21.

1.9K 37 0
                                    

Glimlachend kijk ik rond. Ik ben net aangekomen op de set van 'Camelot' en het ziet er geweldig uit. Ik loop wat rond en kijk mijn ogen uit bij elke hoek dat ik omloop. Het is mijn eerste dag op de nieuwe set en ik wil hier nu al niet meer weg. Sommige acteurs hebben hier gisteren ook al scènes gefilmd maar daar moest ik niet bij zijn. Mijn ogen blijven hangen, terwijl ik de hoek omloop, op een prachtig kleed dat aan een kast hangt. Ik loop tegen iets hards aan en kijk geschrokken op in twee heldere ogen.
"Oh sorry!" zeggen we synchroon waardoor we beiden lachen.
"Hey Nina, ik vroeg me al af waar je bleef. Ik verwachtte wel al dat je vroeger zou zijn." Ik lach zacht en wandel op een rustig tempo met hem mee naar andere delen van de set.
"Ik liep hier zowat verloren voordat ik jou tegenkwam." Hij kijkt me lachend aan en schud dan zijn hoofd waardoor zijn blonde, iet wat golvende haren, beginnen dansen.

"Dan verdien ik wel een bedankje, vindt je ook niet Guinevere?" Ik lach zacht.
"Volledig, Arthur." "Ik wacht." Ik ga voor hem staan en kijk hem serieus aan.
"Jamie Bower, ik dank u voor het in mijn weg staan waardoor ik tegen u aanliep en u me nu de weg kan tonen uit dit doolhof." Een geweldig mooie lach siert zijn knappe gezicht en dat tovert dan ook meteen een glimlach op het mijne. Er is nu wel een leeftijds verschil maar dat merken we niet echt. Ik ben redelijk 'volwassen' voor mijn leeftijd en Jamie is graag speels al is hij ook zeer serieus als het moet. Het klikte al meteen tussen ons toen we de readings van onze scènes moesten doen en dat zag iedereen ook. We zijn onafscheidelijk als we bij elkaar zijn en ik ben bijna zeker dat we er een geweldige vriendschap aan gaan over houden. Er komt redelijk veel seks voor in de serie maar die scènes doen we alsof omdat ik nog niet ontmaagd ben. En al is Jamie zeer aantrekkelijk en een geweldige vriend van me, heb ik toch liever dat iemand die oprecht van me houd, zoals ik van hem houd mijn 'bloempje plukt'. Ik zeg het maar even op die manier. Het is best gênant om zo vaak naakt te zijn want, ookal denk je misschien dat alles alsof is, dat is het niet. Ik ben letterlijk echt naakt en de kijker ziet dat niet volledig maar de acteurs in de scènes en iedereen die errond staat dus wel. Je zet je er na een tijdje wel over, dat weet ik ook maar het blijft iets of wat awkward. Vandaag is mijn eerste naakte scène dus de stres ligt hoog. Ik probeer me er niets van aan te trekken maar ik voel de stres wel en dat maakt me gek.

"Zo, kijk je er een beetje naar uit vandaag?" Ik kijk hem aan alsof hij me net geslagen heeft.
"Ja hoor, al heb ik wel stres voor de scènes die komen, hoe sta jij er tegenover nudat het zo ver is?" Hij glimlacht lief en knuffelt me kort.
"Begrijp ik wel hoor Nina, ik heb zelf ook wel een beetje stres maar we zijn vrienden dus ik vind het nog wel oke. Jij niet?" Ik haal lachend mijn schouders op.
"Jawel maar het is de eerste keer dus het blijft wennen, het is en blijft wel het ding waar je je het meest onzeker over voelt, je lichaam." "Daar heb je een goed punt Nien." Hij knikt begrijpend en loopt samen met mij naar de containers van visagie en kleding waar we ons omkleden en onze make-up laten doen.
"Verdorie dit weegt zwaar." Ik draai me om naar Jamie en zie hem sukkelen met een bonten cape. Ik loop er lachend heen en help die over zijn hoofd te trekken waarna hij me helpt om mijn jurk dicht te strikken.
"Eerste scène in tien minuten !" Wordt er over de set geroepen. Ik ga, na dat onze visagiste klaar is met mijn make-up, naar buiten en wacht dan grotendeels totdat ik op scène moet komen.

"Actie !" Ik wandel, voor de tiende keer, de zee uit en wring mijn haar uit. Het witte kleed dat ik aanheb is volledig nat dus nu ook doorzichtig. Ik draag geen lingerie, omdat ze dat in de tijd van het verhaal nog niet hadden, en wandel op een sensuele manier naar Jamie toe, die me vanop het strand aankijkt. Ik ga naar hem toe en zeg mijn zin waarna ik hem kus. Hij streelt over mijn lichaam en begint overal kusjes te plaatsen. Mijn handen strelen door zijn haar en na enkele minuten van kussen en strelen is het zo ver. Seks. Nuja, alsof dan toch. Kreunend liggen we op het strand met een hele cast en crew die ons staat aan te gapen. Het hoort nu eenmaal bij de job.
"En cut! Goed gedaan ! Jamie probeer daar iets meer sensueel te zijn en Nina jij ook, laat ons zien dat jullie echt genieten. Take twaalf actie!"
Ik ga weer in de zee staan en wandel er met een uitdagende blik uit richting Jamie. Ik ga op zijn schoot zitten en kijk met een sensuele grijns in zijn ogen. Zijn handen vinden mijn heupen en niet veel later ook mijn borsten. Een kleine kreun ontsnapt mijn mond en mijn ogen vallen dicht terwijl mijn hoofd naar achter valt. De kletsnatte jurk wordt door Jamie van mijn lichaam gehaald waarna hij me overal lichtjes en uitdagend kust. Een trillerige zucht verlaat mijn lippen waarna ik zachte kusjes in zijn nek druk. "Shit." Ik glimlach door de kleine kreun van Jamie, die niet in het script staat. Dit geeft me veel zelfvertrouwen, ik ben goed bezig, anders zou hij zo niet reageren. Ik trek zijn broek af en ga op hem zitten waarna we voor de zoveelste keer doen alsof we seks hebben.

"En cut! Deze was geweldig ! Goed gedaan, beiden. Dit was het voor vandaag, het begint al donker te worden. Woensdagnamiddag gaan we verder, tot dan iedereen." Iedereen pakt zijn spullen en vertrekt langzaam naar huis.
"Nina?" Ik kijk naar Jamie die bij me in de kleedkamer staat en knik.
"Je deed het echt geweldig, voor een eerste keer." Ik glimlach dankbaar en knuffel hem.
"Bedankt, jij hebt het ook goed gedaan, al verbaasd me dat niet." Hij lacht zacht en hangt zijn outfit aan een kapstok waarna hij, net als ik, zijn kleren aantrekt.
"Zet ik je thuis af?" "Dat mag altijd." Hij knikt waarna hij zijn arm om me heen slaat en me naar zijn auto brengt waarna hij me naar huis brengt.
"Je bent echt geweldig als tegenspeler, Jamie." Hij glimlacht dankbaar en blaast een kusje naar me toe.
"Jij ook hoor Nina, ik ken niemand van jou leeftijd die zo goed kan acteren, je hebt echt een gave. Je kan dingen waar ik jaren scholing voor gehad heb." Ik lach zacht en blaas ook een kusje naar hem toe.
"Dankje, dat is heel lief." "Ik meen het echt." Ik kijk hem een tijdje glimlachend aan en focus me dan weer op de baan. We zijn er.
"Wel, hier zijn we dan, ik zie je volgende week weer?" Ik knik waarna ik hem knuffel. Hij kijkt me een lange tijd recht in mijn ogen aan en langzaam dwalen zijn ogen af naar mijn lippen. Ik kijk gegeneerd naar buiten en glimlach dan zwak.
"Bedankt voor de lift, tot volgende week Jamie." Hij glimlacht lief waarna ik een kus op zijn wang druk, de auto uitstap en thuis naar binnen ga waar ik word ondervraagd over hoe het ging vandaag. Ik vertel zo veel ik kan zonder te veel te verklappen en ga dan slapen. We hadden op de set gegeten vandaag omdat we moesten filmen tot half negen s'avonds.

The famous family Horan [Finished]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu