bírtam. Persze én is kacérkodtam vele, de próbáltam baráti heccelésnek feltüntetni. 

Egyik este, mikor véget ért egy koncert sorozatunk, úgy döntöttünk most kirúgunk a hámból. Akkor tudtam meg, hogy Jungkook mennyire kíván engem. Sokat ittunk a csapattal. Ha együtt vagyunk, szeretünk játszani, akár csak a Run BTSben. Például izgalmas ügyességi játékokat. A mindig győztes, kis maknea nagyon kész volt. Folyton rajtam felejtette a szemeit. Mondjuk józanul is mindig követ, nem csak a szemével. Támadt egy mocskos ötletem. Felfirkantottam büntetésként a kis papírra a legnagyobb vágyam. Csókold meg az általad választott tagot. Izgatottan vártam, mi lesz a játék végkimenetele. A mi Golden makneank talán először vesztett. Mondjuk várható volt, mert túl sokat ivott. Mikor kihúzta a büntetését, egyből rám kapta a szemét. Majd felolvasta. Éreztem, hogy szaggatottan kezdem venni a levegőt. Kérdés sem volt, hogy ma mi csókolózni fogunk. Nagyon vártam, hogy hogyan reagál. Persze játszotta a nagymenőt a többieknek. Közelebb mentem hozzá és próbáltam magam kontrolálni, hogy semmit ne lássanak rajtam.

– De akkor már csináljuk rendesen. – hallottam kissé rekedtes izgatott hangját. Le se tudta volna tagadni, hogy legalább annyira vágyik erre a csókra, mint én. Magához rántott. Ahogy testünk egymásnak ütközött elvesztem. Túl sokáig vártam erre, de nem kellett semmit tennem. Ő megtette azt, amire vágytam, mintha minden gondolatom hallotta volna. Számra tapasztotta a száját, és hevesen tépte ajkaim. Mindenhol bizseregtem, a szám égett és az illata betöltötte minden gondolatom. Szinte remegtem a karjaiban. Nekem ez így sok volt. Soha nem gondoltam volna, hogy Jungkook ilyen heves vággyal fog engem csókolni. Viszont neki ez nem volt elég. Átkarolta a derekam, és ahogy megéreztem a kezét magam körül olyan volt, mintha életemben először lennék egész. Én már léptem volna el, de nem engedett, hanem egymásnak nyomta a csípőnket. Erre nem számítottam, ahogy kicsit megkeményedett férfiasságom az öléhez simult kénytelen voltam nyögni. Úristen, ne tedd ezt velem, Jungkook. Ő, mintha csak erre várt volna, kínzó lassúsággal végig nyalta az ajkam, majd átdugta a nyelvét, hogy táncba hívja az enyémet. Megijesztett ez a hevesség, de nem tudtam ellenállni neki. Viszonoztam a csókot, és elvesztve az önkontrolt a hajába túrtam. A szívem, majd kiugrott a helyéről. Annyira vágytam a beteljesülésre, annyira szerettem volna már egy rendeset élvezni. Éreztem, hogy a levegő kezd elfogyni, ami nagyon elszomorított, mert tudtam, hogy itt vége, és talán Jungkook soha többé nem akar ennyire. Lelassította a csókunk, már csak egész finoman kóstolgatta a szám, de ő sem akart elválni. Leengedte kezét a derekamról, ezzel hagyva nekem menekülő utat. Majd apró puszit lehelve ajkamra eltávolodott. Nem bírtam ránézni. Amit tett velem... Tagadhatatlanul ez volt életem, legszenvedélyesebb és legfantasztikusabb csókja. Most csak még jobban akartam ezt a csodát. Ajkaim égtek, muszáj volt megérintenem őket, hogy tudjam, nem csak képzelődtem. Tudtam, hogy néz, várja, mit reagálok. Ahogy tekintetünk találkozott, elvesztem szemeibe. Nem tudtam megszólalni. Nem hallottam mást csak a szívverésem.

A csók után, mintha Jungkook megnyugodott volna. Nem viselkedett velem úgy, mint az előtt. Ismét barátjaként kezelt. Furcsa érzések kavarogtak bennem, ahogy a repülőn egymás mellett nevetgéltünk, mint a legjobb barátok. Könnyebb volt így lenni vele, a megterhelő szexuális feszültség nélkül. De ha összeakadt a kezünk, vagy túl közel kerültünk egymáshoz, visszatért a feszültség. Mindketten menekültünk előle. Nem akartuk észre venni, hogy az a nyugalom, amit a csókkal kaptunk csak ideiglenes. Mint amikor feltöltöd a telefonod akkumulátorát. Keményen dolgoztunk, hogy jól teljesítsünk, és közben éreztem, hogy megint kezdek egyre többször közeledni Jungkook felé, aki ezt az elején kerülte. Az idő múlásával viszont, elkezdte viszonozni, aztán ismét visszatért az állandó szexuális feszültség. Egy hónapig se bírtuk, és már egymás nyakán csüngtünk, titkon arra vágyva, hátha a másik lép. 

Csak szex?Where stories live. Discover now