❜ ─ 𝟒 ─ ❛

8.8K 417 86
                                    

Ahogy Yoongi letesz a házamnál, csendben bemegyek, majd ledobom a telefonomat a kanapéra, bekapcsolva valami sorozatot, amit nézhetek, amíg ki nem dőlök itt helyben. Leveszem a pulcsimat, meg a nadrágomat is, utána pedig betakarózok valami takaró-szerűséggel, kezembe véve a telefonomat, ami amint kapcsolódik a wifihez, értesítések tömkelegét kezdi el kidobni a képernyőre. Látom, hogy valaki ismeretlen üzenetet küldött, így gyorsan odanyomok. Nagyot mosolygok, mikor Namjoon arcát látom meg az ikon képén.

𝗞𝗶𝗺 𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻 𝗶𝘀𝗺𝗲𝗿ő𝘀𝗻𝗲𝗸 𝗷𝗲𝗹ö𝗹𝘁!

𝗞𝗶𝗺 𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗴𝗲𝘁𝗲𝘁𝘁 𝗻𝗲𝗸𝗲𝗱! 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗴𝗲𝘀𝘀 𝘃𝗶𝘀𝘀𝘇𝗮 𝗻𝗲𝗸𝗶!

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻:
Szia kisbaba :)

Gyorsan visszaigazolom, aztán vigyorogva visszaírok a szexiségnek.

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗸𝗼𝗼𝗸:
szia namoo ❤️

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻:
Rendben hazaértél? Yoongi vigyázott rád?

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗸𝗼𝗼𝗸:
persze igen, minden oké :3

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻:
Oké. Már azt hittem, hogy bajod esett, aztán törhetem le az ujjait és dughatom fel őket a seggébe..

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗸𝗼𝗼𝗸:
mii, ne bántsd őt! nagyon cuki tud lenni ha akar xdd

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻:
Cuki? Szerintem te vagy a cuki. Mit csinálsz? ❤️

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗸𝗼𝗼𝗸:
most döglök a kanapén, hamarosan megyek zuhanyozni. és te? 

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻: Mennék veled zuhizni, de sajna készülnöm kell a holnapi fellépésünkre.. Lenne kedved elmenni előtte velem valahova holnap? Csak te meg én, picur :3

A szívem a torkomban dobog. Megismerni Namjoon-t jobban? Nem rossz ötlet..

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗸𝗼𝗼𝗸:
nagyon szívesen namoo, alig várom :3

Felkelek, hogy elmenjek zuhanyozni, bebújok a meleg víz alá. Hagyom, hogy a meleg simogassa a testemet és közben gondolkozok azon, ami ma történt. Hogy milyen durvi volt az egész napom, hogy mennyi minden történt. Találkoztam egy komplett bandával, Namjoon-nal, a világ legjobb pasijával, Taehyung-gal, aki hamarosan Yoongi pasija lesz, mert egyszerűen a napnál is világosabb, hogy tetszenek egymásnak, Namjoon-nal, a világ legjobb pasijával, és megvédtem magam egy pedofiltól Namjoon kedvéért, aki a a világ legjobb pasija... Kihagytam volna azt, hogy Namjoon a világ legjobb pasija? Kétleném, hehe.

Kijövök a zuhanyzóból, felveszem a köntösömet és visszaülök a telefonomhoz. Ketten is írtak: Namjoon és Xiumin. Az első néven mosolygok, a másikon viszont egyenesen meglepődtem. Inkább Namjoon ikonjára nyomok, mivel ez sokkal nyugtatóbb, mint az, aki lekurvázott. Kicsit még most is bánt, mégis hogy volt hozzá mersze? Még nagyon megfogja bánni, kis köcsögje...

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻:
Végeztél Jungkook? Vagy csak kerülsz engem?

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗸𝗼𝗼𝗸:
igen, végeztem :) de mit kapnék, ha mellőznélek, hm? 

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻:
Ezen gondolkozol? Ez legyen az én gondom, baby. Különben is, holnap még nem akarlak megbüntetni, olyan jó kisfiúnak tűnsz..

𝗝𝘂𝗻𝗴𝗸𝗼𝗼𝗸:
igazából.. elég rossz vagyok. de majd holnap megtudod, namjoon-oppa~

𝗡𝗮𝗺𝗷𝗼𝗼𝗻: Ha már ennyire felizgattad a fantáziámat, fogadd el a hívásomat és mondd el nekem. Csak mi ketten, ígérem senkinek nem mondom el, hmm?

❝ 𝐌𝐄𝐑𝐓 𝐀𝐏𝐔𝐂𝐈 𝐀𝐙𝐓 𝐌𝐎𝐍𝐃𝐓𝐀 ❞ ; 𝐝𝐚𝐝𝐝𝐲!𝐧𝐚𝐦𝐤𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now