Duyuru Muyuru Öyle Bişeyler

2.1K 46 8
                                    

Herkese Selamm Nasılsınız iyisinizdir inşallah. Bende iyi diyim iyi olayım şu sıralar morelim aşırı bozuldu herneyse. Yazmayı özlemişim iki gündür yazmıyorum. Şimdi bu şey duyuru gibi bişey de olabilir belki olmayabilirde orası karışık neyse siz anladınız değil mi? Anlamışsınızdır umarım Neyse fazla gevezelik etmeyim. Bir kaç gündür bölüm atamıyorum neden ama neden atamıyorum bir sorun Neden çünkü Sınava çalışıyorum ödevlerde kat kat artınca kendime bile zaman ayıramıyorum. Şimdi size birkaç soru sorucam cevaplarsanız sevinirim Canlarım ballarım okuyucularım.

1-)Final yapayım mı?
2-)Kaç bölüm sonra final olsun?
3-)Spoi paylaşmak için bir instagram hesabı açayım mı takip edermisiniz?
4-)Hikayeden memnunmusunuz?
5-)Hikayede isminizin geçmesini istermisiniz? İsterseniz ona göre birşey yapıp aranızdan bir veya iki bilemedim üç kişi seçicem.

Sorularım bu kadar cevaplarsanız sevinirim. Lütfen beş soruyu cevaplayın. Hikayenizin kaderi sizin elinizde. Sizi çok seviyorum şuan up uzun yazasım var ama üşeniyorum uzun yazsam hikaye değil neden uzun yazayım ki her neyse. Soruların cevaplarını bekliyorum okuyucularım ona göre. Geçen doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim. Eeee nabünüz ne edünüz okul nasıl gidiyor siz nasılsınız. Ayy fazla uzattım. Beni bi gevezelik tuttu.
Kendinize iyi bakın sevgi ve mutlulukla kalın. Sizi çok seviyorum benim Kalbim Senin Ailesi...
.
.
.

 Sizi çok seviyorum benim Kalbim Senin Ailesi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şuraya bir UlRem bırakayım...
Şimdi ben kaçar.
.
.
.

Şurayada Yazarınızın modunu bırakıyım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şurayada Yazarınızın modunu bırakıyım...

Kalbim Senin Where stories live. Discover now