2ο

1.4K 173 175
                                    

"Καλημερα Kookie" Μου είπε και με χαιδεψε, εγώ δεν έδωσα σημασία και ξανακοιμήθηκα

"Εει Kookie σήκω θα παμε για ψώνια σήμερα. Πρέπει να σου παρω πραγαματακια" Δεν ξυπνουσα και περασε την πατουσα του μέσα στην ζέστη μου κοιλιτσα και με σήκωσε.

"Πρώτα από όλα πρεπει να σε ταισω. Μέχρι να σου παρω ξερα τροφή θα σου δωσω ενα καροτάκι να φας εντάξει?" Με χαιδεψε και με άφησε πανω στο τραπέζι που τρώει. Έκατσα σε μια γωνιά και με την πατουσα μου έπαιζα με το αυτακι μου.

"Τι γλυκός που είσαι! Ορίστε το καρότο μικρέ" Με το έδωσε και αρχισα να τρώω όπως και εκείνος. Μόλις τελείωσε το πρωινο του έβαλε ζεστά ρούχα και εναν σκουφο και με πηρε στην αγκαλιά του.

"Φτάσαμε χνουδωτε στο εμπορικό παμε." Με πηρε αγκαλιά ξανά και μπήκαμε μέσα σε ένα μαγαζί

"Γεια σας" Είπε εκείνος και ο Tae με κοίταξε

"Γεια μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με τον χνουδωτό μου?" Με έδειξε στο παιδί και εκείνος με χαιδεψε. Πηγα να σηκώσω την πατουσα μου να του απομακρινω την δικιά του, δεν αφήνω κανέναν να με αγγίζει εκτός από τον Tae.

"Είναι χαριτωμένος, λοιπόν ελάτε μαζι μου θα χαρω να σας βοηθήσω" Είπε και πηγαμε.

Μόλις φυγαμε και ψώνισε ο Tae στο μαγαζί, δεν έχω δει ανθρωπο να ξοδευει τόσα πολλα για εμενα. Ναι πριν είχα μια πολυ καλη κυρία και με φρόντιζε αλλά ποτε δεν ξοδευτικε τόσο πολυ για εμενα. Μου πηρε μέχρι και παιχνίδια για όταν θα βαριέμαι. Γυρίσαμε στο σπίτι του και με κοίταξε

"Λοιπόν μικρε πριν εγκαινιάσεις αυτά που σου πηρα πρέπει να σε πλυνω. Έχει μπάνιο ετοιμάσου" Μπάνιο? Μπάνιο? Οχι μπάνιο δεν θέλω μπάνιο! Σιχαίνομαι όταν οι πατουσες μου είναι μέσα στα νερά και το τρίχωμα μου στάζει, οχι μπάνιο! Έτρεξα και με κυνηγουσε στο σπίτι

"Ελα εδώ τριχωτε κυριε πρεπει να κάνεις μπάνιο! Μην με αναγκάσεις!" Να κάνεις εσυ μπάνιο εγώ δεν θέλω βρεγμένες πατουσες!

"Ελα εδώ είπα!" Με κυνηγουσε στο μεγάλο του σπιτι και κάποια στιγμή τον έχασα. Χα τρέχω πιο γρήγορα από εσένα! Κουνούσα το κωλαρακι μου σε ένδειξη ότι νίκησα

"Σεεεε τσακωσα! Τώρα έχει μπάνιο!" Γιατί? Με πηρε αγκαλιά σήκωσε τα μανίκια του και με έβαλε στην μπανιέρα με το νερό

"Κάτσε εδω" Μου είπε και πηγε να βάλει λίγο απο το σαμπουάν που θα με πληνει από αυτό που αγόρασε πιο πριν. Εγώ έκανα βόλτες μέσα στο νερό και κουνούσα τα ποδαράκια μου

"Ήταν που δεν σου άρεσε κιόλας!" Με έβγαλε και με σαπουνισε πρώτα το κεφάλι, εε φίλε τα αυτακια μου προσεχε! Μετά την κοιλιτσα μου όπου το απολάμβανα και τέλος το κωλαρακι μου. Σου είπα να μην μου αγγίζεις τα ευαισθητα σημεία! Μην με αγγίζεις εκεί! Εει φίλε εγώ ήρθα να σου τρίψω το πραγματακι σου εκεί μέσα από το παντελονι? Εσυ γιατι το κανεις?

Του έδειξα τα δόντια μου.

"Μην νευριάζεις σε εμένα από ποτέ έχεις να κάνεις μπάνιο?" Ααα με έβρισε τώρα! Με είπε βρώμικο! Πρέπει να ξέρεις ειμαι βασιλικό κουνέλι εγώ, είμαι από ρατσ- εεεε! Μην με αγγίζεις εκεί! Και όχι την φουντωτή ουρίτσα μου!

Με έβαλε ξανά στην μπανιέρα μέσα στο νερό και έφυγαν όλες οι σαπουναδες που είχα με έπιασε και άρχισε να με σκουπιζει για να φυγουν τα πολλά νερά από πανω μου. Με πηρε και με πηγε στο τραπεζάκι που καθόμουν το πρωι και έβαλε το πιστολακι για τα μαλλιά για να με στεγνώσει καλυτερα. Από τον πολυ καυτό αέρα που ειχε, έφυγε όλο το νερό αλλά εγώ έγινα σαν μια τριχωτή μεγάλη μπάλα.

"Χαχα πρεπει να σε χτενισω έγινες θάμνος" Έφερε την χτένα και με χτενισε και επιτέλους έγινα παλι ο φυσιολογικος που ήμουν. Με κατέβασε κάτω και με άφησε να παω να δω αυτά που μου πηρε ενώ τα είχε ήδη φτιάξει για εμένα. Έτρεξα αμέσως προς τα εκεί καθώς εκείνος πηγε στον καναπέ δίπλα από εμένα και ξαπλωσε να δει τηλεόραση.

Τον άκουσα να κλαίει ετσι γυρισα το κεφαλακι μου και τον είδα που ήταν. Είναι καλός άνθρωπος, πως ένας τόσο καλός άνθρωπος μπορεί να έχει προβηματα στην ζωή του? Αναρωτήθηκα και αφησα ότι και αν ασχολιόμουν εκεί και πηγα κοντά του.

Είχε της πατούσες του στην μουσούδα του και ήταν ακόμα ξαπλωμενος. Ανέβηκα πανω του πηγα κοντά στη μουσούδα του και έβαλα τις δικες μου πατουσες πάνω στις δικές του. Τις κατεβασα και τις έβγαλε και αυτός ενώ με κοίταξε

"Ευχαριστώ Kookie για αυτό" Μου είπε και κατέβασε την μουσούδα του ενώ δάκρυα τρέχαν από τα μάτια του. Εγώ πλησιασα κι'αλλο και έβαλα την δικια μου μουσουδα στο λαιμό του και ξαπλωσα και εγώ πανω του.

"Πως με καταλαβαίνεις! Είσαι το καλυτερο ζωάκι που είχα ποτε στην ζωή μου! Μακάρι να μην ήσουν μόνο το ζωάκι μου" Είπε και με έπιασε σφιχτά μια αγκαλιά ενώ εγώ κοιμόμουν στον στήθος του και στον λαιμό του
__________

➮ Troublemaker.【태국】✔Where stories live. Discover now