13

2.4K 208 33
                                    

Pcy: herkese sevgili olduğumuz yalanını söylemedin değil mi?

Bbh: öyle bir şey neden yapayım? Senin kadar bencil bir insanla sevgili olacak kadar deli miyim ben?

Pcy: ağzından çıkanı kulağın duysun Bbh. Neden herkes bizim sevgili olduğumuzu söylüyor o zaman? Okulda çıkan bu dedikodunun nedeni ne?

Bbh: beni gördüğün her yerde ağzıma kadar giriyorsun, bana aşık gibi davranıyorsun. Şu hale bak benim sınıfıma transfer oldun be.

Pcy: ben sana kendini bir bok sanmana neden olacak kadar iyi davranmışım anlaşılan. Ama bekle bu hatamı telafi edeceğim.

Baekhyun, gözlerini iyice açıp son gelen mesajı okudu. Boğazına bir yumru oturmuş gibi hissediyordu. 'Keşke öyle yazmasaydım' diye geçirdi bir an içinden. Tam telefonun mesaj kısmına girip Chanyeolden özür dileyecekti ki diğeri ayağı kalkıp tüm dikkatleri üzerine topladı.

"Herkes buraya baksın bir." Tüm sınıfın gözü Chanyeol'ün üzerindeydi.

"Ben ezik Byun Baekhyun'la sevgili olacak kadar kafayı yemedim henüz. Bu dedikoduları kim çıkarıyor bilmiyorum ama sizin şunu bilmenizi isterim ki Byun Baekhyun benim sevgilim falan değil. Sizlere önerim çenenizi kapalı tutmanız aksi halde olacaklardan ben sorumlu değilim. Ve bir şey daha." Gözlerini Baekhyun'a dikti sonra. Baekhyun'un gözleri dolu doluydu. "Öyle bir hata yapacağıma ölürüm daha iyi."

Ardından sınıftan çıktı. Baekhyun'u tüm bu kötü insanlarını arasında bıraktı. Bir kez olsun ardına dönüp bakmadı.

Ama sonra Baekhyun bir yemin etti. Park Chanyeol bunu yaptığına pişman olacaktı...

LOLLİPOP(ChanBaek) TextingWhere stories live. Discover now