Bölüm 66; Mezarlık Keşfi -2-

2.1K 197 11
                                    

"Canlı Kimse Kalmasın." Haydut Grubunun Hissettiği Son duygu Korku olmuştu ve Gördükleri İse Kırmızı Gözlü bir Şeytanın Emrindeki Astları Olmuştu .

Shin Yaklaşık Yarım Saat 1 Saat sonra Mezarlıktan çıkmıştı Mezarlıktan birilerinin çıktığını gören Keşif Grubu Tetiğe geçmişti ama Mezarlığın İçinden Her tarafları Kanla Kaplı 6 Kişi Çıkmıştı Hepsi Öndeki Siyah Uzun saçlı ve Topuz Yapılmış Kişinin Kırmızı Gözlerine baka kalmıştı sonrasında Sönen Kırmızılık İle Kendilerine gelmiş ve gelenleri tanımışlardı onlar Klaus Klanından gelen 6 Kişiydi.

Keşif Birliğinden önemli kişiler buna Larv ve Ayato dahil hepsi Shinleri karşılamaya gitmişti hepsi kanlar içindeydi bu yüzden birazda Birliğin içinden korkanlar olmuştu korkunun sebebi onların Kanla Kaplı olmaları falan değildi sadece 6 kişi o kadar saat içeride savaşmış ve hiçbiri tehlikeli bir yara almadan geri çıkmıştı.

"Lider Shin geri döndünüz Kusurumuza bakmayın ama Öldüğünüzü Sanmıştık."

"Daha neler Keşif Lideri biraz Antrenman yaptık sadece İşte Buyurun Çoğaltmanız için Mezarlığın Belirli bir yere kadar ki haritası." Shin o sırada Buldukları haritalardan birini Lidere uzatmıştı Mezarlıklarda en önemli şey haritaydı Haydutlarda bunu işe dökenlerdi hergün erken saatlerde gelir ve Geç saatlere kadar mezarlığı yağmalarlar harita çıkartırlardı sonrasında ise İnlerine dönerlerdi bu yüzden Mezarlığın önüne kamp kurmazlar ve Mezarlığa girenleri de öldürmeyi başarırlardı Üstelik Yağmalanmış Mezarlığın Haritalarını da satarlardı Bu Haydutların İşlerinden sadece biriydi ama Büyük Para kazanmalarını sağlıyordu.

Lider Shinden haritayı aldığında Gözlerine inanamadı Sadece 10 saattir içerdeydiler ama bu Harita En azından 2-3 Haftalık bir Haritaydı neredeyse bitmiş sayılabilirdi o zaman açıklaması sadece Shinlerin Bir Haydut grubu ile karşılaşmış olmasıydı ama Mezarlığa gelen Gruplar En az 50-60 kişi oluyordu yani bu 6 Kişi En az o kadar adam öldürmüş olmalıydı Lider Aklına hakim olmak isteyerek Haritayı Birlikten birisine verdi ve çoğaltılmasını istedi.

"Lider Shin Yemeğimiz ve Yatacak yerler hazır isterseniz dinlenin."

"Teşekkürler Birlik Lideri Bir şeye ihtiyacım yok dediğim gibi sadece Isınma Turuydu Yakın zamanda Tekrar Mezarlığa girmek istiyoruz Eğer Bizimle Gelmek isteyenler var ise Haber Verin 1-2 saat Arkadaşların Dinlenmesi için yeterli bir süre olacaktır."

"2 SAAT mi ??!!!" Lider o kadar savaşın üstüne 2 saatlik Dinlenmeyi duyunca iyice şaşırmıştı Kendisi de Savaşabilirdi ama 6 Kişi 60 Kişi ile savaşmış olsa kişi başı 10 kişi olur ve bunlar Mezarlık Yağmalayabilecek güçte kişiler bunun üstüne 2 saat dinlenip tekrar İçeri Girmeleri Liderin Gözünü Korkutmuştu.

Shin ise hiçbir şey demeden Kendileri için hazırlanan çadıra gitmişlerdi ve çadırın önünde Oturmak için kurulmuş yere Oturmuşlardı.

"Buradaki en kolay savaşınız bu olacak İçeride benimle Savaşabilecek kadar güçlü Yaratıklar olabilir Bunu sakın unutmayın." Shin Bu seferki girişinde Daha ileri gideceğinden Takımındaki kişileri uyarmalıydı.

Shin sustuktan sonra herkes kafasıyla onaylamıştı ve Atıştırmalık olarak getirdikleri yemeklerden yemişlerdi Shin tam harekete geçecek iken onların oturduğu yere 17-18 yaşlarında oldukça çelimsiz gözüken bir Çocuk yaklaşmıştı.

"İ-i-İyi G-g-Günler E-e-eEfendim." Gelen Genç Shin ile konuşurken Neredeyse titriyordu Shin Ona nasıl anlatıldı ise Genç gerçekten korkuyordu bu Hareketlerinden çok belli oluyordu.

"Bana mı Seslendin." Shin Normal bir biçimde konuşmuştu.

"E-Evet E-Efendim Siz Siz Lider Shinsiniz değil mi ?"

FenrirOù les histoires vivent. Découvrez maintenant