38.Bölüm❣️Eskisi Gibi Değil

2K 89 10
                                    

Nefes elini bebeğinin yatağında gezdirdi. Bebeği için kurduğu hayeleler geldi aklına. Beşiğin kenarında duran küçük ayıcığı eline aldı. Gözünden bir kaç damla yaş aktı. Bir aydır her ne kadar geçti gibi yapsa bile o yara hergün kanıyordu. Nefes derin nefesler alarak yere çöktü ağlamaya başladı. Hayat yaşamak ona bazen o kadar ağır geliyordu ki bazen ölmek istiyordu. Hani bazen olur ya bir sebepten dolayı ağlarsın kendini tutarsın ne kadar geçti desen bile o gerçek yüzüne öyle bir vururki her defasında ağlatır. Kimi zaman nefessiz kalana kadar ağlamak istersin. En büyük acılardan biride evlat acısıdır. Çok başkadır ciğerin yanar sol yanın kanar. Tahirde kapıyı çalıyordu Nefes açmıyordu.
T:Nefesim nolur aç kapıyı bak bende üzülüyorum
N:Tahir gidermisin yanlız kalmak istiyorum
T:Olmaz Nefes al kapıyı
N:TAHİR GİT.
Tahir fazla diretmeyip gitmişti. Son bir kaç haftadır Tahir ve Nefesin arasında bir soğukluk vardı. Nefes biraz daha odada vakit geçirip kendi odasına gitti. Bu sıralar hiçbirşey yapası yoktu. Hani kendini toplamıştı konu açılınca Sevda kelimesini duyunca hep kötü oluyordu. Yatakda uzanıp öylecesine tavanı izledi. Yarım saat sonra aşağı indi merdivenlerin kenarında Tahir ve Mustafanın konuşmasına şahit oldu.
T:Abi çok üzülüyorum ya Nefes artık eskisi gibi değil bizim sevgimiz artık eskisi gibi değil aramızda bir soğukluk var ikimizde bunun farkındayız ama hiçbirşey yapmıyoruz.
M:Nefes çok zor şeyler yaşadı bir anne için evladını kaybetmesi ne kadar acıdır. Zar zor toparlar kendini siz sevdanıza hep sahip çıkın
T:Abi birşey var anlamıyorum çok garip birşey.
M:Sende çok üzüldün be
T:Belki etmemeye çalışsamda içim yanıyor ve abi bir bebeğimin daha olmasını isterim ama olmaz imkansız. Bende baba olmak baba hissini yaşamak isterim.
M:Bunları Nefesin yanında söyleme bak üzülür.
Nefes bunları duyunca çok üzülmüştü sevdiği adama birdaha babalık duygusu yaşayamayacaktı. Ağlayarak yukarı çıktı. Yatağa oturdu. Kendinden bir daha nefret etti. Ardından Tahir odaya girdi üstünü değiştirdi. İkiside konuşmuyordu sanki ölüm sessizliği vardı. Tahir Nefesin yanına oturdu.
T:Nasılsın
N:İyi sen
T:İyi
Nefes yatağa uzanıp arkasını dönmüştü. İkiside bu soğukluğun farkındaydı ama hiçbirşey yapmıyorlardı. Tahirde odadan çıkıp gitmişti. O gittikten sonra odaya Asiye geldi. Yatağa oturdu
A:Nefes noldi size ya
N:Ne olmuş
A:Görmiymisin aranızdaki aşk bitmiş gibi
N:Yoo ben Tahiri seviyorum
A:Nefes acınızı beraber paylaşın beraber yaşayın böyle ayrı ayrı kül olmayın bari bir olun.
N:Bende bunun farkındayım
A:O zaman neden böylesininiz
N:Abla bugün Tahir ve Mustafa abinin konuşmalarını duydum Tahir babalıl duygusunu yaşamak istiyor baba olmak istiyor ama ben ona birdaha bu duyguyu yaşatamam. Ben bir karar verdim ondan boşanıcam onun mutluluğu için boşanıcam baba olsun diye.
A:Nefes etma Tahir yıkılır
N:Başka bir kadınla evlenir bebeği olur sonunda mutlu olur
A:Nefes etma be ablam
N:Asiye abla ben biraz yanlız kalmak istiyorum
A:Tamam Nefesum ihtiyaç olursa aşağıdayım
N:Tamam
Asiye gidince Nefes yine yatağa uzandı sadece tavanı izliyordu. O tavanı izliye izleye akşam olmuştu bile. Akşam yemeğine bile inmemişti. Bu konuyu iyicene bir düşünmüştü. Yarım saat sonra Tahir elinde tepsi ile odaya girdi.
T:Nefes açmısın sana yemek getirdim
N:Teşekkür ederim yerim diyip tepsiyi elinden aldı. Yemeği yerken Tahir hep onu izliyordu. Yemek bitince Tahir tepsiyi alıp aşağı götürdü Nefeste pijamalarını giygi ve Tahiri bekledi. Tahir odaya gelip pijamalarını giymişti.
N:Tahir senle konuşmam gereken şeyler var.
T:Ne oldu
N:Otursana
T:Tamam
Tahir Nefesin yanına oturdu elini tuttu.
T:Söyle
N:Tahir
T:Hı
N:Nasıl söylesem bilmiyorum ama ben
T:Nefes önce ben sana birşey dicem.
N:Ama
T:Lütfen
N:Tamam
T:Hani biz balayımızı erteledik ya şimdi çok güzel bir yere iki bilet aldım rezervasyon yaptırdım. Biraz kafa dağıtırız beraber baş başa vakit geçiririz. İkimizinde buna ihtiyacı var. Küçük bir kaçamak yaparız herşeyden herkesden. Yepyeni bir sayfa açarız. Biliyoruz bizden uzak kaldık. Nefesim bavulları hazırlayalım iki güne Maldivlere gidiyoruz.
Tahir bunları heyecanlı heyecanlı anlatmıştı. Parlayan göz bebekleriyle gözümün içine bakıyordu şimdi ben nasıl derim ki boşanalım diye.
T:Eee sen ne diycektin.
N:Tahir ben şey ilk olarak özür dilerim
T:Niçin
N:Tahir ben Boşanmak istiyorum...
Tahir anlamsızca Nefesin gözlerine baktı. Oysa sevdiği adam onun için neler planlamıştı. Şimdi ne olucak ayrılcaklarmıydı. Bu hayat çok zalim ne zaman nerden vuracağını çok iyi biliyor. Sen hayal kurarsın tam oldu diyecekken birşey olur ve herşey mahvolur. Anlıycanız kalp acısı biter yürek sancısı başlar. Biz buna tek kelime ile aşk diyoruz aslında. İnişli çıkışlı. Kimileri yarım kalmış kimileri mutlu kimileri başlamadan bitmiş. Herkessin ayrı bir hikayesi ayrı bir yaşanmışlığı var. Herkes kendi hikayesinin kahramanı ve biz bu hikayede yaşam savaşı veriyoruz kalbimizin derinliklerinden gelen o acı ile savaşıyoruz...
.
.
.
Önemli
Merhaba Arkadaşlar iki üç hafta boyunca belki üç hikayeyede bölüm atamıycam. Gerçekten özür dilerim. Bazı sorunlar yaşıyorum ve bunlar beni çok etkiliyor düşünemez hale geliyorum. Herşey tıkır tıkır devam ederken hayatımda bir değişiklik yaşandı ama düzelecek inşallah. Elimden geldiği kadar yazmaya çalışıp atıcam. Tekrar özür dilerim İyi geceler...
.
.
.
Okuduğunuz için teşekkür ederim yorum ve vote atmayı unutmayın. Yorum ve vote atanlara çok teşekkür ederim. Sizlere minnetarım.

Kalbim Senin Där berättelser lever. Upptäck nu