12

2.4K 202 68
                                    

Pcy: Kantine gel.

Bbh: bana emrivaki yapamazsın Pcy. Gelmiyorum.

Pcy: bir kez daha söylemeyeceğim Baekhyun kantine gel.

Baekhyun gelen ikinci mesaja bakıp sinirle tısladı. "Sanırım gitmeliyim." dedi Kyungsooya. Oturduğu sıradan kalkıp sınıftan çıktıktan sonra, bir kat aşağıda bulunan kantine doğru yol aldı. Daha ne kadar Chanyeol gel deyince gelecek git deyince gidecekti emin değildi.

Kantine vardığında bir kız grubunun gürültülü bir şekilde kapı önünde konuşup kahkaha attıklarını görmüştü. Chanyeol en arka sırada bulunan  masada oturuyordu. Görmüştü ama kızlar geçmesine izin vermiyordu.

"Müsaade eder misiniz?" Kibar bir şekilde sorduğunda kızlardan biri öne çıkarak kollarını önünde kavuşturdu. "Vermezsek ne olur?"

Baekhyun karşısında ki kızın tehditkar ses tonuna şaşırsada,  gülümsemeye çalıştı. "Sizinle bir problemim yok izin verinde geçeyim."

Tekrar söylediğinde karşısında ki kız, arkadaşının elinde bulunan ramen dolu kutuyu alıp Baekhyun'un başından aşağı boşalttı.

"Chanyeol seninle ilgilenmeye başladığından beri bizim bir problemimiz var sevgili Baeki bunu unutma. Ayrıca benim adım Krystal. Bunu da o küçük aklına kazı."

Kız arkasını dönüp kantinden çıkarken Baekhyun'un buğulu gözleri, en arka masada oturan Chanyeol'un gözleriyle buluştu.

Anında utanıp başını eğdi. Sonrasında koşarak, kantinden çıkıp ardına bile bakmadan tuvalete girmişti. Tuvaletin kapısını kitledikten sonra sırtını kapıya yaslayarak akmaya hazır gözyaşlarını serbest bıraktı.

O sırada cebinde titremekte olan telefonu çıkarabilmişti.
Chanyeolden gelen mesajı açtı.

Pcy: bu kadar ezik olduğun için utanıyorum. Nesin sen bir kız mı?
Çok pısırık çok korkaksın. Sana inanamıyorum..

✳✳✳

Kutsal Büyümü ve belki P.s I love you kitabımı da okursunuz. Çıkın çıkın gelin

LOLLİPOP(ChanBaek) TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin