IwaOi - Dögölj meg

1.7K 145 11
                                    

Már a címből egyértelmű, hogy itt leginkább a drágalátos Iwa-chan szemszögéből lesznek a dolgok.😄 Jó szórakozást!

Oikawa megint azzal a hordával flörtölt, ami folyton körül vette. Iwaizumi úgy egy méterre tőlük várakozott, hogy idióta feladója végre elszakadjon a csoporttól és mehessenek haza. De úgy tűnt, Oikawa nem zavartatta magát.
- Ostobakawa! - üvöltött rá, mire a fiú összerezzent és ijedten fordult az irányába - Vagy most azonnal jössz, vagy itt hagylak, aztán felőlem meg is dögölhetsz!
- Megyek, Iwa-chan! Sajnálom, hölgyeim, de nem szeretnék még meghalni - mosolygott rájuk kedvesen, mire mind elolvadtak és sóhajtozni kezdtek. Iwaizumi sosem értette ezt a sok hülye csajt. Annyi biztos volt, hogy Tooru jól nézett ki, de... Furcsa volt ezt gondolnia, de ezzel a fiúk is tisztában voltak. Persze ez előtte örök titok, különben az a hülye még beképzeltebb lenne.
- Sajnálom!
- Idióta! Legközelebb nem várlak meg! - mordult rá Hajime. Elege volt, hogy állandóan lányok veszik körül.
- Tényleg sajnálom! Hé, ne hagyj itt! - gyorsított a tempóján. Lassan már futottak.
- De itt hagylak. Remélem egyszer spontán öngyulladás ér.
- Iwa-chan! De hiszen én szeretlek! - Az ütő idegesen megrázta a fejét. Oikawa mindig csak dobálta ezeket a szavakat.
- Nekem pedig az a legszebb álmom, hogy megöljelek - meredt rá komolyan a feladóra. Idegességében egy picit megremegett - bár biztos nem attól félt, hogy Iwaizumi megöli, vagyis attól csak nem félhetett - de gyorsan témát váltott és locsogott tovább, mintha mi sem történt volna.

*  *  *

Valentin napja. Ez a nap mindenkinek boldog, kellemes vagy éppen reménnyel teli, hogy valaki végre megajándékozza. Azonban Hajimének ez a nap borzalmas. Oikawa minden évben eljátszotta ugyanazt.
- Nos, itt a Valentin nap és tudom, hogy mindenki belehal a vágyba, hogy örök szerelmet valljon nekem, de sajnálattal közlöm, az én szívem egyetlen emberhez tartozik! - tárta a csapat elé a "titkát". Iwaizumi megforgatta a szemét.
- Talán azért, mert ez a személy megpróbálta kitépni azt! - felelte csípősen. Az egész terem elnémult, minden csapattag többenten meredt Iwa-chanra. Talán túl durva volt?
- Nos, legalább megtudtuk, Oikawa szíve kihez tartozik - törte meg a csendet Hanamaki.
- Iwa-chan! Te nem értesz semmit! - csattant fel a kapitány, mire ismét meglepődtek. Oikawa soha nem kiabált Iwaizumival. Soha. És mégis, dühösen, fújtatva meredt gyerekkori barátjára, hihetetlenül közel állva a síráshoz.
- A szeretleket úgy is értem, te idióta! Szeretlek!
- Most komolyan? Oké, gyerekkori barátok vagyunk, de a fiúk nem szoktak ilyet... - kezdte el unottan a fiú. Semmit sem értett. Tooru tényleg emiatt akadt ki? Mert nem mondta ki azt az ostoba szót?
- Szerelmes vagyok beléd! - üvöltött rá. Végig folyt arcán az első, majd a második könnycsepp. - Már két éve. Csak te hülye vagy! - Oikawa kiviharzott, Hajime viszont teljesen ledermedve állt ott, az ajtóban. A többiek valahogy nem értetlenkedtek ennyire. Iwaizumi ezzel nem tudott mit kezdeni. Végül úgy döntött, hogy utána megy. Körbe futotta az iskolát, de csak másodjára vette észre, egy sötét sarokban.
- Tooru?
- Iwa-chan? Hagyj békén! - szipogott.
- Hülye, komolyan ennyire fontos ez a szó? - sóhajtott. Leguggolt a feladó mellé és átnyújtott egy zsebkendőt.
- Szeretlek. - Oikawa felkapta a fejét. Szemei elkerekedtek, látva Iwa-chan mosolyát.
- Sz-szeretsz?
- Aha - bólintott. - De soha többé nem mondom ki, szóval ne várj többet! - Elpirult és még csak leplezni se tudta. A szüleinek se mondta gyakran, hogy szereti őket.
- Szerintem te nem értettél! Én szerelmes vagyok beléd, Iwa-chan! - magyarázta el ismét. Hajime bólintott.
- Megértettem. Talán... Tudunk ezzel is kezdeni valamit - eresztett el egy halvány mosolyt. Oda hajolt Oikawához és egy puszit nyomott ajkaira.
- Csak talán? - vonogatta szemöldökét Oikawa, mire egy ütést kapott jutalmul.
- Idióta!
- A te idiótád!~
- Dögölj meg!
- Én is szeretlek! - villantott egy ezer vattos mosolyt a feladó, aztán rendesen megcsókolta szerelmét. Iwa-chan belepirult, de minfen kétség nélkül viszonozta. Tooru nem is lehetett volna boldogabb.

Iwa-chaaan. 😭😭😍  Remélem jó lett. Egész sok más ship volt a KageHinán kívül, de főleg IwaOi. Ez a második kedvenc shipem. Ha van ötletek, hogy melyik pároshoz írjak sztorit, akkor üzenjetek! Szívesen fogadom. ☺️

𝐇𝐚𝐢𝐤𝐲𝐮𝐮!! - 𝑵𝒐𝒗𝒆𝒍𝒍𝒂́𝒌 [𝒔𝒉𝒐𝒖𝒏𝒆𝒏 𝒂𝒊]Onde histórias criam vida. Descubra agora