Bölüm 75; Efsane'nin Kanıtı

1.7K 193 0
                                    

"Shin ise hiçbirşey olmamış gibi Malawi'den aldığı bilgiler ile çevrede olabilecek mezarlıklara ilerliyordu İlk girdiği mezarlık Normal Mezarlıklardan büyük olduğundan ve Çok fazla Para kazandığından Malawi'ye verdiği Elmaslar hiçbir şeydi."

Shin Malawi ile konuştuktan sonra ayrılmıştı,Malawi den aldığı Bilgilere ufak bir göz gezdirmişti ama daha detaylı bakmamıştı şuan sadece ilerlemek istiyordu en yakındaki Mezarlığa doğru gitmek istiyordu sonrasında kafasında bir plan oluşturabilirdi.

En Yakın mezarlık Guernsey şehrinden çıktıktan sonra Tigris Krallığının içine doğru 150 Km devam ettikten sonraydı,Shin çok kolay bir şekilde bulmuştu orada Malawi'nin adamları bulunuyordu onun Simgesini taşıyorlardı hemen Askerlerden birisi Shine doğru koşmuştu.

"Efendim Durmanızı İstiyorum bu mezarlık Baron Malawi tarafından bulunmuştur ve onun tarafından Keşfediliyor." Shin Yanında Malawi'nin verdiği kağıdı taşıdığına sevinmişti bilgileri yazdığı yere fark ettirmeden kendi özel mührünü de basmıştı yani bu Shin'in Malawi tarafından bilinerek geldiğini söylüyordu.

"Telaşlanma Asker Buraya zaten Malawi tarafından gönderildim Beni Buradaki yetkili ile tanıştırabilirsen iyi olur."

Asker Shinin Baron ünvanını kullanmadan Malawi demesine biraz kızmış olsa da geri zekalı değildi Bir Baron ile bu kadar yakın olan birisi Direk İsmi ile seslenebilen birisi normal birisi olamazdı.

"Lütfen Beni Takip Edin."

Shin askerin sözlerinden sonra onu izleyerek kurulan kampın içine doğru ilerlemeye başladı sonrasında ise En büyük Çadıra doğru yöneldiler büyük ihtimal Kamp lideri'nin çadırıydı, Asker içeri girdikten sonra ise Shin içeri girmişti, Asker Liderin yanına giderek durumu açıklamış sonrasında ise İkisi birlikte Shine dönmüşlerdi.

"Öncelikle Sizi selamlarım Baron Malawi sizi kendi buraya gönderdiğine göre önemli biri olmanız gerekiyor sizi en iyi şekilde ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz."

Shin bir şeyin yanlış anlaşıldığını anlamıştı bazen Böyle kamplara Kampın sahibinin Tanıdığı kişiler Yolculuk sırasında dinlenmek için Kampa uğrayabilirdi.

"Kamp Lideri yanlış anlaşılan bir durum var galiba ben buraya dinlenmek için gelmedim Benim Adım Shin Klaus Klaus Klanı'nın Lideriyim ve Malawi den Mezarlığa girmek için onay aldım Buda kanıtı." Shin o sırada tüm Mezarlıkların yerini belli eden veya ihtimal olan yerlerin yazdığı kağıdı Lidere göstermişti Malawi'nin mührüde üzerindeydi Kamp Lideri Mezarlıkların hepsinin yerini bildiğinden sadece onaylaması gerekliydi.

"Anlıyorum Bu Efendi Malawi'nin Mührü eğer o söylediyse İçeri girebilirsiniz ama biz tam Ekipman olarak yaklaşık 6-7 aydır buradayız ve yarısına gelemedik siz 8 Kişi ne yapacaksınız Ekibinizin geri kalanı nerede kaç kişilik sizlere yer bulalım Kampı genişletelim."

"Teşekkürler Kamp Lideri ama hiç gerek yok benim ekibim burada gördüğünüz kişilerden oluşuyor Boşta olan bir yer var ise yeterli olur zaten burada fazla uzun kalmayacağız."

Kamp Lideri biraz güldükten sonra sadece Tamam demekle yetinmişti,Shin Liderin yanından çıkarak kendilerine gösterilen Çadıra gittiler biraz dinlendiler hemen ilk günden Mezarlığa girip Bitirmek istemiyordu bu Biraz Saygısızlık olabilirdi, Shin hemen Plan yapmak için Lidere gösterdiği Kağıdı açtı Malawi Çevre şehirlerden oluşan 4-5 şehire baronluk yaptığından Krallığın içinde neredeyse her yerdeki Mezarlıkları biliyordu Shin daha önce buna dikkat etmemişti Shin bu kağıt ile neredeyse tüm Mezarlıklara girebilir duruma geliyordu çünkü Malawi Tarafından onaylanmış bir Kağıttı Hem Malawi gibi bir Baronun hemde Koskocaman Klaus Klanın Lideri olan Shinin ricası ile Tüm Mezarlıklar ona açılmıştı Shin Planını çoktan Yapmıştı Buradan başlayarak Sırasıyla tüm Mezarlıkları bitirecek sonrasında ise Başka bir Krallığa geçecekti Önce Orada Kralın gözünü korkutması gerekiyordu ki Buradaki kadar rahat olmalıydı.

kamp Lideri Shin çıktıktan sonra Yüksek sesli bir kahkaha atmıştı sonrasında ise yanındaki adamları ile konuşmaya başlamıştı.

"Bu Lider kafayı yemiş galiba 8 Kişi gelmişler ve Mezarlığa girecekler hem Klaus Klanı'nın Liderinin değiştiğini duymuştum ama böyle biri olduğunu hiç duymamıştım çok genç gözüküyor ve Deneyimsiz Mezarlığa 8 kişi girmeye kalktığına göre Hahaha."

Oradaki adamların hepsi Shini tanımışlardı çünkü Şehirlere gidip geliyordu ama Lider Shin İlk Mezarlığına girdiğinden beri Şehre girmemişti ve Shinin 6 Kişi İle Mezarlık bitirdiğini duymamıştı.

"Bu Shin Kraliyet turnuvasında Ortaya çıkan Shin değil mi ?"

"Evet Kamp Lideri ama bilmeniz gereken bir şey daha var."

"Öyle bir Güç Gösterisi Yapan Salak bu Yani Demek ki Efsaneler Yalanmış, Ne Bilmem Gerekiyor Söyle."

"Efendim Belki yine Efsanedir ama O Size Çocuk gelen kişi Lider Shin İlk Girdiği Mezarlığı 6 Kişi ile 1 Hafta 10 gün içinde bitirmiş sonrasında girdiği Mezarlıklarda da süre çok değişmemiş sadece Ekibine 1-2 kişi daha girmiş."

Kamp Lideri Adamını dinlerken şarabından yudumluyordu ama Adamının 1 Hafta-10 Gün demesi ile Ağızındaki Şarabı Tükürmüştü.

"1 Hafta -10 Gün Mü!!! Sen benimle Dalgamı Geçiyorsun Hiç kimse Hiç Kimse Bir Mezarlığı o kadar sürede bitiremez Bilinen En güçlü Ekipler bile en erken 4-5 Ay gibi bir sürede bitirmişler ve bunlar Kocaman Bir Ekip Her şeyi geçtim Eminim ki Üstün Alemlerinden oluşan bir Ekip anca yapabilirdi bu Ekiptekiler daha çocuk Efsanelere inanmayın bence sadece Nam salmak için para ile yayılmış bir dedikodu." Lider Bahanesini hemen ortaya atmıştı inanmak istemiyordu.

Shin İlk gün Hiçbir şekilde Mezarlığa girmemişti Ekibini kontrol etmiş onları biraz zorlamıştı 2. gün geldiğinde ise Mezarlığa girmişlerdi ama Girerken ki verdikleri hava ile geldikleri zamanki hava çok farklıydı sanki Ekipteki herkes Bakışları ile Mezarlığı Sarsıyordu.

Bu şekilde 8 Gün geçmişti Shin Mezarlıktan hiç çıkmamıştı Kamp Lideri artık kurtarma ekibi göndermeyi düşünüyordu Büyük İhtimal ile ölmüştü Bu Baron Malawi tarafından hoş karşılanmayabilirdi ama Liderin savunması Hazırdı "Kendisi Yalnız girmek İstedi Ve Rahatsız Edilmemek İstedi." Ama Onları kurtaracak Ekip Hazırlanıp Mezarlığın önünde İçeri girmek için Lideri Beklerken Mezarlık Gerçekten sarsılmaya başlamıştı.

Bu Sarsıntı ve Mezarlığın Kapısından gelen kişiler Geçmişi andırıyordu İlk Mezarlıktan çıktıkları gibi Her Tarafları Kanla kaplıydı Bu sefer Garip Yeşil Yaratıklar bulunuyordu Shin Bunların Goblin olduğuna Emindi genelde Küçük Mağaralara in yaparlardı ama Bu sefer Koca Mezarlığa İn Yapmışlardı ama bu Shin için bir şey ifade etmiyordu Her zamanki gibi Öldürüp Geçmişti neredeyse hiçbir Mezarlık ilk seferki kadar zorlamamıştı.

Kamp Liderinin ise dizleri titriyordu Karşısında gördüğü şey Tam olarak Shin ve Ekibiydi Yani anlaması gereken tek şey Shin içeri girdiğinden beri 8 Gün boyunca hiç uyumamış ve Daima savaşmıştı Geceleri Mezarlığın içindeki canlıların daha güçlü ve vahşi olması da cabasıydı.

"İyi Günler Kamp Lideri Bu Kullanmadığımız bizim işimize yaramayan Eşyaları koyduğumuz bir Depo içinde birazda para var Malawi'ye hiçbir şey bırakmamak biraz kötü hissettirdi, Şimdi Malawi'yi bilgilendirebilirsin Sıradaki Mezarlığa doğru yola çıkıyorum."

Kamp Lideri Shin ile karşılaştığı ilk gündeki gibi sadece "Tamam" Diyebilmişti ama bu Tamam ilk günkünden çok farklıydı Çaresiz umutsuz ve Ezilmiş bir Tamamdı. Shin Lider ile konuştuktan sonrasında ise hiç beklemeden sıradaki durağına doğru yola çıkmıştı.


FenrirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin