4ο

1.2K 160 70
                                    

Με σήκωσε στην αγκαλιά του και με πηγε μεσα στο σαλόνι ετσι ερεθισμένο να κάτσω διπλα του. Με έβαλε στα πόδια του και με είχε στην αγκαλιά του όταν έβλεπε την ταινία και εγώ δεν αισθανόμουν άνετα. Πήγα στην αρχή και καθησα διπλα του φευγοντας από τα πόδια του αλλά παλι ένιωθα αυτό το συναίσθημα.

Με κοίταξε ο Tae και μάλλον φαίνεται να το κατάλαβε ετσι προσπαθησε να βρει την αιτία που φέρομαι ετσι.

Πήγε να με ακουμπήσει, οχι στην ουρά ή στα όργανα μου, οχι πηγε να ακουμπήσει απλά το κεφάλι μου και εγώ έφυγα πιο κει. Τώρα να με ακουμπήσει είναι το μόνο πραγμα που δεν θέλω. Έτσι σηκώθηκε και το δοκίμασε ακομα μια φορά αλλά εγώ έτρεξα παλι και πηγα και κρυφτηκα στο καλαθάκι μου παλι.

"Jungkookie μου γλυκο μου κουνελάκι τι συμβαίνει?" Φώναξε από μέσα αλλά εγώ κρυφτηκα πιο καλά ενώ στο τέλος δεν το κατάλαβα και απλά με πηρε ο υπνος και κοιμήθηκα εκεί.

Ο Tae ήρθε να με ελέγξει και να δει γιατί φέρομαι έτσι αλλά μόλις είδε ότι κοιμόμουν έπεσε για υπνο και εκείνος διπλα μου στο κρεβάτι του.

Το πρωι ξυπνησα και πηγα στην πανα μου που μου έχει βάλει ο Tae για να κάνω την ανάγκη μου. Πήγα στο μπάνιο ανέβηκα τα σκαλακια και έπεσα στο νερό που μου είχε εκεί. Πλέον εγώ με το νερό έχω πολυ καλη σχέση με βοηθησε να ξεπεράσω την φοβία μου ο Tae.

Βγηκα απο το μπάνιο και κατεβηκα τα σκαλακια όπου βρηκα την πετσετα μου στο πατωμα. Ανέβηκα την καρέκλα της κουζίνας και μετά πηγα στο τραπέζι πατγσα το πιστολακι να ανοίξει και παραλιγο να βρεθώ στον απέναντι γείτονα της πολυκατοικίας με τόσο αέρα.

Το έκλεισα μόλις στέγνωσα, τιναχτηκα για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου από χνουδωτη μπάλα και έφαγα λιγο από το φαγητό μου.

Παρατήρησα όμως ότι ο Tae δεν έχει ακουστεί καθόλου στο σπίτι και πηγα στο δωμάτιο μας να τον ψάξω. Δεν ήταν πουθενα. Οι μπαλκονόπορτες ήταν κλειστές, οι πορτες το ίδιο ήμουν μόνος μου δεν μπορουσα να τον βρω.

Δεν είμαι στο σπίτι του Tae σιγουρα! Με απήγαγαν! Αμάν θέλουν το σώμα μου? Τα χνουδωτα αυτακια μου? Δεν σας τα δίνω αλήτες! Δεν θα με παρετε εσείς! Δεν θα με βιάσετε είμαι του Tae κατοικίδιο!

Αφού σταμάτησα το μονόλογο μου κατάλαβα ότι μάλλον είχε δουλειά για να μην είναι σπίτι έτσι καθησα από τότε και τον περιμενα στην πορτα του σπιτιού του μέχρι να γυρίσει και να με παρει στην αγκαλιά του.
_______

➮ Troublemaker.【태국】✔Where stories live. Discover now