20.

1.9K 39 24
                                    

"Niall ! Oh mijn god je bent echt rot vanbinnen verdomme je stinkt man!" Ik grinnik door de jongens hun gevloek en hoor Niall trots lachen. Hij en zijn schetentrots altijd, er is iets niet helemaal in orde bij hem denk ik. Weet ik. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het half elf is. Ik ga naar beneden en begroet mijn ouders die aan tafel zitten.
"Goedemorgen Nina, heb je wat kunnen slapen?" Ik knik.
"Ja, verbazingwekkend hè ?" We lachen zacht en dekken samen de tafel.
"Ga je je broers en de jongens wakker maken?" Ik knik en ga naar boven. Ik storm Niall's kamer binnen, dat was bij nader inzien geen slim idee want Louis stond er halfnaakt maar Hey, dan heb ik dat ook weer gezien. Het zou er vroeg of laat toch van komen. Niet dat ik iets met Louis wil maar het zijn nu eenmaal jongens.
"Sorry ! We gaan ontbijten." Iedereen knikt waarna ik naar Greg's kamer ga.
Ik klop op de deur waarna ik zeg dat we gaan ontbijten en ik weer naar beneden ga. Niet veel later zitten er vijf hysterische jongens aan tafel en zit Greg met een vermoeid gezicht naar zijn bord te staren.
"Ik ga nog wat slapen." Ik knik naar hem en zie hem dan achter de muur naar boven verdwijnen.
"Dit is echt lekkere choco. Waarom hebben ze die niet in Engeland." zucht Louis die zijn vierde broodje met choco naar binnen werkt.
"Ze hebben die wel hoor." zegt Harry met een krakende stem. Die stem daarbij maakt hem nog aantrekkelijker en hij is al zo aantrekkelijk!
"Dat is niet waar Harry, die pot dat je gezien hebt zal er vast wel op lijken." verdedigt Louis zichzelf.
"Nee hoor, hij staat bij ons thuis in de kast. Gemma wilt die altijd." Niall en ik beginnen hard te lachen en Zayn kijkt ons slaperig aan.
"Jullie lachen zelfs hetzelfde. Dit wordt eng." Ik grinnik.
"Je bent nog heel moe of niet Malik?" vraagt Liam met een glimlach.
"Hmh." Hij schudt lachend zijn hoofd en eet nog een broodje.
"Wanneer is hij dat ook niet." Lacht Harry die me met een prachtige glimlach aankijkt terwijl hij zijn schouders ophaalt. Ik glimlach terug naar hem en ruim na een tijdje de tafel af met mijn moeder.

"Wel, succes met die bende gekken, ik vertrek naar Denise. Dag zusje." zegt Greg die na twee uur weer naar beneden is gekomen. Ik knuffel hem kort en ga dan op mijn kamer zitten waar ik het script voor de serie doorneem.
Ik mag gewoon meedoen in een serie. Ik kan je echt niet uitleggen hoe gelukkig ik daar van word !
"Nina ! Nina ik weet dat je me hoort ! Kom eens!" Ik rol lachend mijn ogen en leg het script in mijn nachtkastje waarna ik naar Niall's kamer ga. Het is redelijk geheim, echt niemand mag het script lezen nuja, dat is toch wat een van mijn tegenspelers me zei. Ik heb wel redelijk leuke tegenspelers al ben ik, helaas, wel een van de jongsten. Het is natuurlijk wel een voordeel dat ik er al wat ouder uitzie dan ik werkelijk ben. Mensen schatten me altijd rond de negentien terwijl ik eigenlijk in september zestien ben geworden. Gek toch? De serie heet Camelot en ik speel Guinevere. Dat is dan ook het enige dat ik erover mag vertellen. Oh ja en het is een redelijk 'volwassen' versie van het verhaal.
"Ja?" Ik houd de deurklink vast omdat ik toch niet van plan ben lang te blijven aangezien de jongens hier zijn voor Niall en niet voor mij.
"Ik heb toch echt van Mirdín gewonnen op dat worsteltoernooi op school vorig jaar?" Ik lach zacht. Serieus? Jongens hè, ze willen altijd zo stoer zijn.
"Ja, hij had een gebroken neus en daardoor werden jullie beste vrienden." De jongens beginnen te lachen terwijl Niall trots knikt.
"Is het waar dat hij beste vrienden is geworden met iemand doordat hij een luide scheet liet in de klas?" Ik knik als antwoord op Harry's vraag waardoor de jongens met grote ogen naar elkaar kijken.
"Ik schaamde me in zijn plaats maar kijk, hij heeft er een goede vriend aan overgehouden dus mij hoor je, nu niet meer, klagen." De jongens beginnen weer te lachen en schudden hun hoofd naar Niall. "Je bent ongelooflijk Horan." Niall haalt zijn schouders op en klopt naast hem neer als teken dat ik daar moet gaan zitten. Ik ga tussen hem en Zayn zitten en word meteen bekogeld met vragen die ik allemaal beantwoord.
"Wanneer vertrekken jullie eigenlijk terug naar Engeland?" vraag ik na een tijdje.
"We zijn niet interessant genoeg voor mevrouw." zegt Louis die zijn wenkbrauwen optrekt waardoor ik mijn ogen rol.
"Ze wilt ons dolgraag leren kennen en dan wilt ze ons meteen weer weg." voegt hij eraan toe.
"Kan je het haar kwalijk nemen? Kijk naar jullie." Lacht Liam waardoor ook ik in de lach schiet. Zayn is te moe om te antwoorden en Harry kijkt Louis grijnzend aan terwijl Louis zelf, op Liam springt en hem begint te kietelen.
"Oke Lou, zo is het wel genoeg. Straks zit daddy direction zonder zuurstof." Lacht Harry. Ik grinnik. Noemen ze Liam zelf Daddy Direction? Ik heb er op fanaccounts wel al van gehoord maar dat de jongens het ook zelf gebruiken vind ik nogal lachwekkend. Wetende dat Liam ook nog maar zestien is.
"Vanwaar komt die bijnaam nu eigenlijk echt Liam?" vraag ik als Louis weer naast hem zit in plaats van op hem.
"Wel, ik zorg eigenlijk gewoon altijd dat de jongens oke zijn. Ze zijn nogal loltrappers en ik ben meer het rustige type. In het begin kon ik daardoor ook helemaal niet overweg met deze gek hier," zegt hij terwijl hij naar Louis wijst.
"maar ik kan er nu wel mee om. Ze zijn echt mijn vier broertjes." Gaat hij verder.
"Sorry hoor maar ik ben twee jaar ouder als jou. Klein broertje." zegt Louis, dat laatste speels spottend.
"En wij zijn evenoud." zegt Zayn verward.
"Wel, ik ben een jaar jonger." Harry haalt zijn schouders met een schattige glimlach, die kuiltjes veroorzaken op zijn wangen, op en haalt dan zijn hand door zijn bruine krullen.
"Wel in ieder geval. Ze zijn nu echt broers voor me en de fans hadden denk ik wel door dat ik wat 'anders' was en vandaar begonnen ze me zo te noemen. Ik zag het eens passeren op twitter." Ik knik begrijpend en kijk dan op de klok in Niall's kamer. Zijn er echt al twee uren verstreken? De tijd vliegt als je met deze bende omgaat. Voor de rest heb ik mijn zaterdag niet speciaal doorgebracht. Ik heb wat met de jongens gegamed en heb dan eigenlijk grotendeels mijn script proberen leren. Oh ja, en proberen slapen. De jongens vertrekken morgen middag weer naar Engeland dus hun getater en geschater hoor ik nog een hele nacht door de muur.

The famous family Horan [Finished]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu