Bölüm 91; Canavarın Ortaya Çıkışı -1-

1.2K 140 3
                                    

"Shin Mia'ya baktığında Bir Kılıcın ona dokunduğunu görmüştü Neredeyse Hiç zarar vermiyordu ama bir Kılıç Ona zarar vermişti Shin Baktığında o Kılıç Kendisine saplanmıştı ve Kalbini Delerek Geçmişti Mia ise Shine baka kalmıştı ve Gözleri Hafif Parlarken Yaşlanmıştı ama Sonrasında Son Gördüğü Shin'in Sivrileşmeye başlayan Dişleri ve Neredeyse Kendisini Kaybetmiş Kırmızı Gözleri Olmuştu."

Shin kalbine gelen Kılıc'ın üzerinde Çok Güçlü bir Bayıltıcı yada Felç edici sürüldüğünü çok hızlı anlamıştı Büyük İhtimal ile Mia'nın gözlerinin parlamasının sebebi de bu olmuştu içindeki kurt Dönüşmeden Bu İksir ile savaşıyordu Shin Bu iksire çok fazla maruz kalmıştı çünkü kılıç direk kalbine saplanmıştı ve sürekli tüm bedenine yayılmıştı Kılıç birkaç saniye orada olsa bile Shin'in kalbi normal bir insan gibi atmıyordu fazla hızlı olduğundan Zehri yaymıştı Shin Eğer dönüşmeye başlamaz ise Bayılacağını düşünmüştü bu yüzden dönüşmeye başlamıştı ama Kalbi Delik olduğundan dönüşmek çok zor oluyordu neredeyse bilincini kaybedecek gibi oluyordu ama Endişe ile Kendisine bakan Mia'yı gördüğünde Daha büyük bir hırsla Kontrolü elinde tutmaya çalışmıştı ama Shin daha da İleri gitmişti Çünkü Gitmesi gerekiyordu buradaki Kişilerin hiç şakası yoktu.

Shin'in Dönüşmeye başladığını ve Gözlerinin gidip geldiğini gören Ekibi ise her şeye hazırlıklıydı Çünkü Shin'in kontrolünü kaybederse neler olacağını Shin'in ağzından dinlemişlerdi ama fark ettikleri bir şey Shin Dönüşmeye başladıkça ve Dahada büyüdükçe Üstlerindeki Baskı azalıyordu Bu yüzden hemen Generalin üzerine saldırmışlardı çünkü o adamın Shin'i rahat bırakacağı yoktu Dönüşürken Shin'i rahatsız etmesi onun Kontrolünü kaybetmesine sebep olabilirdi.

Shin Dönüştükçe Burada bulunan düşmanlarından Büyük Çoğunluğunun Yarı İnsan Olduğunu Fark etmişti İnsan halinde iken bunu hissedememişti bu adamlar o kadar uzman kişilerdi ama dönüştükçe bu Siyahlar içindeki adamları kontrol edebileceğini Hissediyordu ve Bu His ile Dönüşümünü Dahada ileriye götürüyordu ki Canının Yandığını Hissetmeye başladı bu onun sınırıydı bu Sınırı Daha Önce Geçmemişti ama Artık geçmesi gerekiyordu.

General Shin'de değişik bir his hissettiğinden Kılıcını çoktan çekmiş ve olacakları izliyordu ama Shin'in Ekibi Üstüne geldiğinde onlarla uğraşmak zorunda kalmıştı ve Shin'in dönüşümü ile Bazı Klanlar Üstlerindeki baskının kalktığını fark etmiş onlarda Shin ve Ekibine destek vermeye başlamıştı Başta Ling Klanı olmak üzere bir çok Klan onlara destek vermeye çalışıyordu destek veremiyorlardı çünkü Çoğu klan şuan ki düşmanları kadar güç sahibi değildi Shin Üstlerindeki Baskıyı kaldırmasa Hareket bile edemeyecek bir sürü İnsan vardı, Ama şuanda en büyük Şansı Yarı İnsan olanların saldırmaması sayesinde elde etmişlerdi Shin onları kontrol etmiyordu ama o kişilerin Hayvan kısımları Shin'den uzak durması gerektiğini Bağırıyorlardı normalde bu Adamlar Prense destek çıkan kişi tarafından sadece Öldürmek için Eğitilmişlerdi ve hiçbir zaman o kadar korkmamışlardı ve geri duracakları bir yer hissetmemişlerdi ama Shin'den bu hissi alıyorlardı.

O Sırada ise Shin Hala büyüyordu ve Gelişiyordu bir süre daha geçtikten sonra Shin Kükremeye başlamıştı Shin'in kükremesi ile Ekibindeki herkesin Gözleri Kırmızı olmuştu ve Güçlerinin Arttıklarını hissetmişlerdi Dönüşmüyorlardı çünkü böyle bir zamanda kendileri Dönüşürken sorun çıkabilirdi ama yinede Shin gibi Dönüşmeden de Kurt güçlerini sonuna kadar kullanabiliyorlardı Shin bunun önemini bildiğinden İlk bunu öğretmişti.

General ise O kadar gücüne rağmen Baskılanmaya başladığını hissetmeye başlamıştı ve Prense bir Bakış atmıştı General 10. Seviyenin Zirvesindeydi Prens ile İş birliği yapması'nın sebebi ise Bu Zirveyi aşmasını sağlayacak ve Üstün alemine sokacak bir Gelişim Hapı verecek olmasıydı.

Prens İşlerin kötüye gittiğini gördüğünde Kendisi de savaşa dahil olmuş ve general ile birlikte tekrar baskın olmaya başlamışlardı ve bu arada ne olur ne olmaz diyerek Generale Söz verdiği şeyi vermişti.

Shin ise Hala kontrolünü bırakmadan yavaş bir şekilde dönüşmeye çalışıyordu Sınırlarını genişlettiğinden hiçbir şekilde kontrolünü bırakmaması gerekiyordu Baktığında Ekibi Dayanabiliyordu biraz zarar görmüşlerdi ama Ölümcül bir zarar görmemişlerdi.

Shin Kükremeye başladığında bu Siyahlılar arasında Diz Çökenler olmuştu bunların en büyük etkisi Yarı insan olmalarıydı Shin herhangi bir Emir vermese bile Onun sesine tepki veriyorlardı ve Saygı gösteriyorlardı Geri Kalan Siyahlılar ise Savaşabilecek durumda olan Klanlar ile savaşıyorlardı Bir kaç kişiyi öldürebilmişlerdi ama Shin Sayesinde Hiçbiri Düzgün bir şekilde dövüşemiyordu.

Sonunda Shin Dönüşümünü Durdurmuştu Boyutu Eski Haline Göre İnanılmazdı ve Yaydığı hava çok başkaydı En büyük Etki ise Shin'in Gözleri Eskiye göre Daha farklı görünüyordu Daha Koyu Yoğun bir Kırmızı ve Sanki Gözünün içinde Kandan bir Havuz var gibiydi Bunun sebebi ise Shin Kral Modunun 3. Seviyesini yani son seviyesini açabilmişti Buradaki 9. Seviye Yarı insanların Shin'in kükremesine tepki vermesinin sebebi buydu.

Shin Dönüştükten sonra Ağzını bile Açmadan Siyahlılar içindeki Yarı İnsanlara Emrini vermişti Kral modunun son seviyesinin Artılarından birisiydi ama Son seviye Diğer seviyelerden çok başka bir güç sağlıyordu Çünkü Shin Artık Kral olmuş oluyordu.

Siyahlılar içindeki adamlar ise İkiletmeden Direk olarak Aldıkları Emri Yapmaya başlamışlardı ve Kendi Seviyelerinden daha güçlü daha hızlı hareket ediyorlardı Aldıkları Emir İse "Siyahlıları Öldürün" şeklindeydi Bu Emir ile Birlikte Eğitim gördükleri Arkadaşlarını bir bir Öldürmeye başlamışlardı Tek tek Bu olaylar çok hızlı bir şekilde işliyordu dakika dolmadan Etraftaki Tüm Siyahlılar ölmüştü Öldürecek Siyahlı Kalmadığında ise bu adamlar Bıçaklarını Kendi Boğazlarına sokmuş ve Kendilerini Öldürmüşlerdi.

General işlerin çok sarpa sardığını Fark ettiğinde Belki Ölümüne sebep olacak bir şey yapmış ve Hem Prensten Aldığı Hapı ve Kendisini güçlendirebilecek her türlü hapı Ağzına atmıştı ne içtiğine bakmamıştı bile çünkü Karşısındaki yaratık onun içine bile korku salmıştı.

Shin İse Generale dönmüş ve Prensin Kendi gücüne karşı bile olsa hala Ekibi ile dövüştüğünü ve onlara ayak uydurabildiğini görmüştü Prens Shin'in övgüsünü hak ediyordu Kendi Ekibi ile bu şekilde dövüşmek Onun gerçekten güçlü olduğunu gösteriyordu ama Gösteri Bitmişti, Shin Tek adımı ile yerinden fırlamış ve Tekmesini Prensin Suratına geçirmişti aldığı darbe ile uçan Prens Tahta çarpmış ve Tahtı parçalamıştı.

Sonrasında ise Generale dönmüş ve Kılıcını Çekerek Onu Beklemişti Çünkü İçtiği Hapların Bedeninde yaratacağı Etki Bir süre alacaktı o kadar büyük miktarda Enerji Generali Direk bile Öldürebilirdi. Shin İse Hiçbir Şey yapmamış sadece Kılıcını Çekmiş ve Generale bakmıştı onu En güçlü Halinde Ezmek İstiyordu.Kılıcı ise Hiç Yaymadığı kadar Dehşet bir His Yayıyordu Sahibi sonunda onu kullanabilecekti.

FenrirWhere stories live. Discover now