❜ ─ 𝟏 ─ ❛

9.9K 402 63
                                    

𝐣𝐮𝐧𝐠𝐤𝐨𝐨𝐤

–Xiu.... ahh....

Éreztem, ahogy egyre gyorsabban jár bennem a fiú, és hogy egyre gyorsabban érünk el a csúcsra.

–Igenh? Gyorshabbhan ak-akarod? –lihegte, majd a hátamra fordított az apró fülkében, megostromolva a nyakamat.

–Tudhod gyorsabban? –a kérdésemre csak még jobban éreztem elmélyülni férfiasságát magamban. Szinte lüktetett a fenekem, az arcom teljesen tűzben égett, és csakis az előttem álló, kibaszott szexi férfi hátát tudtam karmolászni. Felnyújtóztam, hogy beleharapjak a kulcscsontjába, éreztem, hogy ebből be fog indulni. Megcirógattam a tarkóját, majd hasizmát, majd ezzel egy időben nyelves csókot váltottam a pasival. Hagytam, hogy a nyálcsík összekösse az ajkainkat, majd hogy végig folyjon az ajkaimon. A másik szemében táncolt a vadság.

–Ez kérdés volt, te kis kurva? –nyögte Xiumin, én pedig elvigyorodtam, más amennyire bírni tudtam az élvezetet és a bennem dolgozó, egyre gyorsabb férfiasságot. Xiumin ráfogott a fenekemre, majd a másikkal a farkamat megfogva kezdte el verni azt. Azt hittem, hogy fordul egyet velem a világ, a lábaimat automatikusan a dereka köré fontam, hogy mindent befogadjak Xiumin-ból.

–Xiumiin! Basszameg! –hajtottam hátra a fejemet, éreztem, hogy elértem a határaimat. Elkezdtem Xiumin alhasát ingerelni, és megnyaltam az ajkait, mikor pedig a szájába értem, éreztem, hogy teljes egészében belém tölti magát.

Mindketten csak lihegtünk. Arra sem emlékeztem, hogy hogy kerültünk ebbe a helyzetbe óra közepén, de rohadtul élveztem. Főleg az ilyen izgalmas helyzeteket, mikor csak ketten voltunk. Bár mikor Xiumin a hátam mögé érve hozzám szorította magát, az eléggé nyilvánvaló volt. Így visszagondolva, szerintem én is rohadtul kívántam már ezt. 2-3 hete nem tetszett senki, de Xiumin teste és arca most alapjába véve is felizgatott. Van benne valami olyasmi, ami megfogja a lányokat... és a fiúkat egyaránt, bár inkább csak a magam nevében beszélek. 

Ahogy visszavettem a pólómat, letörölve az élvezetet magamról, a nadrágomat is visszahúzva, enyhén remegő kezekkel bevettem egy rágót. A másik rám nézve felnevetett.

–Mi van? –kérdeztem mosolyogva, majd mentem kezet mosni.

–Nem is szoptál le, minek kéne neked rágó?

–Megszokás, tudod. 

A másik bólintott. Megnéztem a telefonomon az órámat. Hamarosan kicsöngettek, így a kijárathoz mentem.

–Figyelj, Jungkook... Nem lenne kedved megismételni? Vagy... akár elmehetnénk valahova kajálni is.

Ezt pont nem akartam. Bocsi, Xiu, de nálam nem így mennek a dolgok.

–Öhm, sajnálom, de én... még nem akarok komoly kapcsolatot, tudod. Nem csak veled. Senkivel. Remélem megérted, de ha nem, akkor... bocsi –néztem a másik szemébe, majd bájosan elmosolyodtam, belül veszettül reméltem, hogy ez majd megmenti a helyzetet. 

–Ja, persze... –nézett el.

–De figyelj, ha van kedved... Akkor máskor is csinálhatjuk, ha-

–Hogy te mekkora kurva vagy –horkantott Xiumin, először halkan kezdve a mondatot, félbeszakítva az enyémet. –Sőt, még annak is rossz, nem csoda, hogy mindenkire rámászol, akinél egy parányi esélyt is látsz. Nem akarok egy kurvával járni, kösz. Inkább hagyjuk az egészet. Szia –lépett ki az ajtón,  ott hagyva engem egyedül. A tükörbe néztem, majd megsimogattam az arcomat.

❝ 𝐌𝐄𝐑𝐓 𝐀𝐏𝐔𝐂𝐈 𝐀𝐙𝐓 𝐌𝐎𝐍𝐃𝐓𝐀 ❞ ; 𝐝𝐚𝐝𝐝𝐲!𝐧𝐚𝐦𝐤𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now