6.EUNJİ VE AH RO GERÇEĞİ

1.9K 180 82
                                    

Sehun titreyen ellerini durduramıyordu.

"Bir an karşımda gerçekten Ah RO var sandım." neşeli sesi Suho'nun yüzünü asmasına neden olmuştu.

"O zaten Ah RO!" Suho kayınvalidesinin, Ah RO'nun kardeşlerinin, babasının hatta Sehun'un AH RO hakkında ki düşüncelerini saçma buluyordu. Hem nasıl bir kızın bedenine başka bir ruh girebilirdi ki?

Kral dahi bunu söylüyor...

Suho tüm muhabbetten bunalmıştı.

" Ah RO geri dönmüş müdür?" Bu sefer göz yaşları Sehun'a eşlik etmişti. Unutmak istediği, uykularını kaçıran anılarını tekrar hatırlıyordu işte...

#

"Size borcumu nasıl ödeyebileceğimi düşündüm." kız elinde ki saç tokasını sıkıca tutmuştu. "Size ne versem gelecek kralımızın canı kadar değerli olmaz. Siz bize inandınız ve onu kendi paranızla kurtardınız." karşısında duran büyüklerin yüzüne baktı kısa bir süre. Onların şaşkın suratlarına hafif bir tebessüm vererek karşılık verdi. "Eunji ile yer değiştireceğim."

"Ne?" minicik bir kızın böyle sözler sarf etmesine şaşırmaları yetmiyormuş gibi son sözleri onları çıldırtmıştı.

"Benim zamanımda sağlıklı bir ben olarak yaşayabilir. Ben de onun yerine burada hastalığı ile savaşacağım , eğer bir gün ona acı veren bu hastalığı yenersem kendi zamanıma gitmeme izin vermenizden başka bir isteğim yok." Eunji'nin anne ve babası her zaman mantıklı olmuş , somut olmayan şeylerin varlığını hep sorgulamıştı. Onlar birçok ödülün ve bilimin arkasındaydılar ... Ama kızları Eunji acı çektikçe tüm mantıklarını kaybetmiş bir hale gelmişlerdi.

"Kabul." ilk cevap veren anne olmuştu.

"Böyle saçma bir şey olur mu?" baba halen kendini geride tutuyor beden değiştirmenin saçma olduğunu söyleyip duruyordu.

"Onlar başka bir zaman diliminden bu neden imkansız olsun ki?" annenin heyecanı sesinden dahi belli oluyordu. "Doğdu doğalı bu illet ile savaşıyor , makineler olmadan adım bile atamıyor. Hep dua ettim , onun en azından kısa bir süre gerçek bir çocuk olması için yalvardım durdum. Şimdi ise bu fırsat ayağımıza geldi , bırakalım bizden uzak olsa bile normal bir hayat yaşasın."

"Kızımız için başka birinin ..." bakışları Ah Ro'nun kararlı bakışları ile kesiştiğinde susmuştu. "Bunu yapabilir misin?" artık ağlamaya başladı.

"Sehun için her şeyi yaparım. Atalarım şamandı , bu tür şeyler yasaklanmış büyülerden gelir. O da bende iki değerli şeyi feda edip beden değişebiliriz. Ruhlarımız bedenlerimizi terk edip değişecekler." Ah Ro ağlamak istiyordu , Sehun'dan ayrı kalacak olsa bile borcunu ödemeliydi. Onun her şeyi olan adama aşıktı.

Gerekirse tüm tarihi değiştirir ama aşkını en güçlü kişi haline getirirdi.

Söz verdiğini yapmıştı , Ah Ro. Eunji ile bedenini değişmişti ; buna bedel olarak tüm anılarını veren genç kızdı , Eunji ise sesini feda edip sağlığa kavuşmuştu. Ah Ro pişman değildi , kendini Eunji sanmaya başlasa bile içinden bir ses ona sürekli sevdiğine kavuşacağını söyleyip duruyordu. Bu hastalığı yeneceğini ve sonra rahat olacağını ... Yenmişti de on beş yaşında artık kalp nakli olmuş ve biraz olsun acıları dinmişti. Kimsenin yanında acısını belli etmez , aşk kitapları okuma bahanesi ile ağlardı. Bir ay süren iyilik hali sonrası daha büyük bir sorun çıkmıştı , Atelektazi ... Sağ akciğeri sönmüştü , artık nefes alamıyordu. İnsanlar bazen nefes almanın ağır geldiğini söyler ya , Ah Ro bunun mecazını bir kenara bırakmış her nefesinde somut olarak bunu hisseder olmuştu.

King of the End | Sehun ✓Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz