Capitolul 2 - Spaghetti

122 2 0
                                    

Ma trezesc odihnita spre surprinderea mea deoarece incepe scoala! Cu ocazia asta imi pot vedea mereu prietenii si o sa am cadavrul acoperit de teste, teze, examene, teme si proiecte. Si ceva imi spune ca traditia cu bataie cu mancare o sa aiba iar loc la cantina, ca in fiecare an. Doamne, Elijah. Tu si ideile tale excentrice.

Imi fac toaleta de dimineata, dusul, ma spal pe dinti si imi dau cu putin balsam pe buze si asta e tot. Evident nu merg la scoala in fundul gol si ma imbrac cu bulgii mei negrii si tricoul alb. Daca deschizi buzunarul tricoului apare o pisica care iti arata degetul mijlociu. Briliant.

Ca un flashback apare noaptea petrecerii lui Elijah cand l-am cunoscut pe dracu' in persoana. Castiel. Inca de atunci nu l-am mai vazut si nici nu stiu daca vreau sa o mai fac.

Tessa nu a putut sa imi ofere foarte multe informatii cu referire la el, deoarece exact asa cum dedusesem, se comportase ziua urmatoare de parca nu si-o pusese cu Derek, amicul lui Castiel. Niciuna din noi nu mai avea idee de existenta lor. Daca ma pot concentra suficient de tare inca ii pot simti mirosul, ii pot simti pana si atingerea, cu toate ca a trecut mai bine de doua saptamani de cand s-a intamplat asta.

Sper sa nu isi inchipuie ca mi-am petrecut tot timpul asta strangand perna pe care a dormit el sau ca ma ating in felul in care a facut-o el sau chiar mai mult de atat, ew. Nici macar nu stiu daca se gandeste la mine, daca macar i-a trecut prin cap amintirea noptii aleia cand l-am luat de pe scarile lui Elijah si cand a inceput sa se joace cu oglinda retrovizoare sau sa cante Adele! Oh, la naiba, Castiel!

Imi iau ghiozdanul care este aproape gol daca nu ar fi cateva pixuri, creioane, agenda si cartea pe care o citesc in prezent. Mereu trebuie sa am agenda sau o carte cu mine. Nu exist daca nu am o carte cu mine, ma simt al naibi de singura.

Imi place sa citesc inca de cand ma stiu. Mereu m-am simtit ascultata cand citeam pasaje in care ma regaseam. Pana la urma citesc si pentru a umple golul sau pentru a face ca zgomotul sa se opreasca. Uneori am nevoie de liniste, alteori am nevoie de foarte multa galagie. Sunt un uragan de sentimente. Mereu am fost asa sensibila si neinteleasa. Uneori chiar eu ma consider atat de patetica, dar alti?

Imediat ce cobor in bucatarie, mama imi pregateste micul de jun.

"Buna dimineata, soare!" spune vesela. E imbracata cu halatul obisnuit de asistenta.

"Neata, mami! Lucrezi in dimineata asta?" intreb.

"Oh, da! E o nebunie la spital. Nu stii pe ce sa pui mana, nu stii pe cine sa ajuti mai intai." of, mama ranitilor.

Ridica privirea din facturile si scrisorile ei si imi zambeste intelegatoare. In timp ce imi mananc cerealele, mama isi face sireturile, urmand sa plecam in cinci minute. A venit cu stralucita idee sa ma duca la scoala. As fi putut pur si simplu sa imi iau masina si sa conduc, dar nu ma simt in stare.

"Sa fii cuminte la scoala." ma saruta pe frunte si ies din masina luandu-mi ramas bun.

Ah, liceul asta. Atatia idioti si atatea suflete defecte. Iadul. Mai pe scurt, acasa.

Ii vad pe Elijah purtand ochelari de soare si sunt atat de sigura ca s-a facut manga cu o seara inainte, Jane poarta una din fustele ei florale si are parul impletit, ghiozdanul din spatele ei pare incarcat cu aparatul foto si toate lucrurile de care are nevoie. Nici nu a inceput bine scoala ca deja e pregatita pentru albumul sau revista scolii. Cat despre Tessa si Eric, sunt atenti la boboci. Ei sunt pedofilii grupului, gata sa corupa orice mic, gingas, mirific, suflet virgin.

Ma indrept spre ei si de indata ce ma observa incep sa fluiere entuziasti.

"Uite-o si pe tocilara grupului." spune Eric fericit. Pe langa mine trece o fata necunoscuta, cu parul pana la fund care aproape se izbeste in mine din neatentie. Se uita la grupul meu de nebuni, mai exact la Eric. Iar Eric se uita la ea. Well, asta stim unde duce. Papa virginitate pentru fata respectiva. "A mea e." ranjeste Eric.

baby girlWhere stories live. Discover now