"Yerinde durma lan!"

3.7K 194 87
                                    

Not: İsterseniz medya'daki şarkı ile dinleyebilirsiniz sevgilerimle😻💙

***

Reynmanonim: Sevmek kolay değil babam mecburuz yorulcaz

Reynmen: Ne?

Reynmanonim:Kırmızın ateş olursa lacivert deniz

Reynmanonim: Sevmek kolay değil babam mecburuz yorulcaz

Reynmen: Ha anladım xldmfşfö

Reynmanonim:Kırmızın ateş olursa lacivert deniz

Reynmen : İnan inan bu kapıyı açtıran

Reynmen: inan hep devam bizde adını haykıran!

Reynmanonim: Nizam intizamla zıpla yerinde durma lan!

Reynmen: Nizam intizamla zıpla yerinde durma lan!

Aynı anda yazdığımız şeyle ikimizde durduk.

Reynmen: Aynı anda yazdık.

Reynmanonim : Aynı anda yazdık.

Reynmen:Yine.

Reynmanonim: Yine.

Durup onun yazmasını bekledim. Ama o da yazmadı. Ellerimi klavyede gezdirirken yazıyor yazısı çıkmış ve durmuştum. Bir anda o da durdu kaşlarımı çattım.

Reynmanonim: Yazmayacak mısın?

Reynmen: Yazmayacak mısın?

Sıkıntı ile nefes verdim. Yazmak için hazırlandığımda bir anda görüntülü aradığını fark ettim. Elimi kameraya koyup cevaplaya bastım. Kamera açıldığında yüzünü görmem ile gülümsedim. Manyak nasılda şaşkınca bakıyordu.

"Oha. Açmanı beklemiyordum lan!" Şaşkınca söylediği şey üzerine kahkaha attım. "Tam kabul etmiş sayılmam bence." "Aynen öyle." Bu sefer ikimizde gülmüştük. " Neden aradın?" "Bilmiyorum." Deyip omuz silkmişti. Sonra bir anda ciddileşip. "Harbi ben niye ara... Ha tamam! Aynı anda aynı şeyleri yazıyorduk ondan." "Aynı anda konuşmanın yeni versiyonunu gururla sunuyoruz"

Kahkaha attığında iç geçirdim. Cidden bende onun sayesinde kahkaha atıyordum. Aklına bir şey gelmiş gibi muzipçe sırıtıp konuşmaya başladı. "Yüzünü göstermeyecek misin?" Gülme sırası bendeydi "Hayır!" "Ee yüzünü göstermeyeceksen neden istek atıyorsun?" Deyip ciddi kalamamış be gülmüştü. "Reyn defol ya ." Deyip kahkaha attım ve devam ettim . "Daha ciddi kalıp anıları bile hatırlayamıyoruz" "Reynmanonim?" "Efendim?" Derince nefes alıp söze başladı. Pardon şarkıya.

"Reynmen her zaman yanımızda. Her kötü olayda her zaman yanı başımızda . Reynmen. La la lalala Reynmen!" Sonra gülüp devam etti. "Reynmen cidden her zaman yanımızda mı?" Gözleri mi dolmuştu onun?

"Reyn?" "Lütfen sadece cevapla başka bir şey sorma." Demişti gözünden bir damla yaş akınca bende ağlamaya başladım. Yemin ediyorum yaşlı teyzeler gibiydim ağlayanı gördüğüm an ağlıyordum. Aynı onun gibi bende Reynmen her zaman yanımızda şarkısını söylemeye başladım. O an cidden içten gülümsediğini görmüştüm. " Sesin güzelmiş." "He he . O kelimeden işte." Deyip göremeyeceğini bile bile göz devirdim. "Yalan söyledim mi ben hiç?" "Hayır." "O zaman özgüvensizliğinden vazgeç ve bana inan."

"Yusuf?" "Oha! Vay anasını ilk defa Yusuf dedin." "Ne diyeyim Abdurrezakbinmükeyyir mi?" "O isimi nasıl aklında tuttun?" "Neymar'ın ismini ezberlemiş bir insanım ben. Sayısalcıda olsam ezberim iyidir." Güldü. Vicdansız bir gülme ! Kendime gelemiyorum sonra. "Biliyor musun?" "Söylersen bileceğim." dediğimde kahkahayı bastı. "Maşallah Yusuf bey. Günlük gülme kotanızı iyi dolduruyorsunuz." "Bir dakika ismin ne ?" "Gerçek mi?" "Ney gerçek mi?" "Hayal mi Gerçek mi?"

Yüzünü buruşturduğunda bu sefer gülen taraf ben oldum. "Aman Hayal hanım tadımız kaçmasın diyecektim içine ettin." "Üzgünüm ama yapmasam içimde kalırdı." Gülümsedi. Kafasını çevirip başka bir yöne baktığında hemen ss aldım .Neden yaptım bilmiyorum ama içimden gelmişti. Sonra suratını asıp konuşmaya başladı. "Benim kapatmam lazım ." "Peki." "Hadi yüzünü göster!" "İyi günler Yusuf'çum." "Anca rüyanda diyorsun." "Aynen öyle" deyip güldükten sonra kapandı ekran.

Reynmanonim: Yusuf?

Reynmen:Efendim?

Reynmanonim:

Reynmanonim: Hatıra için ss aldım haberin olsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Reynmanonim: Hatıra için ss aldım haberin olsun.🙃

Açık AnonimWhere stories live. Discover now