39.

1.3K 36 2
                                    

[ Hazza ]
Nina ben jij met Niall aan het bellen?

[ Ik ]
Jaaa hoezo?

[ Hazza ]
Ik hoorde hem praten maar wist niet tegen wie en ik mag niet binnen gaan):

[ Ik ]
Hoezo niet?

[ Hazza ]
Wel ja omdat hij dus met jou aan het bellen is denk ik.

[ Ik ]
Wat een sukkel, zeg hem maar dat je binnen mag van mij!

[ Hazza ]
Dat deed ik net maar hij zegt dat ik moet oprotten):
————
"Niall! Laat die arme krullenbol binnen." zeg ik waardoor hij me pruilend aankijkt en zijn geluid weer opzet, dat hij afzette zodat ik niet hoorde wat hij tegen Harry zei.
"Maar-." "Neen. Laat hem binnen, ik wil hem ook zien." Hij pruilt harder waardoor ik lach.
"Komooop ze zijn zoals broers voor je toch?" Hij knikt niet begrijpend waardoor ik grijns.
"Wel aangezien jij mijn tweeling bent, zijn ze dus ook zoals broers voor mij, nu laat mijn arme krullenbol binnen zodat ik zijn kuiltjes kan bewonderen." Ik hoor gebons op de deur en doffe geluiden die, denk ik, van Harry komen.
"Neen Harry- ja maar- snap dan toch dat- goed. Oke, ja, jaha je mag mijn gesprek met Nina storen ja." Ik kijk verward naar Niall via mijn gsm en lach zacht als ik Harry zijn prachtige krullen zie. Hij hopt naast Niall op bed en glimlacht zijn stralende lach terwijl hij zwaait.
"Hi!" Ik schud lachend mijn hoofd. "Hi Harry! Dan toch binnen geraakt?" Hij knikt en port Niall die hem pruilend duwt.
"Niet vechten schatjes, vertel eens hoe het gaat daar op Tour." Harry begint meteen vol enthousiasme te vertellen waardoor ik blij luister. Niall zit de hele tijd gekke dingen te doen waardoor ik probeer zo serieus mogelijk te blijven maar vanaf het moment dat Harry het ook doorheeft beginnen we alle drie te lachen.
"Hoe gaat het eigenlijk met je film?" vraagt Harry die met zijn wenkbrauwen wiebelt.
"Goed! We zijn nu al een maandje aan het filmen en het is echt super leuk! Ik mis wel veel school maar dat is oke, de jongens en meisjes helpen me erg goed dus momenteel ben ik nog vrij goed bij." Ze knikken beiden glimlachend en nemen een drankje.
"En hoe gaat het daar met iedereen?" Ik knik enthousiast. "Erg goed! Tyler en ik zijn erg gelukkig, voor zover ik weet, Roscín en Justin zijn nog steeds op een roze wolk aan het zweven en Layla en Logan zijn erg schattig samen." Harry 'awwt' waardoor ik zacht lach met licht roze wangen en Niall rolt lachend zijn ogen.
"Ik mis jullie echt." zucht ik met een pruillip waardoor ze mij nadoen en ik zacht lach.
"Wij jou ook. Louis blijft maar om je nummer vragen maar ik geef het hem niet want hij zou je vierentwintig op zeven stalken en Liam, wel hij doet zijn best om je niet te vaak lastig te vallen." Ik schud lachend mijn hoofd.

"Geef die arme jongen mijn nummer maar en zeg tegen Liam dat hij me zo vaak mag sturen als hij wil." Harry knikt maar Niall schudt meteen zijn hoofd waardoor Harry verward kijkt. Ik grinnik en knik.
"Ja, Harry luister maar niet naar Niall." Niall kijkt me verontwaardigt aan en zucht.
"Well bedankt tweeling." Ik rol lachend mijn ogen en knik.
"Ja, graag gedaan tweeling." Hij zucht en kijkt pruilend naar me waardoor Harry zachtjes lacht. Cutie.
"Oh, we moeten gaan." zegt Niall plots waardoor ik knik. "Oke, stuur maar als jullie vrij hebben. Veel plezier!" Ze knikken zwaaiend waarna ze dag zeggen en afleggen. Ik doe zuchtend mijn make up en leg mijn haar goed waarna ik mijn kleren glad strijk en naar beneden ga.
"Ik ga naar Logan, ben morgen voor het avond eten thuis!" roep ik door het huis aangezien ik niet weet waar mijn ouders zijn.
"Oke! Veel plezier!" Ik glimlach en neem mijn spullen waarna ik naar Logan zijn huis ga. We hadden met de groep afgesproken om bij Logan, Layla haar verjaardag te vieren. Zijn huis is groter en zijn ouders zijn niet thuis.

"Happy birthday Layla!" roep ik terwijl ze deur opent en ik haar om haar hals vlieg. Ze grinnikt en knuffelt me.
"Bedankt Nien!" Ik laat haar los en geef haar haar cadeautje waarna ik met haar de living in loop en iedereen een kus op hun wang geef. "Tyler nog niet hier?" vraag ik als ik naast Logan op de zetel ga zitten. Hij schud zijn hoofd en knuffelt me waardoor ik blij terug knuffel. Ik hou van Logan, hij is mijn aller beste vriend en we zijn sinds Tyler en ik terug samen zijn echt weer enorm close geworden. Layla heeft hier geen problemen mee aangezien Logan en ik altijd erg close waren maar dat geminderd is sinds heel het Tyler drama.
"Oh dus je steelt dan maar mijn vriendje Hmh?" Ik steek mijn tong uit naar haar en knuffel meer in zijn zij waardoor hij lacht.
"Genoeg Logan voor twee!" zegt hij waarna hij zijn armen opent en Layla aan zijn andere kant gaat zitten.
"En wat als ik ook wil?" vraagt Roscín waardoor Justin pruilt en ze hem snel kust.
"Wel, er is genoeg Logan voor iedereen." verbeterd Logan zich waardoor we allemaal lachen en de bel gaat.
"Iep babyboy!" Ik ren naar de deur en open die voor Tyler die me meteen kust. Ik kus blij terug en ga met mijn hand door zijn haar waardoor Roscín kucht.
"Geen intieme dingen in mijn huis!" zegt Logan met een knipoog. Ik rol lachend mijn ogen en ga weer naast hem zitten met Tyler naast mij.
"Dus, wat doen we eerst?" "DRINKEN!" schreeuwt iedereen waardoor we lachen en Logan de drank gaat halen.

Na vele lege flesjes bier en enkele flesjes flügel zijn we begonnen aan bierpong die Layla Roscín en ik gewonnen hebben, wat kunnen we zeggen? We zijn gewoon goed in dat spel.
"Ik ga slapen schatjes! Love you." Ik kijk naar Roscín die al half slapend op de zetel ligt en giechel. Ja, zo'n dronkaard ben ik. Ik giechel om alles, verschrikkelijk irritant. Ik weet het. Logan en Layla zijn al enkele minuten hevig aan het kussen op de zetel dus die zullen wel veel plezier hebben straks.
"Ik ook! Slaapwel." Tyler en ik gaan naar de gastenslaapkamer boven en vallen neer op bed waarna we nog geen seconde later in slaap vallen. Zo dronken zijn we dus.

The famous family Horan [Finished]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu