×18×

277 30 0
                                    

Bölüm Şarkısı;Melanie Martinez - Mad Hatter

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm Şarkısı;
Melanie Martinez - Mad Hatter

×

4 Yıl Sonra

Mary için hayat artık lüks partiler, pahalı içecekler, kaliteli kumaştan elbiseler, kraliyet ailesi takılarını andıran mücevherler ve tabii ki bunları sağlayan Victor'dan ibaretti.

Her günü yeni bir eğlence, yeni insanlar ve yeni elbiseler ile geçiyordu. O kadar alışmıştı ki bu hayata, artık gözü doymuyor ve hep daha fazlasını istiyordu. Victor da bu durumdan memnundu; âşık olduğu kızı şımartmak ve yüzyıllardır biriktirdiği servetini bu genç ve güzel kıza harcamak onun için sorun değildi. Mary'i yepyeni bir insan yapmıştı. Ünlüler ve ünlü denecek kadar zengin insanlarla tanıştırıyor, onlarla girdiği sohbetlerden zevk alıyor ve Mary'i sanki yeni ve pahalı oyuncağıymışçasına kolunda gezdirip hava atmaktan eğleniyordu. Herkes de bu kızın ne kadar saf bir güzelliğe sahip olduğundan, ne kadar güzel giyindiğinden ve konuştuğundan ve Victor ile ne kadar da yakıştıklarından bahsediyordu.

Fakat Victor'un Mary'e hâlâ söylemediği bir sırrı vardı. Ne zaman söyleyeceğini ise bilmiyordu.

"Mary, gel ve eski dostum ile tanış." dedi Victor, elindeki içki bardağını bir kenara koyarken. "En eski arkadaşlarımdan biri."

"Ah, öyle mi?" diyerek gülümsedi Mary.

Mary ve Victor, Venedik'te kaldıkları bir malikânede yine parti veriyorlardı. Erkeklerin smokin ve kadınların şık gece elbiseleri giydiği bu parti, yılın en seçkin partilerinden biri olarak kabul edilmişti zenginler arasında. Dünyanın dört bir yanından milyon dolarlık servete sahip kaç insan varsa davet edilmişti.

İşte Mary de bu partiyi organize edenlerden biri olmanın gururunu taşıyordu. Bütün gece büyük salonun içinde, Victor'un kolunda başı dimdik dolaşmış ve Victor'un arkadaşları ile tanışmıştı. İçinde olduğu kırmızı elbisenin güzelliğinden dolayı da bir sürü iltifat almış ve bu iltifatlara kısaca gülerek "Ünlü bir markanın daha sergilenmemiş kataloğundan. Victor'un hediyesi..." diyerek cevap vermişti.

Şimdi Mary, Victor'un en eski dostlarından biriyle tanıştırılmak için ettiği sohbetten ayrılmış ve Victor'un yanındaki yerini almıştı. Her zamanki gibi...

"Sizi bu gece burada görmek çok güzel." demişti kibarca. Oysa ki adamın şimdiye kadar ne adını duymuş ne de suratını görmüştü.

Mary'nin karşısındaki bu adam oldukça çekiciydi. Uzun boylu olması üzerindeki smokini daha güzel gösteriyordu. Açık kumral saçlarını özenle taradığı belliydi. Elindeki boş viski bardağını bir kenara koydu ve mavi ile yeşil karışımı gözlerini Mary'e sabitledi. "Sizinle henüz tanışmadık fakat namınız sizden önce gidiyor. Bütün sosyetenin dilindesiniz. Eh, tabii Victor da sizin hakkınızda susmak bilmiyor." dedikten sonra genç kızın elini zarifçe aldı ve kibarca öptü. "Ama görüyorum ki haksız da değiller."

Şeytanın BahçesiWhere stories live. Discover now