Kapitel 1

147 6 2
                                    


Der er ikke noget sjover, end når ens far vil lege, med hans 8 årige datter, for min mor mistede jeg, da jeg var lille. Så det er kun ham og mig, i vores store hus i Busan, eller som jeg kalder det vores palads. 

"Se hvor langt jeg skød far

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Se hvor langt jeg skød far." "Hold da op skat....men hvem får første fat i den." Sagde han, og begyndte at løbe. "Hey." Jeg begynde derefter også, at løbe efter bolden. "Fik den." Sagde han, og satte foden oven på bolden. 

"Det snyd du har længere ben end mig." Jeg tog derefter mine arme over kors. "Hey....du får den næste gang." Han satte sig derefter på hug foran mig. "Er du sikker?." "Slevføldig....og jeg har en overraksele til dig." "Hvad er det?." Spurgte jeg ivrigt. "Vi holder din 9 års fødseldag, imorgen nede på min restaurang." Jeg kunne ikke beskrive hvor glad jeg var, jeg elskede at være nede, på min fars restaurang. De havde det bedste mad, og de ansætter var som min familie, de havde altid været der for mig. Hvis der var noget galt, og min far ikke var der til at hjælpe, så jeg kunne ikke vente til imorgen.  

Næste dag.

Det havde været den bedste morgen, min far kom ind og vækket mig, med en lille kage og en gave. Han havde købt en dukke til mig, som jeg sad og legede med, mens jeg spiste morgenmad. "Kom skat jeg køre dig i skole." Sagde far, da jeg havde gjord mig klar.

Henne i skolen var, jeg blevet fejret af min klasse, de havde sunget for mig, og jeg havde fået en lille bamse fra dem. Og da vi havde fået fri fra skole, kom min far og hentede min klasse, hvor vi gik hen til hans restaurang, da den ikke lå langt væk. Efter noget tid, da vi havde spist noget mad, kom min far ind med en kage. "Ønsk prinsesse." Sagde Joy, som var tjener på restaurangen, og en af mine bedste venner. "Men hvad skulle jeg ønske mig?, for jeg havde de bedste venner, og den sejeste far." Tænkte jeg, men jeg fandt alligevel på et ønske, så jeg lukkede mine øjne og ønskede. Men da jeg havde pustede lysende ud, havde min far lige taget et billede af mig. Da en kvinde kom gående, lige ind i min far, så hun mister balancen, så min far greb hende.       

Og jeg viste min far synes, jeg manglede en ting, for 8 måneder efter min fødseldag, giftede de sig, så jeg fik en stedmor og to stedsøskende. 

Jeg har nu boet, med min nye stedmor og stedsøskende, Min-Jung og Hei, i 5 måneder nu. Og jeg ved stadig ikke, hvad skal synes om dem, men så længe min far er glad er jeg glad. 

Det var blevet aften, og min far skulle ud, og spise med nogen af hans venner, men han havde lovet at læs en historie for mig. Så vi sad oppe i min seng, hvor han næsten var færdig, med at læse højt for mig. "Så prinsen og pinsessen levede lykkelig, til deres dage inde." 

Han lukkede derefter bogen sammen, og kyssede min pande

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han lukkede derefter bogen sammen, og kyssede min pande. "Godnat skat....jeg ville ønske jeg kunne blive, indtil du falder i søvn." "Det er okay far." Han smillede derefter, og rejste sig fra sengen. "Vent far." "Hvad er der skat?." "Jeg elsker dig far." "Jeg elsker også dig skat." Smillede han, og lukkede min dør, jeg tog dynen lidt over hovedet, så der ikke gik lang tid, føre jeg fald i søvn.      

Men mens jeg troede alt var godt, kom min stedmor ind og vækkede mig, midt om natten, og fortalte min far var kommet på hospitalet. Da vi var kørt der over, fik vi af vide at han var, med i en bilulykke, og desvære ikke havde overlevet. Den dag mistede jeg, den bedste far på hele jorden.

 Den dag mistede jeg, den bedste far på hele jorden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og da han ikke, havde skrevet et testamente. Fik min stedmor alt huset, restaurang og slevføldig mig.

Og for hver dag der gik, blev jeg mere deres tjener, der skulle ordne ting i huset, haven og slevføldig dagens måltider. Og få at jeg kunne tjene nogen penge selv, kom jeg til at arbejde, på min fares restaurang, da jeg fylde 15 år. 

3 år efter. 

Idag skal jeg starte i skole igen, efter en lang sommeferie, det er det sidste år, så er jeg endelig færdig, og skal til at videre. Men da jeg vågner, føler jeg mig ikke særlig frisk, jeg sad også ved min computer, til sent igår. 

Sådan har mine aftner tit været, men grunden til det er fordi, jeg på det sidste stykke tid, har skrevet med en fra skolen. Jeg ved ikke hvem der er, for vi bruger ikke vores rigtige navne. Men jeg ved det er en fyre, som er lige så gammel som mig, også går han på min skole. Min stedmor og stedsøstre, ved slevføldig ikke, at jeg skriver med ham, og det skal de heller ikke vide. 

"Y/N kom ned og lav morgenmad." Råbte min stedmor, nede fra stuen. "Jeg kommer." Jeg skynde mig, at tag noget tøj på, hvor jeg løb ned i køkkenet, og lavede morgenmad. 

Og efter lidt tid var det klar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og efter lidt tid var det klar. "Her." Sagde jeg, og satte det bordet. "Tak Y/N." "Hvor er Min-Jung og Hei henne?." Spurgte jeg. "Morgen træning....måske skulle du også gøre det." Sagde hun, og tog en bid af maden. "Jeg ville gerne men, jeg har ikke tid til det." "Sikke en skam." Sagde hun ligeglad, jeg rystede på hovedet, og gik hen og tog et æble og min frokost, hvorefter jeg løb hen til bilen.   

Jeg satte mig ind i bilen, og skrev til Dong-Wook jeg var på vej, Dong-Wook har været min bedste ven, siden vi startede. Og jeg har ikke set ham så meget i ferien, så jeg glæder mig meget til at se ham igen. 




Mit ukendte crushWhere stories live. Discover now