Onlar da bizden! (Who Are You?)

203 36 33
                                    

Merhabalaar

İsteklere son hız devam ediyorum 💪🏻

Çevrenizde eleştirmenlik yapabilecek potansiyele sahip birini tanıyorsanız veyahut kendinizde bu potansiyeli görüyorsanız bana özel mesaj yoluyla ulaşım lütfen 🙏

Keyifli okumalar!

Onlar da bizden!

Bölüm 11: Who Are You?
Yazar: ARMY_titan

Eleştiriye kapaktan başlarken yine, yaptığın kapağın ne kadar asil göründüğünü söylemezsem olmaz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eleştiriye kapaktan başlarken yine, yaptığın kapağın ne kadar asil göründüğünü söylemezsem olmaz. Daha önce yapmış olduğun kapak çalışmalarından da yola çıkarak görüyorum ki bu işi beceriyorsun.

Fakat tanıtıma geldiğimizde, aynı asaletin devamlılığını sürdüremediğini görüyoruz maalesef

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Fakat tanıtıma geldiğimizde, aynı asaletin devamlılığını sürdüremediğini görüyoruz maalesef. Belki kısa ve öz olmasından yana olmuş olabilirsin fakat öncelikle şuradan bir hata görüyoruz. Notlar başta değil sonda olmalıdır çünkü kitabını gören okurlar ilk olarak eklediğin notu görürlerse geride bıraktığın açıklamanın bir anlamı kalmaz. Karşılarına çıkan ilk şey not olacaktır. Bu yüzden yarı texting ve Taekook notunu sona eklemeni tavsiye ediyorum.

Bunun yanı sıra tanıtımı biraz daha uzun tutabilirsin. Kısa bir konuşma metninden sonra da hafiften bir özet geçmen fena olmaz.

Gel gelelim kurguya. Bölümlerin hepsini okudum, bunlar elbette bir takım fikirlere ve öngörüye sahip olmama neden oldu ama tamamen kapacağım uzunlukta bölümler yoktu maalesef. Fakat bu yine de eleştirmeye engel değil, değil mi?

Neyse, uzatıyorum arada lafı. Mazur gör lütfen.

Daha önce eleştirdiğim iki tane texting olmuştu ve onlarda sıklıkla üzerinde durduğum konu 'texting mi, değil mi' sorusu idi. Eminim birkaç bölüm daha ilerlediğinde aynı soruyu sana da soracaktım fakat kendin zaten yarı texting olduğunu belirtmiştin. Şimdiki gidişat ise bence güzeldi fakat bölümleri çok değil biraz daha uzatabilirsin. Zira biraz sonra paylaşacağım görüntüde bölümün tamamını paylaşmamak için kırpmak zorunda kaldım 😄

Çok kısa kurguya değindiğimizde, sıradanlaşmış anonim hikayelerinden daha farklı olduğu gözüme bariz bir şekilde çarptı. Her ne kadar ismi bana tersini düşündürmüş olsa da, birkaç bölüm içinde fikrim değişti. Farklı bir şeyler yapmaya çalıştığını görüyorum, güzel şeyler çıkacak gibime geliyor. Farklılaştırılmış şeyleri buralarda yapmanın cesaret istediğinin pek âlâ farkındayız hepimiz.

Anlatım veyahut yazım yanlışları üzerinde durmuyorum çünkü üzerinde durabileceğim çok kısa bir anlatım dışında başka paragraf yoktu ki bu da eleştirebileceğim uzunlukta değildi. Gözüme çarpan bir yazım yanlışı olmadı zira yazışma içinde geçen yanlışlara pek takılmam. Bunu geçtiğimiz bölümlerde de belirtmiş olmam gerekiyor.

Son olarak, bunu bilerek sona sakladım, daha önce hiçbir kitapta görmediğim bir şeye şahit oldum burada. Ve gerçekten bayıldım! İlk bakışta göz yorucu gelse bile sonra aslında texting için ne kadar mükemmel bir uyum olduğunu düşünmeden edemeden. Şimdi bu beğendiğim görüntüyü paylaşıyorum ve bu meşakkatli işi yaptığın için seni tebrik ediyorum.

 Şimdi bu beğendiğim görüntüyü paylaşıyorum ve bu meşakkatli işi yaptığın için seni tebrik ediyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yazışmaların dizilişi sizi de Whatsapp'a götürmedi mi? Ben bayıldım şahsen.

Ayrıca daha önce bir kitabını daha eleştirmiştim. Hatta eleştirdiğim ilk kitaplardandı fakat ne eleştirim yayımlandı, ne de sen devam ettin o kurguna. Bence güzel bir kurguydu. Hatta adını da hatırlıyorum, bölümlerle beraber. Çoğunlukla hayran kurgu tercih ediyor gibisin fakat ona da devam etmeni isterdim.

Söyleyeceklerim bu kadardı. Umarım kırıcı olmamışımdır, bol bol başarılar diliyorum!

Bir sonraki eleştiride görüşmek üzere 👋🏻

Birileri Eleştiri Mi Dedi?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin