Kapitel 8

73 7 4
                                    


"Y/N vågn op." Råbte min stedmor, jeg sætter mig forskrækket op i sengen, og tager mig hovedet, da jeg bliver en smule svimmel. "Vi måtte selv lave morgenmad, fordi du lå og sov, så nu kan du få æren og rydde det hele op." "Men stedmor jeg." "Nej Y/N...du kunne bare været stået op noget føre." Afbryd hun, og smækkede døren efter sig, så det gav et sæt i mig. 

Da jeg var igang med at tag tøj på, får jeg øje på blomsterne Jungkook gav mig. 

De står i en vase på mit skrivebord, hvor de vil minde mig om aften med Jungkook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De står i en vase på mit skrivebord, hvor de vil minde mig om aften med Jungkook. Men jeg skynde mig ned i køkkenet, da jeg kunne høre min stedmor kalde på mig. Og da jeg kom ned i køkkenet, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Der stod tallerkener, bestik, pander og glas over alt. Det så ud som om der, havde været mere end bare 3 mennesker til at spise. "Så kunne du komme ned." Sagde Hei. "Hvad har i lavet her nede?." Spurgte jeg. "Spidst morgenmad." "Ja det skal lige love for." "Vi var bare sultne Y/N." Sagde hun fornærmet, jeg fik store øjne mens jeg kigge på rodet. "I har ikke engang sat tingende på køl." "Nej for det er jo dit job Y/N." "Hold da op." Sukkede jeg. "Når nu vil jeg gå ud til de andre, så du kan arbejde i fred.....held og lykke" Smilede hun kækt, og gik ud i haven. "God start på dagen." Tænker jeg, og gik igang med at rydde det hele op. 

Det var blevet sidst på dagen, jeg lå i min seng og slappede af, efter min stedmor havde givet mig flere pligter. Men jeg var færdig og kunne endelig slappe af. For jeg havde fri fra arbejde idag, og min stedmor og stedsøster skulle ud og spidse idag, så jeg havde huset for mig selv. 

Men mens jeg slappede af, kom der en besked på min telefon, det var en besked fra unknown, som så ikke var unknown mere men var Jungkook. 

Jeg åbnede beskeden, og så han havde sendt flere end bare en besked

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg åbnede beskeden, og så han havde sendt flere end bare en besked.

----------------

Samtalen.

---------------

Unknown

Er du online unknown?.

Jeg håber ikke det ændre noget, nu når du ved at jeg er Jungkook. 

Det var virkelig dejligt, at jeg endelig fik lov til at møde dig, også selvom du havde maske på. Men håber jeg dog alligevel at jeg får lov til, at se dit smukke ansigtet uden maske.

Mit ukendte crushWhere stories live. Discover now