JK - Jimin és RM

1.8K 132 9
                                    


Halk nyögéseket hallok, és lassan kinyitom a szemem. Nem a saját szobámba vagyok, hanem Jiminnél. Ó basszus, de bunkó voltam vele tegnap. Már megint rajta vezettem le a feszültséget. Megdörzsölöm a szemem, és a hang forrása felé fordulok. Jimin csípőjét kicsit mozgatva nyöszörög. Istenem milyen édes, hogy ilyen kis kanos. Még soha nem tudtam, úgy megkörnyékezni, hogy elutasított volna. Igazi kis szex éhes fasz. Na jó, inkább ilyet nem mondok a legjobb barátomra. Megmosolyogtat, ahogy látom kipirult arcát. Talán fel kéne ébresztenem, hogy együtt lerendezzük, ezt a problémát. Mielőtt észbe kapok, Jimin hátára fordul, és benyúl nadrágjába. Kezét örült tempóba mozgatja kemény férfiasságán, és nyögései hangosabbak lesznek. Kikerekedett szemekkel nézem őt. Nadrágomban pillanatok alatt fogy el a hely, ahogy látom őt. Majd vágyam, és gyönyörét még jobban tetézve, másik kezét fenekéhez vezeti. Nem teketóriázva újra, és újra magába mélyeszti kicsi ujját. Képtelen vagyok türtőztetni magam. Látni akarom, pontosan mi történik, így óvatosan megfogom nadrágja szélét, és lehúzom róla. Majd lábai közé térdelek, hogy tökéletes rálátásom legyen kezei munkájára. Már a második ujjával nyomul magába. Fejét hátra veti, és nyögései betöltik az egész szobát. Nem tudok ellenállni a kísértésnek, én is tagomra fogok, és élvezve a nekem nyújtott, egyszemélyes showt, próbálom magam hasonló gyönyörökhöz juttatni.

- Jungkook-ah - nyögi nevem, majd háta ívben megfeszül, és felsikkantva élvez meztelen hasára. Én, pedig ettől elsülök markomba. Édes istenem, ilyen csábító látványra szeretnék kelni minden reggel. Letakarítom magam, majd az én szex mániás barátomat. Óvatos csókot adok kiszáradt ajkaira, és betakarom, nehogy megfázzon. Nyújtózkodva nézek ki az ablakon. Kint minden békés, mintha meg se történt volna ez a reggel. Reggel? Mennyi az idő? Telefonomhoz sietek, és meglepődve nézem, hogy már rég elmúlt fél hat. Bassza meg! Nem baj, talán még kilóghatok. Ekkor megérzem a finom kávé illatot, ami az ajtó kis résein keresztül szivárog be. Itt ragadtam baszki! Ez tuti Jin! Leroskadok az ágyra, és valami menekülő utat keresek magamba. Ha hajnalok hajnalán jövök ki Jimintől, tudni fogják, hogy itt aludtam. Nem akarom, hogy kombináljanak. Egyre nagyobb kint a zaj, hallom a bőröndök kerekeinek hangját a járólapon. Már szinte mindenki fent lehet. Odalopózok az ajtóhoz, és figyelem, hátha elcsendesednek, és kitudok gyorsan lógni.

- Szerelmem, hová mész? - hallok egy rekedtes hangot az ágy felől, ami ledöbbent. Nem a rekedtsége, hanem amit mondott. Most komolyan szerelmemnek hívott. Nem! NEM! Jimin, ne mondd, hogy szerelmes vagy belém. Jézus, azt képtelen lennék elviselni. Persze jól meg vagyunk, de ezek csak testi dolgok. Ő még is csak olyan, mintha a bátyám lenne. Mit csinálok, ha szerelmes belém? Látom, hogy felül. Olyan aranyos a pufók kis arca ilyenkor. Na, ezt nem! Kook, ne érzelgősködj, ő a haverod! Látom, hogy mozog a szája, és idegesen kapkod. Megrázom a fejem. Biztos csak viccelt. Kérdően néz rám, de fogalmam sincs miről beszélt.

- Öhm... - próbálom összeszedni magam, de nehezen tudok megszólalni. Nagyon megijesztett az a gondolat, hogy szerelmes belém. - Már egy ideje figyelem a zajokat. Fent vannak többen is... - dőlök megkönnyebbülve az ajtónak, mikor találkozik a tekintetünk. Szemei ugyanazt tükrözik, mint eddig. Semmi szerelmes nincs nézésében. Olyan hülye vagyok!

- Jimin, ideje felkelni! Van még három óra az indulásig! Vár L. A.! – kiabál be Namjoon, amire összerezzenek.

- Már fent vagyok! – válaszolja Jimin, én pedig ismét kezdek pánikba esni. Ha bejön, akkor mindennek vége.

- Bemehetek? Beszélni szeretnék veled... - halkítja le hangját laederünk. Ez a bizalmas hangnem nem tetszik. Miért akar beszélni vele? Ráadásul kettesbe. Mi az, amit nem tud megbeszélni mással. Érzem, ahogy kezdek ideges lenni.

Csak szex?Where stories live. Discover now