29.Bölüm "Cennet"

2.7K 99 23
                                    

Sevdayı buldum sende,
Sende buldum senden geçtim.
Terk ettim sanma sakın;
Yeni bir hızla bilendim,
Çağıldayan özgür sesinde.
Şimdi gel durdurma beni
Çünkü sevda bir nehirdir,
Akar insan bütünlüğüne.
Türlü kollar alarak
Katar onları benliğine.
Yürekten yüreklere yönelir
Şimdi gel dondurma beni.

                              Metin Altıok



Tahir, Nefes'in söyledikleriyle şoka girerken ne diyeceğini bilmiyordu çok mutluydu ama sevdiği kadın buna hazır mıydı? Tamam atlatmıştı Tahir'in ona dokunurken ki halleri korkudan çok huzur buluyor gibiydi bunu görebiliyordu Tahir ama korkuyordu işte bir bebeği olacaktı ama Nefes'in travma geçirmesine sebep olursa dayanamazdı.

Uzun süren sessizlikle Nefes'in mutluluğu yıkılmıştı. Tahir bir tepki vermemişti. Nefes'i kendine çekip alnından öpmüştü. Hiç bir şey demeden arabaya binip eve geldiler.

Nefes,Asiye'nin sorgusunu es geçip odasına çıkmıştı. Tahir sessizliği ile karısının kalbini kırdığını biliyordu. Pencerenin önünde bir elin karnında dışarıyı seyreden kadınına baktı. Arkasından yaklaşıp karnındaki elinin üzerinden sarıp kendine çekti.

Dudaklarını Nefes'in omuzunu bastırdı.

Tahir: Nefesim

Nefes hareket etmedi. Ne yapacağını ne diyeceğini hatta konuşmak isteyip istemediğini bile bilmiyordu.
Sadece onu istemediğini dile getirdi.

Nefes: Onu istemedin!

Tahir: Nefes saçmalama öyle bir şey demedim ben sana

Nefes: Ama hissettirdin.

İkiside fısıltıyla konuşurdu. Tahir Nefes'in üzerindekini çıkartırken Nefes tepki vermiyordu. Altındaki atletten açıkta kalan yalarını öpmeye başladı teker teker. Nefes gözlerini kapatmıştı tenine değen dudaklarla gözlerinden yaşlar geliyordu. Tahir zorlukla sesini bulup konuştu.

Tahir: Nefesim bu yaraların ruhunda ki izlerini geçirdik. Sen benimle yakınlaşmaktan bile korkmadın üstelik benim ikinci defa baba olacağımı mutlulukla bana söyledin ama

Tahir,Nefes'i yatağa uzandırıp karnında kendinden olan parçayı sevmeye başladı.

Tahir: Biz her şeyi atlattık hatta en zorunu başardık Yiğit'i o adamın nüfusundan kurtardık benim oğlum benim soy ismimi aldı. Ama Nefes ben senin kurtulduğun hayatın travmasına geri dönmene dayanamam ölürüm Nefes.

Konuşmasına devam ederken atletini çekip karnını açıkta bıraktı karısının öpücükler konduruyordu. Nefes göz yaşlarını akıtmaya devam ediyor tepki vermiyordu.

Tahir: Bak Nefesim ben tabi bir evladım daha olsun isterim hatta bir on tane yapalım küçük Nefeslerum olsun ya da minik Tahir Kaleli'ler ama eğer sen o doğumda o travmayı yaşayacak dahi olursan bana Yiğidim yeter Nefesim. Sen iyi ol sana yemin ederim bana Yiğidim yeter. Eğer..

Elini karısının karnında dolaştırmaya devam etti.

Tahir: Ben Nefesimi kaybedersem yaşayamam birtanem. Bugün sen tekrar baba olacaksın dediğinde ben o an Karadeniz'e çığlıklarımı haykırmak istedim ama sen Nefesim sana bunu yapamadım.

Nefes hıçkırıklarını susturup doğruldu sevdiği adamın yüzünü avuçladı.

Nefes: Tahirim o günler bitti ben cennetimle yaşıyorum burada ve cennetime bir minik daha dahil olacak evet ben zor bir doğum yaptım ama bak onu güzelleştirmenin vakti geldi. Sen ne güzel bir adamsın Tahir Kaleli sırf benim incimemden korktuğun için baba olacağına bile sevinemedin mi?

Bana Bırak SevdayıWhere stories live. Discover now