52.Bölüm❣️O Benim Oğlum

1.3K 69 7
                                    

A:Devrem sakin ol! Bizim çocuklar bir bebek ceseti bulmuş şuan hastanedeyiz ben açıp bakmaya cesaret edemedim siz gelin bakın.
Nefes bu sözü duyar duymaz nefesi kesildi. Tahir dona kaldı. Telefonu kapadı ve gözyaşlarını akıttı
N:Hayır hayır benim oğlum ölmez Tahir ölemez benim oğlum o daha çok küçük o çok masum olmaz Tahir buna izin verme lütfen.
T:Ölmüşse
N:Nolur öyle deme nolur Tahir ölmez bebeğimiz ölemez o bizsiz yapamaz.
Yarım saat sonra hastaneye gittiler. Morg yerine girdiler. Nefese daha demin sakinleştirici vurulmuştu zor ayakta duruyordu. Küçük bir beden gördüler. Ne Tahir nede Nefes açmaya cesaret edebildi. Nefes ağlayarak gözlerini kapatıp bir eliyle açtı. Gözlerini açınca onun oğlu olmadığını görünce içi rahatladı. Bebeğin yüzünü geri kapadı.
T:Bak ölmemiş
N: Tahir lütfen Burdan gidelim.
Biz ordan çıktıkdan bir dakika sonra bir annenin çığlıkları hastaneyi boğdu. Arkama dönüp baktığında bir kadın bebeğim diyerek ağlıyordu. Hayat ne kadar acımasızdı günahsız masum bir bebek ölmüştü. Nefesin kendi çocuğu olmasa bile içi acımıştı.
T:Hadi gidelim.
Hastaneden çıkıp arabaya bindik eve varasiya kadar ağladım. Kim bilir o annenin canı ne kadar çok acımıştır. Eve varınca direk odaya gittim oğlumu çok özlemiştim.
T:Nefes ağlama artık
N:Oğlumuzu bulsak bile o kadın rahat durmaz
Aradan iki gün geçti. Oğlumsuz altı gün. Dile kolay altı gün. Günden güne soluyorum. Artık dayanacak gücüm yok çarenin yok. Tek çarem el açıp allaha dua etmek. Tahir aramaya gitmişti oğlumuzu. Yatakda otururken ezan sesi kulağıma geldi. Gidip abdest aldım ve namaz kıldım. Allaha dua ettim. Kuran okudum. Saniye annem her gün dua ediyordu kuran okuyordu herkes Emir için dua ediyordu. Vakit akşamüstü üstümde ince bir tişört ile bahçeye çıktım. Ayaklarımda çıplaktı çimenlerin üzerinde yürüdüm. Tahirin arabası gelince yalın ayak yavaş yavaş arabanın oraya gittim. Arabadan indi umutsuzca bana baktı. Kollarımı açıp ona sarıldım bir nebze bile olsa iyi gelmişti
T:Üşüyeceksin
N:Bir haber var mı?
T:Hayır
N:Ben oğlumu özledim
T:Bende
Dört saat sonra Gözdenin annesi bir konum attı. Gözde orada olabilirmiş biz hemen gittik. Issız bir yerdi her yer kapkaranlık yaşanmayacak halde eski bir ev vardı. Korktuğum için Tahirin elinden tuttum. Yavaşça içeri girdik. Etrafta ses yoktu. Tahir etrafı zar zor görüyorduk birden üst katta bir ışık belirdi korkup Tahire biraz daha sokuldum
T:Korkma
Yavaşça yukarı çıktık ışığın yandığı odaya gidiyorduk birden bebek ağlama sesi geldi
N:Oğlum
Tahir odaya birden daldı. Gözde Emiri susturmaya çalışıyordu. Bizi görünce Emiri bırakıp camdan atladı.Onu hemen kucağıma aldım öpüp kokladım. Sanki biraz zayıflamış gibiydi. Oğlumuzu alıp eve gittik. Herkes baya sevinmişti. Orda yemek kaşığı yedikten sonra kendi evimize geldik kaç gündür Kaleli konakda duruyorduk. Yatak odasında Emiri emziriyordum. Çocuğum çok açtı. Karını doyurdukdan sonra ona sımsıkı sarıldım. Kokusunu içime çektim. Oğluma altı gündür hasretdim. Beş dakika  sonra odaya Tahir  geldi Emiri kucağına  aldı ve yanağından öptü kokusunu içine çekti.
T:Ohh mis kokulum
N:Çok özledim ben oğlumu
T:Bende
Emir uyuyunca beşiğe koyduk.
Yatağa yattık Tahir beni kendine çekip öptü.
Sabah uyandığımda Tahiri yanımda göremedim. Beşiğe baktım Emir de yoktu telaşla odadan çıktım ve aşağı indim. Allaha şükür Emir buradaydı.
N:ödüm koptu diyip Emiri yemek masasının üstündeki pusetten aldı. Tahir kahvaltı hazırlıyordu.
T:Neden korktun
N:Emiri göremeyince
T: diyorum ki ailemizi biraz daha çoğaltmak bir bebek daha mesela
N:Emir neyine yetmiyor
T:Kızım olsunda isterim
Aklıma canım kızım gelmişti Sevdam canım kızım. Gözümden ister istemez bir yaş aktı
N:Aklıma kızımız geldi.
T:O şuan cennette bizi izliyor
N:Tahir bir kızımız olursa adını Sevda koyalım.
T:Olur
Bir kaç Saniye sonra kapı çalındı bende hemen açtım. Yine o gudubet insan gelmişti gözde
N:Allah belanı versene kurtulsak.
G:Oğlumu almaya geldim
Bir kaç dakika sonra Tahir geldi.
T:Yürü git lan
N:O benim oğlum
G:Şimdi gidicem ama sonra yeniden gelicem
N:Sus lan samara suratlı gudubet insan çökmüş her yere. Alanın belası. Diyip kapıyı yüzüne kapadım. Sinirle  mutfağa gidip bir bardak su içtim.
N:Tahir ben artık dayanamıyorum
T:Neye
N:Şu kızın hayatımızı mahvetmesine annesine  babasına  söyle şunu psikoloğa götürsünler hayatımızdan gitsin. Artık korkuyorum oğlumu Birdaha alır diye. Bu manyak daha ne  yapacak diye düşünmekten sıkıldım!
T:Birşey yapamaz
N:Yapar Tahir yapar.
Akşam üstüne  doğru Emir ile kaleli konağına gittik öğlen manyak karı oğlumu yeniden kaçırmaya çalıştı ama  başaramadı. Ve ben bundan artık sıkıldım. Tahire içimi döktüm artık korkuyorum ya hergün ayrıı bir olay benim neden normal bir hayatım yok.
Asiye ablalara sohbet ediyorduk. Ayaz ve Eslem evlilik kararı almışlar. Yakında düğün varmış
E:Off kızım ya resmen bir aya Evlenicez
N:Ay inşallah
F:Ben hala sapım lan
N:Buluruz dert etme
M:Şanslısın evlenip başını yakma
H:Murat seni öyle bir döverim ki tipin kayar
M:Tamam sustum diyip Gökçek kucağına aldı
H:Ölürüm lan ben buna
M:Kime
H:Sana kocam sana. Kızarım döverim ama en çok da ben severim
M:Seviyim gız seni.
N:Bunlarda ayrı bir değişik
E:Aynen
Akşam olunca Mustafa abi eve geldi ama Tahir yoktu. Merak ettim bana akşam yemeği nı burda yiycez demişti içime bir kurt düştü. Tahirin aramama rağmen meşgul çalıyordu. Bir kaç dakika sonra Mustafa abinin telefonu çaldı. Bir an dona kaldı ve telefonu kapadı.
Mus:Nefes bazım sakın ol
N:Ne oldu.
Mus:Tahir bir saat önce Gözdeyi vurmuş hapse almışlar.
Önemli
Final kararı aldım. Hikaye kabak tadı vermeden tatlı tatlı bir son yapmaya karar verdim. Ya 60. Bölüm 55. Bölümde final yapıcam. Hikayeyi devam ettirdikçe sıkıcı bir hal aldığını düşünüyorum. En iyisi hikayenin tadını bozmadan final yapmak. Bu benim ilk hikayem ve benim için çok kıymetli. Ama herşeyin bir sonu vardır. Unutmayalım ki her son yepyeni bir başlangıçtır. Diğer hikayelerimi okuyabilirsiniz. Hikayelerden haberdar olmak için takip edebilirsiniz. Yorum ve vote atmayı unutmayın. Hikaye hakkında görüş ve önerilerinizi mesaj olarak atabilirsiniz. Herşey için çok teşekkür ederim. Sizlere minnetarım.
İYİ GECELER DİLERİM GÜZEL BİR GECE GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...❤️

Kalbim Senin Where stories live. Discover now