Capitolul 3 - Fizica

89 3 0
                                    


Singura materie la care nu mă pricep de când mă știu e fizica. Este o ironie ținând cont ca sunt buna la toate materiile și îi ajut pe toti cum pot, însă când vine vorba de fizica, sunt tufa de Veneția.

Toți ceilalți sunt pricepuți la orice altceva inafara de fizica așa ca tot ce puteam sa fac era sa fiu atenta la ore și sa tocesc.

"Doamne, Ariel! Poți sa nu iti mai plângi de mila pentru câteva minute și sa mă ajuți sa îmi îndrept parul la spate?" Țipă Jane la mine ținând placa în mana. Are parul creț, foarte infoiat și scurt. Mereu i-am adorat parul.

"Te ajut eu." Spune Tess.

"Nu pricep nimic și azi dau test." Țip frustrată.

"Oh, haide! Elijah nu își face atâtea probleme și clar nu o vezi pe Jane ca se plange." Îmi explica Tess.

"Ăsta pentru ca tatăl lui Elijah e primarul și trebuie sa îl treacă. Iar mama lui Jane e directoarea."

"E și asta un fact." Spune Jane ridicând din umeri. "Dar hey, tatăl tău e șeriful. "

"Da, dar ăsta nu înseamnă ca dacă profa îmi da 4, tata o sa o aresteze, nu?" Spune obosita.

Niciodată nu o sa fiu de acord cu asta. Notele pe nemeritat. Mă simt mai bine dacă primesc un 7 pe tocit o noapte întreagă, decât un 10 pe degeaba. Așa sunt eu, nu ai ce sa îmi faci. Eric m-a făcut sclifosita pentru obiceiul ăsta.

Fetele erau la mine. Rămăseseră întreaga noapte pentru a 'invata', dar de fapt ne-am uitat la filme de comedie și dragoste, întreaga noapte.

Acum ne pregăteam de școală. Chiar înainte sa deschid dulapul, am privit locul în care am aruncat adidasii lui Castiel. Trecuseră doua săptămâni de când începuse școală și nu vorbisem nici măcar o singura data. Ne încrucișam privirile în cantina, dar atâta tot. Bănuiesc ca el încă se tine de plan și se comporta de parcă nu mă cunoaște. Eu nu pot sa fac asta.

Cat despre Tess și Derek, nu e la fel. Au început sa vorbească pe Facebook și sa se salute pe hol. Sunt sigura ca pana la sfârșitul anului, o sa se futa din nou. Probabil chiar în liceu la cum o stiu eu pe Tess a mea.

Nici măcar nu sunt sigura dacă vreau sa vorbesc cu Castiel. Pana și sa îl salut pe hol. Sunt sigura ca toate fetele din școală o sa mă linșeze.

Mai nou ei sunt noile trofee pe care întreaga școală le vrea. Pana și unii băieți cum ar fi Elijah.

Mă simt ca intr-un film american, tipic adolescenților. Un băiat rau, o fata cuminte, povestea dramatica și imposibila. Uau.

Odată ajunse la scoala, parchez mașină. Tot drumul am vorbit doar cu Jane. Cat despre Tess a butonat telefonul incontinuu.

"Tess cu cine naiba tot vorbești? " o întreb, în timp ce închid portiera și pun alarma la mașină.

"Oare cu cine?" Întreabă retoric Jane.

Tess nu ne răspunde așa ca o ignoram. Intru în clasa și îmi pregătesc rugăciunile pentru testul la fizica. Elijah mă privește zâmbind, iar Eric se holbează la sânii unei colege.

Așteptând sa vina profesoara mă holbez la ușă care în cele din urma se deschide. Mă pregătesc sa îi văd chipul profesoarei de fizica, dar în schimb văd fata Tessei.

"Nu primim târfe în clasa asta. " Spune Elijah. Toată clasa începe sa facă renumitul DAB si sa rada in hohote.

"Sa ma sugi, Elijah." ar mai fi o continuare din partea lui Elijah pe care doar noi o stim.

baby girlWhere stories live. Discover now