Kapitel 6

89 5 2
                                    

Rastureten.

Jeg havde tjekket unknown besked fra igår af, hvor han skrev han set frem til at se mig aften. Jeg kunne mærke jeg fik helt sommerfugle i maven, over jeg skulle møde ham i aften. Men nu skulle jeg først lige ordne arbejde.  

Der var ikke så mange lige i øjeblikket, så Joy og jeg gik rundt, og fylde servietter op. "Er du klar til aften Y/N?." "Det tror jeg." "Du ved jeg glæder mig til, at høre om det." "Haha ja det gøre jeg." Grinede jeg, efter lidt kom en af kokkende ud, og sagde. "Joy kan du ikke lige komme." "Jov slevføldig." Smilede hun, og gik med ud i køkkenet. 

Da jeg var færdig, med at fylde servietter op, gik jeg op i baren, og lavede noget kaffe til et par. "Værsgo." Sagde jeg, og gav dem kaffen, de takkede hvorefter de gik ud af døren.

Jeg drejede hovedet hen mod køkkenet, hvor Joy ud lidt efter, hun fortalte at der var en som kunne tag min vagt. Jeg takkede mange gange, hvorefter jeg tænkte. "Nu er der et problem mindre."

Tiden gik faktisk ret hurtigt, for føre jeg viste af det var klokken 19:30, og det betød der kun var en halv time til festen started. Dong-Wook havde skrevet, at han holde udenfor, så Joy og jeg tog vores ting, og løb ud til bilen. Der gik ikke så lang tid, føre vi var hjemme ved Joy, da hun ikke boede så langt væk fra resturanten. 

Hun låste hoved døren op, hvor vi gik ind i huset

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hun låste hoved døren op, hvor vi gik ind i huset. "Jeg går lige ud og skifte til kostume." Sagde Dong-Wook, mens han løb ud på badeværeslet. 

"Sæt dig i sofaen Y/N." Sagde Joy, og gik ind i hendes soveværelse, jeg gjord hvad hun sagde, og satte mig i sofaen. Hvorefter hun kom ud, med en hvid maske i den ene hånd, og en gaveæske i den anden. "Nu skal du bare se Y/N." Og satte sig ved siden af mig, hvorefter hun åbnede gaveæsken. Jeg fik store øjne, da jeg så en smuk hvid lang kjole, follet fint sammen nede i gaveæsken. "Hvor er den smuk Joy." "Ja det er den.....men den er din i aften." Jeg kiggede overraskede på hende. "Ej Joy det kan jeg ikke." "Jov du kan Y/N....den har ligget for længe i den æske, så du ville gøre den en tjeneste at lufte den."

Inden jeg skulle til, at svar kom Dong-Wook ud fra badeværelset. "Når hvad siger i så." Sagde han, og drejede rundt så vi kunne se det bedre. "Hvad skal du forstille?." Spurgte Joy, Han sukkede hvorefter han sagde. "Jeg er Zorro." "Har han ikke en kappe?." Spurgte jeg. "Jov men jeg glemte den der hjemme." "Du ser stadig godt ud." Sagde jeg, og kunne se han fik et smil på læben. "Tak Y/N."

"Når men nu mangler vi bare dig Y/N." Sagde Joy, jeg smilede hvorefter jeg tog æsken, med ud på badeværelset. Da jeg havde fået kjolen på, stod jeg og kiggede mig selv i spejlet. "Hvor er den smuk." Tænkte jeg, og drejede rundt nogen gange, hvorefter jeg gik ud til de andre. "Waaoow Y/N hvor er du smuk." Sagde Dong-Wook, med store øjne. "Tak." Smilede jeg. "Nu mangler du bare masken." Sagde Joy, og gav mig den på. "Du ser så smuk Y/N.....men i må nok heller komme afsted, i er allerede sent på den." Sagde Joy, og fulgte os ud i Dong-Wooks bil, hvorefter vi kørte afsted til skolen. 

Da vi kom til skolen, hjalp Dong-Wook mig ud af bilen, hvorefter vi gik ind på skolen. Vi blev mødt af høj musik, lys og en fantastisk stemning. Vi kom til den store sal, hvor alle folk dansede, til den skønne musik, og drak de velkomstdrinks der var blevet lavet til aften. Vi stod på trappen, ned mod dansegulvet. "Er du klar Y/N?." "Ja sådan, jeg SKAL bare huske, at være tilbage på restaurant inden midnat." "Mmmh giv mig din telefon." Sagde Dong-Wook, hvorefter jeg gav ham min telefon. "Jeg sætter en alarm til 23:40, så har vi 20 minutter til, at komme der ned." "Hvorfor havde jeg ikke tænkt på det." Tænkte jeg, og tog min telefon ned i min taske." Dong-Wook gik ned af trappen, mens jeg gik nogen skridt frem, jeg kiggede udover salen. Langsomt var folk begyndt at kigge på mig, hvorefter et lys tænde, da jeg tog mod til at gå ned af trappen.   

Alle øjne var som klistrede fast på mig, selv da jeg var kommet ned af trappen, og stod ved siden af Dong-Wook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alle øjne var som klistrede fast på mig, selv da jeg var kommet ned af trappen, og stod ved siden af Dong-Wook. "Øøøhm....vil du med hen og hente velkomstdrikken?." Spurgte Dong-Wook, jeg nikkede og fulgte efter ham, ind imellem de andre. 

Efter noget tid, da vi havde drukket vores drink, og dasnede lidt, kunne jeg se på det store ur, at klokken var ved at være 22:00. "Dong-Wook det er tid." "Okay....held og lykke." Jeg smillede, hvorefter jeg masede mig ind på midten af danse gulvet. Jeg kiggede rundt omkring, for at se om der var en som gjord et tegn, eller lignede....men nej. 

Jeg var så tæt på, at gå tilbage til Dong-Wook, da jeg troede han ikke ville dukke op, men der tog jeg fejl, for lige bag ved var der en stemme der sagde. "Er du unknown?." Min krop stivnede fuldstændig, da jeg vende mig om, og så hvem det var. 

"Jungkook

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jungkook...."

Mit ukendte crushWhere stories live. Discover now