48.Bölüm 'Hormonlar'

1.9K 104 37
                                    



Sensiz biçare ruhum
Bomboş sokaklar
Issız duraklar
Derdimi duymazlar

Az önce yağmur yağdı
Islandı ruhum
Sızlandı ruhum
Her halin aklımda

Artık param olsun yeter
Artık bir görseydim seni
Yarın seni görsem yeter
Azcık bir öpseydim seni

Bostancı durağında
İsmin dudağımda
Aklımda bi tek sen varsın
Bostancı durağında

Bostancı durağında
İsmin dudağımda
Aşkından avare oldum
Yandım yaz sıcağında

Erhan Güleryüz








İkizlerimiz gün geçtikçe karnımda büyüyordu. Balım Almina'nın doğumundan hemen sonra İstanbul'a dönmüştü. Almila'nın minik kızı 'Esila' çok tatlı bir kızdı annesi gibi yeşil gözlü babası gibi sap sarıydı ten rengi.

Ah size Tahir'in ikizlerin öğrenince verdiği tepkiyi anlatmadım değil mi? Tüm hastaneyi başımıza topladı, önce beni kucağına alarak tüm hastaneyi turladık sonra doktora emin olup olmadığını sorduk cinsiyetini öğrenmek istedik ama erken olduğu için öğrenemedik.

Yiğit babasıyla 'sanki ilk defa baba oluyor' diye laf yetiştirmiş, Tahir'den 'ilk defa ikiz babası oluyorum kerata' cevabını almıştı.

Ben şimdi ne yapıyordum? Akşama Elizya Çisem'in doğum günü partisi için oradan oraya koşturuyordum. Şirket zaten Allah'lık olmuştu artık arada sırada uğruyordum. Berrak ve Fatih olunca aklım orada kalmıyordu.

Mustafa abiyle anlaşma yapmıştı Elizya Çisem 6-7 yaşında iken. Fatih'i inşaat şirketinde çalıştırırken Murat Kaleli Kumda çalışmaya devam etmişti. Benim zavallı kocacığımda iki şirket için ordan oraya koşuyordu.

Elizya Çisem'in doğum günü süprizini evin bahçesinde hazırlamıştık. Almila doğumdan sonra yolculuğun riskli olduğunu öğrenince üç ay burda kalma kararı almış ve ne kadar bizde kalmalarını söylesekte bize yakın bir ev kiralamışlardı.

Balım, sabah konuştuğumuzda akşama yetişmek için çabaladığını söylemişti.

Yiğit: Anne hazır mı her şey? Güzel oldu değil mi? Bak Elizya'm beğensin.

Nefes: Ulan dellendirme beni hamile halimle neler yapıyorum birde sorguluyor çok biliyorsan kendin yap dellendirme beni.

Yiğit: Anacığım sakin ol demedim bir şey.

Nefes: Bu dememiş halin mi? Ben senin için koskoca ikiz kardeş taşıyorum karnımda delirtme beni.

Yiğit: Tamam anam senin hamilelik hormonları tavan yapmış ben son kontrollere bakayım.

Nefes: He benim yaptığım emin olamadın gidip kontrol mü edeceksin birde!

Yiğit sabır çekerek hızlı adımlarla bahçeye çıktığında kendimi koltuğa attım.  Asiye ablamı arayıp evdekilerinden bıktığımı anlatıp ağlamıştım.

Ne oluyordu bana? Hayır ben ilk defa hamile olmuyorum ama yani ne bileyim bu hormonlarım ilk defa tepe taklak olmuştu. Hormonlarda haklı tabi ilk defa hamile olmasamda normal hamileliği ilk defa yaşıyordum kaldıramadı bünye aksiyona alışık.

Salona gülümseyerek giren kocam kıp kırmızı olmuş gözlerimi görünce telaşla yanıma geldi.

Tahir: Nefesim, ula ne oldu?

Bana Bırak SevdayıWhere stories live. Discover now