Capitolul 1 - Party like it's '41

219 4 0
                                    


Cine ar fi crezut ca eu, Ariel, o sa accept sa merg la o petrecere asa salbatica? Iti spun eu, nimeni. De cele mai multe ori, Tessa ma convinge sa particip. Totusi nu neg, imi place atmosfera petrecerilor, mai ales ca cea de acum. De sfarsit de vara.

Multi se imbata de tristete deoarece intra in clasa a 11-a sau chiar a 12-a si o sa aiba parte de nenumarate examene. In cazul meu, clasa a 11 a.

Ma strecor printre zecile de trupuri care se freaca intre ele, care mai de care mai lasciv, si incerc din rasputeri sa nu-mi verse cineva sticla de suc, Tymbark de visine, pe care o tin in mana. Da, ati auzit bine. Suc de visine, la o petrecere plina de bautura alcoolica. Si nici nu fumez, desi nu sunt simandicoasa si nu suport fumul de tigara. Il suport, uneori chiar imi face placere sa il am in preajma.

Ajung in cele din urma afara si o gasesc pe Tessa in poala unui tip blond cu corp destul de masiv. Mainile lui sunt acolo unde n-au voie sa fie, desigur. Ii privesc chioras. Se pare ca Tessa o sa aiba parte de o vanataie pe sanul drept si una pe buca stanga. Adolescentii si hormonii lor.

"Aireel!" imi aud numele rostit cu pauze, balbaieli si greseli de rostire. Intorc capul spre persoana care ma striga. Desigur ca e Eric. Lasati-ma sa fiu mai clara. Eric-cel-copt-de-lucerna-Eric. E prajit, ca de obicei.

"Ce faci mai fetiscano?!" se uita bosumflat la sticla mea de suc. "Ce e ma aia?! Bea si tu ceva buuun!" incep sa chicotesc. Mereu e asa inofensiv, chiar si atunci cand se straduieste din toata forta sa para violent.

"Sunt bine, Eric. Ai baut destul, nu crezi?" incerc sa ii iau paharul din mana, dar se da pe spate si e destul de imposibil.

"NICIODATA NU E DESTUL!" urla, iar apoi da un chiot care porneste un urlet de razboi din partea altor zeci de persoane.

Imi intoarce spatele si ranjesc amuzata de nebunia lui. Cand mut privirea inapoi la Tessa o observ privindu-ma. La fel si blondinul pe care il calareste. La fel si brunetul de langa ei, care apropo are o fata enervata.

"Ariel!" ma striga Tessa si imi face semn sa ma indrept spre ei. Tipul blond ranjeste cu superioritate si nu stiu de ce.

"Stai, Ariel ca sirena?" intreaba dobitocul. Sunt atat de satula de intrebarile de genul. In gradinita copiii faceau misto de mine ca am nume de sirena, dar de fapt erau prea prosti ca sa realizeze ca este de fapt numele unui inger din biblie.

"Nu." Nu am de ce sa ma enervez, toti o gafeaza, iar privirea lui Tessa ma face sa cred ca stie ce gandesc acum si parca isi cere scuze in numele lui, asa ca raman calma de dragul ei. "E numele unui inger sau arhanghel."

Ramane cu gura cascata. Tipul brunet pare ca nici nu a auzit ca am vorbit. Iar Tessa ma priveste cu o privire calda. Aceeasi privire calda pe care o are mereu cand ii povestesc despre provenienta numelui meu. E innebunita dupa povestile de genul si deseori analizeaza sa vada daca am ceva in comun cu ingerul al carui nume il port.

"Hm, misto. Ai ceva in comun cu Castiel." Castiel. Alt nume de inger. "Ce coincidenta a naibii." Il privesc pe brunet, iar acum pare si mai iritat decat inainte.

Blondini pare ca vrea o noua repriza de giugiulit, iar eu ridic din spranceana la Tessa.

"Um, Ariel, el e Derek." spune vesela. Tessa isi permite sa calareasca orice baiat vrea, oriunde, fara sa ii pese. Uneori imi doresc sa fiu ca ea, dar imi trece repede. Adevarul este ca Tessa e mai mare ca mine cu un an ceea ce o face sa para mai matura, dar credeti-ma ca nu este. Deloc.

"Incantat. " spune Derek, uitandu-se la sanii Tessei in timp ce ii mangaie fundul.

"Si eu la fel!" raspund sarcastica. Incep sa se sarute din nou, fara orprire. Holbandu-ma la ei, realizez ca eu nu am avut niciodata parte de nebunia asta hormonala. Am avut parte de saruturi, la adevar si provocare in tabara, dar nimic mai mult. Niciodata nu am cautat dragostea sau lucrurile pe care le face Tessa. Adica sa se sarute la o petrecere, iar ziua urmatoare sa dea vina pe bautura sau sa se prefaca ca nu s-a intamplat niciodata. Sunt sigura ca asa o sa procedeze amandoi.

baby girlWhere stories live. Discover now