Kapitel 3

86 5 4
                                    


Timerne føltes endnu længer efter pausen, det var som om tiden stod stille, og der ikke var nogen ende på timen. Jeg kiggede ud af vinduet, mens jeg sad i mine egne tanker, men blev afbrudt efter noget tid, af kokken der endelig ringede. Da jeg var kommet til mig selv igen, begynde jeg at pakke mine ting sammen. "Hov elever inden i går, skal jeg lige huske jer på, at der er udklædnings fest på fredag. Så skynd jer at få fat i et kostume, også ses vi ellers på fredag....nu må i gerne smutte." Smilte min lære.

Da jeg gik ned af gangen, kunne jeg allerede høre, folk snakkede om festen, og om hvad de skulle have på. Jeg viste allerede, at det ville blive svært, at overtale min stedmor, til at lade mig komme med til festen. Men jeg ville alligevel gøre et forsøg, på at overtale hende. 

Jeg lagde de sidse bøger ind i mit skab, føre jeg gik hen mod bilen, og ventede på Dong-Wook, men hvad jeg ikke havdet set, så stod han der allerede. 

"Du tog da god tid der inde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Du tog da god tid der inde." "Undskyld....har du hørt om udklædnings festen på fredag?." Spurgte jeg. "Ja det har jeg, og jeg ved lige hvad jeg skal have på." "Hvad skal du så have på?." "Det får du at se til festen....du kommer ik?." Spurgte Dong-Wook. "Jeg ved det ikke om jeg må, men jeg spøger min stedmor når jeg kommer hjem." 

Vi satte os derefter ind i bilen, hvorefter jeg begynde at køre, hen til Dong-Wook hus, og efter tid holde vi udenfor huset. "Vi ses imorgen Y/N." Sagde han, og gik ud af bilen. "Vi ses." Jeg kørte derefter videre hjem af. 

"Jeg er hjemme." Råbte jeg, og tog min jakke og sko af, da jeg havde lukkede døren. "Jeg er her ude Y/N." Råbte min stedmor, jeg gik ud i haven hvor, hun lå i en lænestol, med en drink i hånden. "Stedmor jeg skal spøger...." "Skal du ikke ned på restauranten?." Afbryd hun. "Jov stedmor men jeg skal spøger dig om noget." Sukkede jeg. "Gøre det hurtigt." "Der er udklædnings fest på fredag, så for en gangs skyld, må jeg så ikke nok komme med?." Hun rejste sig fra stolen, og kom hen mod mig. "Jamen Y/N hvad så med dit arbejde på restauranten." "Jeg spøger bare om der en, der kan tag min vagt." "Y/N altså sådan noget, skal man melde ud i god tid." "Men det er kun mandag." "Jeg ved du gerne vil med Y/N, men det kan ikke lade sig gøre." Jeg gik nogen skridt tilbage, da hendes stemme gik fra rolig til vred. 

"Sådan er det Y/N." Hun lagde sig igen ned i stolen, og tog en slurk af hendes drik. Jeg kunne mærke tåren pressede på, så jeg løb ind i huset, skiftede til min uniform, hvorefter jeg kørte hen på restauranten.

 Jeg kunne mærke tåren pressede på, så jeg løb ind i huset, skiftede til min uniform, hvorefter jeg kørte hen på restauranten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Der sad ikke så mange der inde, da de fleste først kommer om aften, og klokken var kun lidt over 4. Jeg gik om i garderoben, og lagde min jakke og taske, hvorefter jeg gik ud i restauranten.

Jeg begyndte lige så stille at, tørre de tomme border af, fylde servietter op, og tørre glas af, da Joy kom ind af døren. "Hej Y/N." "Hej Joy." "Jeg går lige ud med mine ting  så kommer jeg." Sagde hun, og gik ud i garderoben, jeg nikkede og forsatte med at tørre de sidste glas af.

Der var gået nogen timer, siden jeg mødte på arbejde, og der var kommet mange ind på restauranten. "Y/N bord 9 er klar til at bestille." Råbte Joy. "Okay." Råbte jeg tilbage, og gik over mod bord 9, det var et ungt par, som sad henne i et hjørne. "Velkommen til, er i klar til at bestille." Jeg skynde mig ud i køkkenet, med bestillingen, efter jeg havde fået skrevet det ned i min blok. 

Mens jeg ventede på deres bestilling, var der nogen som rejste sig fra et bor, så jeg gik der over og ryddet det op, så det var klar til de næste. "Bord 9's bestilling er klar" Råbte kokken, jeg løb ud i køkkenet, og tog maden med hen til det unge par. "Velbekomme." "Tak." Smilede de, og begyndte at spise. 

Efter nogen timer, var alle gået så nu kunne Joy og jeg få låst af. "Hvordan gik første skole dag Y/N?." "Fint tror jeg." "Fint...skete der slet ikke noget spænende?." "Nej men der er udklædnings fest på fredag." "Ej hvor fedt har du så fundet noget at tag på." "Nej." Jeg var så tæt på, at fortælle Joy, at min stedmor havde nægtede at lade mig tag med, men jeg gjord det ikke. "Du har vel også god tid endnu." Jeg nikkede. "Når vi ses imorgen Y/N." Sagde hun, og krammede mig, hvorefter vi gik være til sit. Jeg satte mig ind i bilen, hvorefter jeg kørte hjem. 

Da jeg var kommet hjem, og havde været i bad, smed jeg mig på sengen, da jeg kunne mærke min krop var udmattede efter arbejde. Jeg lå der i noget tid, da min telefon lyste op, så jeg tog den fra sengen, og så det var en besked fra ham jeg skrev med. 

-----------------

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-----------------

Samtalen 

----------------

Unknown

Er du der?.

Y/N

Ja.

Unknown

Fedt jeg har virkelig haft lyst til at snakke med dig.

Y/N

Samme her....hvordan har din dag været?. 

Unknown

Tja ligesom mange andre dage træning og den slags ja også at vi er startede i skole igen.

Y/N

Mind mig ikke om det.

Unknown

Haha....Kommer du til festen på fredag?. 

Y/N

Jeg ved det ikke. 

Unknown 

Når okay.....jeg håber du kommer.

Y/N

Det gøre jeg også.

Unknown

Kan vi ikke møde hindanden til festen. 

Y/N

Jeg ved ikke engang om jeg kommer, måske gøre jeg ikke.

Unknown 

Jeg er ligeglad, jeg vil vente på dig på midten, af dansegulvet klokken 22:00.

---------------------------------------------

Jeg sukkede, og slukkede min telefon. "Hvad skal jeg dog gøre."

Mit ukendte crushWhere stories live. Discover now