Kapitel 5

88 5 6
                                    

Næste morgen.

Det var befriende at komme ud af huset, mine stedsøster råbte og skreg, fordi de ikke viste hvad de skulle have på. Så der flød med tøj over alt, og min stedmor kommenderede hele tiden med mig, så jeg skulle gøre den mindste ting. 

Men nu var jeg endelig ude, og på vej hen for at hente Dong-Wook, og der gik ikke lang tid føre jeg holde ved hans hus. Han stod op af muren ved huset, hvor der spredte sig et smil på hans læber, da vi fik øjenkontakt. 

Han tog derefter sin taske over skulderen, hvorefter han kom hen til bilen, og satte sig ind, så vi kunne køre hen til skolen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han tog derefter sin taske over skulderen, hvorefter han kom hen til bilen, og satte sig ind, så vi kunne køre hen til skolen.  

"Fik du snakket med din stedmor, omkring festen imorgen." Jeg svarede ikke, for jeg havde ikke lyst til, at fortælle ham at jeg ikke måtte, men jeg ville slevføldig heller ikke lyve for ham. "Y/N." "Kom ned på resturangen i aften, så skal jeg nok fortælle det." "Okay det gøre jeg så." Jeg smilede til ham, hvorefter vi ankom til skolen. 

Da vi var kommet ind på skolen, og var kommet hen til vores skabe, var jeg igang med, at tag nogen bøger ned i min taske. Men der kom 2 piger hen til deres skabe, ved siden af mit. Hvor de begyndte at snakke om noget, med et kærestepar eller sådan noget. "Ej er det virkelig rigtig?." Spurgte den ene. "Ja folk siger han var taget hjem, hvor han havde ringede til hende, og spurgt om de ikke kunne mødes, også gjord han det der." "Øv de var ellers så søde sammen." "Ja." Efter det, gik de længer ned af gangen, hvor jeg vende mig om til Dong-Wook. "Hørte du hvad de snakkede om Dong-Wook?." "Ja det gjord jeg." "Ved du hvem det handlede om?." "Har du ikke hørt det Y/N?." "Hørt hvad?." "At Jungkook slog op med Ailee i går aftes." "Seriøst?." Spurgte jeg, hvorefter han nikkede.

Men mine tanker blev afbrudt, af skole klokken. "Vi ses til frokost Y/N." Sagde Dong-Wook, mens han løb ned til sit klasseværelse. "Vi ses." Råbte jeg, hvorefter jeg løb ned til min klasse, min lære var ikke kommet endnu, så jeg løb hen til min og satte mig, hvorefter jeg ventede.

Men der gik ikke lang tid, føre døren gik op og, nogen tog folks opmærksomhed, inklusiv min. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mit ukendte crushWhere stories live. Discover now