ÚVOD

68 0 0
                                    

Začínala jsem panikařit. Dělala jsem všechny doporučené i na internetu vyčtené „zaručené" věci, kterými bych si přirozenou formou mohla přivést opožděný menzes, jenže... ani jeden z těch způsobů nefungoval. Pití červeného vína, nahřívání vaječníků, strava bohatá na železo, navozování si pozitivní mysli, meditační techniky na odbourání stresu... NIC! Vyzkoušela jsem každou sebevětší kravinu, meditovala jsem, málem zhypnotizovala samu sebe zíráním do plamene svíčky, ale... Po týdnu očekávání pořád nic!

Nechtěla jsem jít do lékárny pro těhotenský test. Část mě tuhle možnost striktně zavrhovala! Pokud bych tam totiž šla, znamenalo by to připustit si možnost, že mám asi vážně zaděláno na problém.

Jenže sedmý den už jsem prostě byla i přes všechnu tu meditaci a uklidňovací technicky v takových stresech, že jsem se sbalila a šla si ten test opravdu koupit.

Jako na potvoru se mi nechtělo celý den čůrat... Teda vlastně chtělo, ale já nechtěla jít, protože to by zase znamenalo, že tu plastovou tyčinku musím použít... A co kdyby tam vážně bylo, že je to na těhotenství pozitivní? Pak bych musela použít i tu druhou. A co kdyby vyšel pozitivně i druhý test?

Stále jsem se nechtěla smířit s tím, že by těch pár schůzek s Tomášem, mohlo mít takový následek. Jasně... Ta možnost se teď jevila jako čím dál pravděpodobnější... S ochranou jsme si hlavu moc nelámali a vlastně se chovali značně nezodpovědně. Teď zpětně si říkám, že jsem vážně nemyslela hlavou a byla neskutečně pitomá! Poprvé říkal, že je opilý natolik, že se nemusím bát... Podruhé jsem sice z krabičky vytáhla kondom, ale on mě těmi svými řečičkami vzrušil tak moc, že mi mozek vypnul a já se spoléhala na jeho slib, že si bude dávat pozor. A pozor si opravdu dával. Jenže přerušovaný styk opravdu není nejúčinnější antikoncepční metoda. Ale pak... Vždyť jsem začala brát prášky!

Když už jsem měla močák plný k prasknutí a nedalo se to vydržet, popadla jsem obě krabičky a s malinkatou dušičkou šla na záchod...

Můj život se obrátil vzhůru nohama. Ven ze záchodu jsem odcházela s červenýma uplakanýma očima a pocitem, že jsem absolutně v prdeli. A těhotná!

NovinkaWhere stories live. Discover now