3ο

1.3K 169 222
                                    

"Καλημέρα Kookie μου" Καθοταν ακομα στο κρεβάτι του και κοίταξε μέσα στο καλαθάκι το καινούριο που μου πηρε.

"Kookie? Kookie που είσαι?" Δεν με βρήκε και άρχισε να πανικοβάλλεται. Γυρισε πλευρο και με είδε, εγώ ανοιξα λιγο τα μάτια μου και τα ξαναεκλεισα αδιάφορα

"Ρε μαζί μου κοιμήθηκες παλι? Σου εχω παρει κρεβατάκι για να κοιμάσαι" Με σήκωσε και με έβαλε στο κρεβάτι μου. Εγώ σηκώθηκα και πηγα στην θέση μου διπλα του. Άνοιξε τα μάτια του και με βρήκε δίπλα του

"Τόσο πολυ θες να κοιμάσαι εδώ? Και εγώ το κρεβάτι τι στο πηρα?" Έβαλα το αυτακι μου στα μάτια μου και τον αφηνα τα λέει ότι θέλει. Μετά από λίγο σηκωθηκε και πηγε στην κουζίνα εγώ ακομα ήμουν στο κρεβάτι με το αυτακι μου στα μάτια μου οπότε μόλις τελείωσε ήρθε να με σηκώσει. Μου έβαλε να φάω και με πηρε να παμε λέει βόλτα στο παρκο. Τι ειμαι ρε για να παω στο παρκο σκυλος για να χεσω?

Περπατούσαμε στον δρόμο και μετά από λίγο όταν φτάσαμε έκατσε σε ένα παγκακι και εγώ καθησα δίπλα του κοιτώντας τον στα μάτια. Αυτή την επαφή την έσπασε μια κοπέλα που ηρθε και φίλησε στον Tae μου και κάθησε δίπλα του. Του αρέσουν τα κορίτσια? Μα είναι ο Tae μου.. Ειναι δικός μου..

Νευριασα και του γυρισα τον κωλο, φαίνεται δεν έδωσε σημασία και συνέχισε την κουβέντα του με εκείνη. Εγώ κατεβηκα από το παγκακι και καθησα στο ποδι του όταν είδα ένα επικίνδυνο θηλαστικό να με πλησιαζει με δονταρες και σάλια να τρέχουν. Είναι δαιμονισμενο κάποιος να το δέσει, να το πάρει μακριά μου κάποιος σας παρακαλώ, παει το τρίχωμα μου..

Βοήθεια θέλουν να με βιάσουν επειδή είμαι όμορφος!! Δεν σου κάθομαι ψυχρό τέρας!

Αρχισα να χοροπηδάω με τις μεγάλες πανέμορφες πατουσες μου και εκείνο το ίδιο από πισω μου. Γιατί να συμβαίνουν όλα σε εμένα και ο αλλος εκεί αταραχος συνεχίζει την συζήτηση, εδώ εμένα θα με σκοτώσουν και θα με βιάσουν και ο άλλος με γράφει σε αυτά που έχει μέσα το παντελονι του.

Κάποια στιγμή εκείνη με την οποία μιλουσε φώναξε το καφέ τέρας με τα σάλια κοντά της και εγώ ηρέμησα και πηγα στον Tae αμέσως. Δικό της είναι? Βέβαια τέρας είναι αυτό έπρεπε να έχει ίδιο ιδιοκτήτη. Είπα και εβγαλα τα δόντια μου έξω.

"Lara κορίτσι μου έλα εδω!" Φώναξε αυτή και εγώ κρυφτηκα πισω απο τον Tae

"Lara? Ωραίο όνομα" Είπε ο Tae. Ναι τι να σου πω τέλειο όνομα για στιγερο δολοφόνο κουνελιων με τα σαλια!

"Εχω και εγώ ένα κατοικίδιο" Είπε εκείνος

"Αλήθεια τι είναι?"

"Κουνελάκι" Με πηρε αγκαλιά και με πλησίασε κοντά της. Οχι μη δεν θέλω να κολησω λισα! Είναι δαιμονισμενοι!

"Μμμ χνουδωτός μπελάς!" Έιπε και εβγαλα τα δοντια μου έξω και την κοιτουσα δολοφονικά. Ο Tae συνέχισε την συζήτηση μαζί της και εμένα με παρατησε τελείως. Το μόνο πραγμα που ασχολιόταν μαζί μου ήταν το τέρας πιο διπλα που σίγουρα με ήθελε για μεζέ και να βιάσει το χνουδωτό κωλαρακι μου!

Φυγαμε από εκεί μετά από λίγο επιτέλους δηλαδή και με πηγε ο Tae σπιτι. Μπήκαμε μέσα και με πηρε μαζί του στο καναπέ.

"Λοιπόν Kookie τι λες για μια ταινία?" Μου είπε και του γυρισα το κωλαρακι μου

"Εει γιατί μου γυρνάς τον κωλο νευριασες?" Σήκωσα τον λαιμό μου και το κράτησα μουτρα.

"Ζηλευεις Kookie?" Χα εγώ ένα βασιλικό κουνέλι να ζηλεύω μια του δρόμου και τον δολοφόνο της! Χα οχι κυριε δεν στα είπαν καλά δεν ζηλευω!

"Kookie?" Με έπιασε και έφυγα από τα χέρια του ενώ του είχα γυρισμένο ακομα το πανεμορφο βασιλικό μου κωλαρακι. Μου έπιασε την φουντωτή μου ουρά και γυρισα απότομα να του γρυλησω με τα δόντια μου.

Μια αγγίζεις την ουρά μου! Κανένας δεν αγγίζει την ουρά μου! Ξαναγυρισα πλάτη και ο Tae πηγε πάλι να μου ακουμπήσει την ουρά αλλά σηκώθηκα με αποτέλεσμα να ακουμπήσει τα όργανα μου και έβγαλα έναν ήχο ηδονής καθώς πηδηξα μακριά του. Μου χαιδεψε....

Έτρεξα μακριά από τον Tae μετά από αυτό και πηγα και κρυφτηκα στο καλαθάκι μου. Δεν μου εχουν ξαναγγιξει τα όργανα ειμαι αθώος για αυτό και ο Tae το έκανε. Η ουρά μου είναι σημαντική για εμένα. Αν κάποιος την πειράξει ή την ακουμπήσει μαζί με τα όργανα μου ηδονονιζομαι και νιώθω ερεθισμένος ενώ θέλω να με ακουμπήσουν. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα ζώα με ουρίτσα. Τώρα νιωθω ερεθισμένος..

"Kookie μου είσαι καλά?" Ήρθε κοντά μου και εγώ κρυφτηκα ακομα πιο πολυ στο καλαθάκι μου για να μην δει το ποσο ερεθισμένος ειμαι με αυτό που έκανε. Με πηρε στην αγκαλιά του, με αγκάλιασε και μου χαιδεψε το κεφαλακι μου.

"Συγνώμη Kookie μου, δεν θα σε αφήσω ξανά μόνο σου" Μου είπε και τα δικά μου όργανα ερεθιστηκαν ακομα πιο πολυ. Ευτυχώς που τα όργανα των κουνελιων δεν φαίνονται πολυ σαν τα σκυλιά αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα
_________

➮ Troublemaker.【태국】✔Where stories live. Discover now