Bölüm 93; Sorgu

1.3K 133 2
                                    

Kral ise sadece başı ile onaylamıştı karşısında Seviye Çalabilen bir Yaratık vardı Elinden Gelen hiçbir şey yoktu, Shin İse Krala Yapacaklarını Söyledikten sonra Ekibinin Yanına giderek Salondan Ayrılmıştı Bunu bilerek yapmıştı çünkü Gücünü Kraliyet turnuvasında yaptığı gibi biraz zorlamıştı Hemen Mia ona destek olmuştu Shin bu sefer Bayılmasa bile uzun süreden sonra İlk defa Uykuya ihtiyaç duymuştu Hemen Gidip Uyumak İstiyordu ve Öylede Yapmıştı Mia'da Hemen Yanına uzanmıştı onu yalnız bırakmak istemiyordu.

Shin biraz dinlendikten sonra kendisine gelmişti İyileşme hızı eskiye göre çok fazlaydı ama ilk fark ettiği şey görüşünün değişmesi olmuştu Shin Kral modu'nun 3. Seviye olduğunu Fenrirden öğrenmişti ama bu kadar değişiklik beklemiyordu Shin Resmen Enerjiyi görebiliyordu ve Kilometrelerce uzaklıktaki Cisimleri net bir şekilde görüp izleyebiliyordu.

Shin Yanına baktığında Mia'nın Yanında uyuya kaldığını görmüştü Kendisi için Endişelenmiş olmalı diye düşünmüştü çünkü her ne kadar iyileştirmiş olsa da neredeyse kolunun koptuğunu görmüştü.

Generalin o saldırısı Shin'in aklına direk olarak tek bir şey getirmişti Eğer ileride ciddi olmaz ise onu Öldürebilecek kişilerin bulunduğuydu Shin her ne kadar dikkat etmeyip alsa da o saldırıyı yinede bu düşünce kendisini Sarmalamıştı kendisi Yumuşamış ve Tedbiri elden bırakmıştı Tekrar toparlaması gerekiyordu.

Shin Yatağından kalkarak önce Sıcak bir duş Almıştı sonrasında ise Günlük Kıyafetlerden giyerek Odasından dışarıya çıkmıştı Kendi Ekibinden İkiz Tanrıları ise Odasının önünde durması için göndermişti Kendisi hariç kimsenin geçmesini istemiyordu Kral bile dahildi normalde kapının önünde zaten koruma olurdu ama Shin onlara güvenmiyordu Herhangi bir şey olacağından değildi bu güveni ama O Korumalar Shin'e bakarken bile korkuyorlardı gerçek kimliğini öğrendiklerinden korkuyorlardı Eğer Shin kadar korkunç birisi onlara Emir verirse çok basit bir şekilde İhanet ederlerdi ama Kendi Ekibinden kimse öyle değildi Ölene kadar o Kapıdan Çekilmezdi.

Shin Hemen Taht odasına doğru yürümüştü ve Kral ile görüşmek istediğini belirtmişti Kral ise bunu beklediğinden hiç bekletmeden Shin'i Çağırtmıştı.

"Kral Tio ve Kraliçe Eriko İzniniz ile Esiri Görmek İstiyorum Sonuçta Benim Nişanlım onun Yüzünden Yaralandı Bunun Sorumlusunu bilmem Gerekiyor."

Oradaki Herkes Tek bir şeyi düşünmüştü Kendi Kalbi delinmişti ve neredeyse kolu kopuyordu ama Shin sadece Prenses Mia'nın ufacık sıyrığını bahane ediyordu Yani burada söylemek istediği şey onun başına gelebilecek en ufak şey ile Krallığı Yıkarım demek oluyordu Benim Gücümü gördünüz demek istiyordu.

"Tabi ki Bizlerinde Hayatını Kurtaran sizlerdiniz Orlo'dan böyle bir hareket hiç beklemiyordum Lütfen bu Olayın sonucunda bizleri Düşman olarak görmeyin Bizler sadece Sizlerin Birlikteliğini kutlamak ve Gelecekteki Dostluğumuzu Pekiştirmek istemiştik ama Bu Olay Gerçekleşti."

"Kral Tio İçiniz Rahat olsun Eğer Sizleri Düşmanım olarak görseydim sizleri kurtarmazdım, Şimdi İzniniz ile Sorgu için Zindana gitmek istiyorum."

Kral ise Görevlilere Eliyle işaret etmiş ve Shin'e Eşlik ederek Zindana götürmüşlerdi ve Ardından da Orlo'nun Hücresine gelmişlerdi.

"Prens Orlo Kaldığımız Yerden Devam Edelim mi ?" 

Shin Prense bakarak konuşmuştu Prens O kadar güçsüz kalmıştı ki onu Normal Zincirler ile Bağlamak bile yetmişti normalde Gelişim Yapan Mahkumlar onlara özel Zincirler ile Hapsedilir ki Enerji kullanamasın.

Shin Orlo'nun Zincirlerini Çözmüş ve Beklemişti Gözleri Yanılmıyorsa ki yanılmıyordu Orlo bir şeyler yapmaya çalışıyordu.

Zincirlerin Gittiğini fark eder Orlo ise buraya geldiğinde fark ettirmeden sakladığı Kemiği çıkarmış ve Büyük bir hızla Shin'e Batırmaya çalışmıştı bunun sebebi Shin'i öldürmek veya yaralamak değildi Olanları çok net hatırlıyordu burada yapmak istediği şey Shin'i Öfkelendirmek ve Kızdırmaktı bu şekilde Shin onu Sorgulamadan öldürebilirdi ama istediği gibi olmamıştı Elindeki kemik Shin'in derisini delememişti.

"Gerçekten Sana Saygı duyuyorum Prens Orlo Cesaretlisin, Zekisin ve Güçlüsün ama bu kadar güçsüz bir silah ve bu kadar güçsüz bir beden ile benim Derimi Delemezsin ve Boşuna ölmek için Hayaller kurma Senin için Bilgi vermeden imkansız."

"Beni Asla Konuşturamazsınız Prens Shin Ne kadar güçlü olursan ol Ustamın Koyduğu Mührü Kıramazsın Eğer Konuşmaya çalışırsam Kendi Kanımda Boğulacağım."

"Anlıyorum o zaman bana başka bir seçenek bırakmadın Mühür Seni Etkiliyor Olabilir ama Senin bedeninde senden güçlü başka bir varlık bulunduğunda onu etkileyeceğini sanmıyorum Seni Öldürmek İstemezdim ama Başka seçenek bırakmadın."

Orlo'nun aklı çorba olmuştu Kendi Vücudunda kendisinden daha güçlü bir varlık bu nasıl olabilirdi böyle bir şeyi yapamazdı, Ama Shin hiç beklemeden Orlonun Kafasını Sol Eli ile tutmuş ve Ağzını Açmasını sağlamıştı Sonrasında ise Sağ Elinden 1 Damla Kan Akıtarak Orlo'nun içmesini sağlamıştı.

Tıpkı Diğer Dönüşenler gibi Orlo Acı çığlıklar ile Bağırıyordu ama Orlonun Dönüşümü Farklıydı Çünkü Shin Orloya verdiği kurda Onu yemesini söylemişti Ortak Olarak Yaşamasını söylememişti Orlonun bedenine giden Kurt Orlo'nun Ruhunu Yiyordu ve Onu yok ediyordu ama orlonun Bilgilerini de Ele geçiriyordu Orlo Ölüyordu ve Shin Yeni bir Askerine Can veriyordu tek sorunu Bu askeri hiçbir zaman İnsan olamazdı çünkü O Sadece Bir Kurt Olarak Doğuyordu.

Orlo'nun attığı çığlıklar Mia'yı bile Uyandırmıştı Tüm saray onun Çığlıkları ile Çınlıyordu çünkü Orlo Yavaş yavaş yok oluyordu Ruhu Parçalanıyordu.

Mia Kalktığında yanında Shin'i göremeyince hemen onu aramaya çıkmıştı ve Kimseye sormadan Çığlık seslerini takip etmişti onu bulmadan kısa süre önce ise Çığlıklar Kesilmiş yerini Kükreme sonrasında Hırıltılara bırakmıştı Mia Zindana vardığında İse Shin'in konuşmasına Kulak misafiri olmuştu.

"Sen Benden Doğan İlk Kurt Senin İsmin Tuein Efendine Hizmet Et." Shin'in Parlayan Kıpkırmızı Gözleri ile Kurt Resmen Secde ederek Shin'in önüne Eğilmişti Shin ile beraber gelen Korumalar ise Altlarına yapmak üzereydiler Orlo'nun çığlıkları hala Kulaklarında Devam Ediyordu.

"Shin ne Yapıyorsun Tüm Saray Çığlıklar ile Sallanıyor bunu dışarıda yapamaz mıydın? insanlar korkuyorlar."

Shin ise Mia'yı duymaya hiç şaşırmamıştı çünkü Mia' uyandığı an onu hissetmişti ve buraya geldiğini anlamıştı.

"Üzgünüm ama Artık İnsanların Korkması gerekiyor Şimdi İstersen Beraber Bu Saldırının Kimin tarafından gerçekleştirildiğini Dinleyebiliriz."

Tuein ise Shin'den Emir Almış gibi Orlo'nun Bilgilerinden Kurtarabildiği her şeyi Shin'e anlatmıştı Bu Ruh Yeme işinin tek sorunuydu Bedenin asıl sahibinin Anılarını bilgilerini bir kısmını Ele geçirebiliyordu tabi ki bu Kral modunun son seviye olması ile yapılan bir şeydi ve Shin güçlerini daha yeni keşfediyordu ileride daha iyi şekilde yapabileceğini biliyordu.

Shin Tuein'den aldığı bilgiler ile Düşünmeye başlamış ve Neler olduğunu Anlamıştı Ekibini Sağlam bir Eğitime sokması gerekiyordu Aklında Onlar İçin çok İyi Olan Yerler Hemen belirmişti Sıradaki Hedefi onlara Cehennemi hissettirmekti.

FenrirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin