Bölüm 94; Plan Değişikliği

1.4K 124 3
                                    

"Shin Tuein'den aldığı bilgiler ile Düşünmeye başlamış ve Neler olduğunu Anlamıştı Ekibini Sağlam bir Eğitime sokması gerekiyordu Aklında Onlar İçin çok İyi Olan Yerler Hemen belirmişti Sıradaki Hedefi onlara Cehennemi hissettirmekti."

Shin Tuein'i yarattıktan sonra Orlo'nun Bilgilerinden ve Anılarından alabildiği her şeyi almıştı ve Kendisinin bile güçlenmesi gerektiğini anlamıştı Orlo'nun yarım yamalak Anıları ve bilgileri olsa da Shin neler döndüğünü anlamıştı Prensin destek aldığı kişi İnzivaya çekilmiş Üstün Alemli Birisiydi ve öğrendiğine göre Üstün Alemliler artık ortaya çıkacaklardı ve bu tamamen bir katliam olacaktı.

Shin Bu yüzden Planlarını Değiştirmiş ve Normalde Son Krallığa gidecek iken Eğitime gitmeye karar vermişti hemen tüm Ekibini toplamıştı ve onları bilgilendirmişti ve aynı şeyi Kral içinde yapmıştı ve Oğlunun Öldüğünü de söylemişti ve üstüne basa basa Yaptığım İşkenceye Dayanamayarak yok Oldu demişti yani Herhangi bir Uğurlama şansı bile vermemişti.

Shin'in aklında ise Nerelere gitmesi gerektiği vardı Ekibini Nasıl daha fazla güçlendirebilirdi onların dayanıklıklarını ve Elementlere olan Dirençlerini arttırmak istiyordu ve bu yol ile Element üzerindeki kontrollerini de arttırmak istiyordu, Bu yüzden Ekibini topladı ve Onların Fikirlerini almak istedi onlar ne kadar kötüsünü düşünüyorlardı.

"Sizlere söylediğim gibi Planlarımızı değiştiriyoruz ve Hemen Eğitim için bir yer seçmemiz gerekiyor Aklınızdaki En Tehlikeli ve Sizin dayanıklılığınızı, Elementlerinizi geliştirebilecek yerler Aklınızda En kötüsünü Getirin ve bana söyleyin."

Tüm Ekip Aralarında Tartışmışlardı İlk başta Ölüm Ormanı demeyi seçeceklerdi ki Yue onları durdurmuştu bu Shin'i kızdırmaktan başka bir şey yapmazı sebebi ise Shin'in neredeyse Çocuk iken gittiği bir yerdi.

Sonrasında ise Daha Fazla Düşündüler ama Tehlikeli Olabilecek her yer Shin için Düşük Kalacağını Düşünmüşlerdi sonrasında ise hepsi ortak bir karar vererek konuştular.

"Efendi Shin Siz Nereye Karar Verirseniz Biz Uyacağız Bizler İçin En İyi Olacak Yeri Siz Bilirsiniz."

"Sizden fikir almak istemiştim ama tahminen benim aklımdakileri düşünemezsiniz İlk Gideceğimiz Yer Sizi Ateş Elementine Karşı Geliştirecek ve Ateşi daha iyi kullanmanızı Sağlayacak ve Düşünün bakalım nerede Eğitim Yapabiliriz."

Shin biraz durduktan sonra tekrar konuşmaya başladı

"İlk Baş neden Ateş Elementini seçtiğimi söyleyeyim çünkü En yakın Hedefimiz orası Sizler Vestra Yanardağına gideceksiniz Ateş Elementi için Daha iyi bir yer olabilir mi ? Hahahaha!"

Shin Dalga geçmek için gülmüştü bunu Ekibi bile biliyordu çünkü Yanardağında Eğitim yapmak Normal bir şey değildi Yanardağının Yakınlarında veya Kaynağında çok yakın durmak bile İnsanları öldürmeye yetebilirdi ama Shin ve Ekibi İnsan Değildi.

Shin Söylediği sözde ne kadar ciddi olduğunu Gözlerinde gösterdiğinden Ekibinin diyeceği hiçbir şey olmamıştı hemen Yol hazırlıkları başladı ve yola koyuldular Shin Ekibine sadece Ateş Elementi demiş olsa bile Yanardağ Çok sıcak olduğu için orada bulunan hava çok azdı yani Ekibi Hem Ateş Hem Toprak Elementini geliştirecek ve bunları zor bir koşulda yapacaklardı dayanıklarını arttıracaklardı.

Shin hemen yola çıkmış ve Çok hızlı bir şekilde yanardağa varmıştı Yanardağa gelmeden önce çok azda olsa bitki örtüsü bulunsa da Dağın eteğinde tekbir bitki bile yoktu Ekip Yavaş bir şekilde Yanardağa tırmanmaya başlamıştı Yukarı çıktıkça Oksijen Azalıyordu Bu yüzden ekip Çok çabuk bir şekilde yorulmaya başlamıştı Nefes alamadıklarını hissediyorlardı hiçbir problem çekmeyen sadece 2 kişi vardı Shin ve Tueindi. Tuein Ekipteki Shinden sonra En güçlü kişi sayılıyordu çünkü o direk olarak Kurt olarak doğmuştu Hiçbir Kısıtlaması bulunmuyordu Yada Kendisini kaybetme gibi bir durumu yoktu.

1-2 Saat sonrasında Nefes almak çok zorlaşmış ve Sıcaklık o kadar artmıştı ki Ekibin üzerindeki zırhlar Isınmaya başlamıştı ama Shin'in gözlerine bakan Ekip Durmayacağını anlamıştı ve devam etmişlerdi.

Yaklaşık 3,5 saat içinde Yanardağın Kaynağına gelmişlerdi ve Dağın içinde Binlerce derece olan Lav'a bakıyorlardı Bu Lav'ın tehlikeli olması çok sıcaklığından başka olarak içinde yaşayan Üstün Hayvanlardı ama Ekip bunu Bilmiyordu bile Hissedebilen sadece Shin ve Tueindi çünkü Ekip daha Kurt Taraflarının Yarısını bile zor kullanıyorlardı.

"Şimdi Geldiğimiz bu noktada Kıyafetlerinizin bazı yerleri Yanmış ve Sönmüş Farkına bile varmadınız ama Gelelim ki burası bizim son noktamız değil İşte Yapacağınız Eğitimi Sizlere Göstermeme İzin Verin, Tuein Devam ET!"

Shin'in lafı ile Tuein 1 salise bile düşünmeden kendisini Yanardağın içine bırakmıştı Herkes Tuein'in lav da yanacağını düşünmüştü ama ondan öncesinde Lavın içinde yüzden Yılan Balığı gibi bir Canlı ona Saldırıya geçmişti ve bu canlı yaklaşık 20 Metre Uzunluğundaydı belki fazla bile olabilirdi Hepsi korku ile Tuein'i izliyorlardı Lavdan çıkan canlı Tuein'e o kadar hızlı gelmişti ki Tuein fark etmeden Sol kolundan olmuştu bile sonrasında ise Lav'ın içine düşmüş ve Kükremeden duramamıştı Kendisini durduramıyordu ama Hiçbir zamanda Çabalamaktan vazgeçmiyordu Hemen Kendisine tutunacak bir Kaya parçası arıyordu ama Yılan Balığından Gelen saldırı ile Lav'a daha fazla gömülüyordu Ekip ise Daha öncelerinde kendi yaptıkları Eğitimden utanmışlardı bu Eğitim Değildi bu Çaresizlikti Doğaya Karşı Savaşıp Kazanmaya Çalışmaktı.

Tuein Elinden Gelenin En iyisini yapıyor hiçbir zaman ne Saldırmayı nede durumunu düzeltmeyi bırakmıyordu sonrasında ise Tek bir Ses ile Her şey Kesilmişti.

"YETER!" 

Shin Tek bir Laf ile o yılan balığını durdurmuştu ve Tuein'in Bir Kaya parçasına çıkmasını sağlamıştı, Sonrasında ise Ekibine dönerek konuşmaya başlamıştı.

"Gördüğünüz Şey Eğitiminizin Tek Kısmı Her Gün Tuein ve Bu Canavar ile Savaşacaksınız  Diğer Yapacağınız ise Lavın içinde Meditasyon yapmak ve Elementlerinizi kullanmak Lavın içinde kendinize bir kaya parçası yapacaksınız ve Lav onu parçaladıkça Yenileyeceksiniz Ateş Elementini ise Direk Lavdan Özümseyeceksiniz bu Alevlerinizi Güçlendirecek."

Ekip İse Shin'in Söyledikleri İle Uzun Zamandır Hissetmedikleri bir Duyguyu Hissetmişlerdi "KORKU" Ama yapacakları hiçbir şey olmadan Yanardağa Atlamışlardı Hepsinin Derisi İlk Temasta Erimeye başlamıştı Hepsi Sürekli Kendilerini iyileştirerek Kurdun güçlerini de geliştirmiş olacaktı. Sonuçta Shin Buradayken hiçbiri Kendisini Kaybedemezdi.

FenrirDonde viven las historias. Descúbrelo ahora