59.Bölüm

1.4K 59 63
                                    

bestemsublablabla kuzum istediğin böyle birşey miydi?
O günün ardından tam 5 yıl geçti.
O akşam eve bir kız gelmişti. Tahirden hamileymiş. Canım çok yanmıştı. Hiçbirşey demeden Emiri de alıp gitmiştim. Tahir bana bunu nasıl yaptı. Tahirle boşanmıştık. O Selda denen kadınla evlendi Irmak diye beş yaşında kızları var. Emir oğlum yedi yaşına girdi. Ve ben hamileyim kimden derseniz o gün biriyle tanıştım onunla evlendim adı Serhat bana çok iyi bakıyor oğlumada beni bir kez olsun üzmedi ve ben onu çook seviyorum.
Yeni bir sabaha sarılarak uyandık.
S:Günaydın Aşkım
N:Günaydın Birtanem diyip dudağıms öpücük bıraktı.
Emir de beş dakika içinde odaya girdi ve bize sarıldı.
E:BABAAA
S:Aslan oğluumm.
Emir artık Tahire baba demiyor Serhatı daha çok seviyor. Irmaka yani kızına daha fazla sevgi gösterdiği için Emir ondan nefret etmeye başladı.
Tam dokuz aylık hamileyim
ve kızım olucak.

İki yıl sonra
Kızım Nil iki yaşına girdi. Çok güzel bir aile olduk. Kalelilerle hala görüşüyorum Tahir hariç. Onun karısı yine hamileymiş ama umrunda bile değil. Yiğit dokuz yaşına girdi Tahir bir kez olsun görmeye gelmedi. Keyfi bilir oğlum babasıyla mutlu. Zaten Tahirden baba olmaz iyiki boşanmışım iyiki Serhatla evlenmişim. Şimdi mutlu bir aileyiz. Ben Serhat Emir ve Nil....

Sizi şakaladım final değil

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sizi şakaladım final değil.

Tabikide şakaaaaaŞakalandınızzzz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tabikide şakaaaaa
Şakalandınızzzz...
Final değil ufak bir şaka yaptım. Zaten final olsa böyle bitirmem

Kalbim Senin Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin