FİNAL (PART 1)

2.8K 108 162
                                    

Öncelikle Selam.

  Bu gün enerjik bir giriş yapmak hiç istemiyorum. Dün olanlardan sonra... ve bunun hakkında da konuşmak istiyorum.

  Dün biliyorsunuz ki Reynmen Kafalar karışık film'i için Sivas ve Kayseri'ye gitti. Sivas'da bir sorun çıkmadı ama Kayseri hiç beklenmeyecek şekilde davrandı bana kalırsa.

  Dün Yusuf abi olanları kesinlike hak etmedi. O oraya zaten onlarla beraber olmak için gitti. Ama bazıları "sevdik" kelimesi altında darp ettiler. Dün kesinlikle bana kalırsa sakin bile kaldı. Tekme atmışlar ,boynu çizik ve ağzı kan içerisinde. 38 bin kişini bar orada hangi biriniz ile resim çekinsin. Özellikle dün biri adını cidden yazmayacağım galiba hesabıda kapandı , kalkmış Enes abi öcünü aldık diyor.

  Ulan dünyada gereksiz yer kaplayan hacim. (Sana varlık bile demek istemiyorum çünkü o bile olamazsın) Enes abi ile Yusuf  abi zaten barıştı! Herkes onayladı ortaya videolar çıktı ki Enes abinin intikamını almak sana mı düştü? Enes abi zaten intikam almak istese yapardı bunu. O adam Reyn ile küsken bile bir çoğu yerde onu savundu sen hangi akla hizmet , hangi yetki ile ona vurabiliyorsun? Bunun adalette darp olup suç işlemi başlatılabileceğini bilmeyecek kadar mı salaksın? (Kusura bakmayın hala bu konuda sinirliyim en iyisi yarıda kesmek)

  Lafı fazla uzatmayayım Final 2 veya 3 part olacak orası daha belli değil. Şimdi ilk part ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz .

   💙İyi okumalar💙

***

Annem: Lan Hayal! İn aşağıda yardım et bana.

Mutfak kapısından içeri adımlarken annemin yüksek sesi ve kibarlığının birleşimi gözlerimi yaşartmıştı.

Hayal: Muhteşem kibarlığın gözlerimi yaşarttı anne ama hani bu kibarlığı misafirlerin yanında göstermesen diyorum. Malum fazla kibarlığın(!) milleti kaçırır.

Annem: Sus kız. Senden mi öğreneceğim nasıl konuşacağımı?

Hayal: Ya beni çok seviyorsun ya belli etme diye dedim.

Annem: Ya sen beni mi düşünüyorsun?

  Deyip arkasını dönmüş ve yanaklarımı sıkmaya başlamıştı. Ellerini tutup durdurdum ve konuşmaya başladım.

Hayal: Yükselenin kesin ikizler burcu anne. Artık yüzde yüz eminim.

  Annem kollarını çekip kolumu hafifçe cimcirdi.

Annem: Şuna bak nasıl konuşuyor benle. Yok yok biz bunu yetiştirememişiz.

Hayal: Hadi geç içeri ben hallederim .

Annem: Oy maşallah kuzuma nasılda annesini düşünür. Mustafa! Ne güzel kız yetiştirmişiz biz. Şu güzelliğe bak nasılda olmuş! Pü!

  Annem yine ani ruh değişimini yapıp sahtece tükürdüğünde arkasından söyleniyordumda.

Hayal: Direk balgamlı tükürseydin. Onu geçebilecek nazar olamaz çünkü.

  Mutfaktaki dağınıklığı toplayıp tabakları, kahve bardaklarını ve her ihtimale karşı babamın çay sevdasından dolayı çayı demlemiş bardakları da hazırlamıştım. Derince nefes alıp telefonumdan Yusuf'a mesaj atmaya kalkıştığımda kapı çalmıştı.

  Hemen kapıya koştuğumda annem , babam ve kardeşimde benle beraber gelmişti. Görende cumhurbaşkanını karşılıyoruz sanar . Derince nefes alıp kapıyı açtığımda kapıdaki toplulukla gözlerim irice açıldı. Yusuf'un babası ,annesi ,Hamza , ablası, eniştesi ve kucaklarında kızları ile içeri doğru girerken onlara hoş geldiniz demiştim. Babam , annem ve kardeşim de onlarla içeri girdiklerinde anında ayakkabısını çıkartan Yusuf'un önünü kestim. Bir arkaya bir Yusuf'a bakarak konuşmaya başladım.

Açık AnonimWhere stories live. Discover now