Our love has gone cold

248 25 7
                                    

  Merhaba Jongin,
Bugün çok ilginç bir şey oldu. Geçen gün bir anda çıkıp gitmemden sonra Baekhyun beni bir daha yemeğe çağırmaz sanıyordum ama bu gün tekrar çağırdı ve dedi ki "O aptalın olmadığı bir yere gideceğimiz garantisini veriyorum sana." Burada aptal olan sensin. En yakın arkadaşların bile sana sinir oluyorlar. Tebrik ederim Kim Jongin, bir kişi uğruna 4 kişiden oluyorsun. Ben artık zavallı gibi gezmeyeceğim, bu artık seni aştığım ya da ne bileyim aşkından ölmediğim anlamına gelmiyor, hala ölüyorum. Fakat artık bunu göstermeyeceğim, bir kez olsun güçlü durmayı başarmam lazım. Sen hayatına devam edebiliyorsan ben de edebilirim yani en azından ediyormuş gibi gösterebilirim. Biraz gülmem öldürmez herhalde. Aşkımız soğudu. Buna alışmış gibi yapacağım. Bu kararı Beak bana yemeğe gideceğimizi söylediğinde verdim ve kabul ettim. Bugün sen benden gittiğinden beri ilk kez iyi hissettim. Güzel bir yemek yedim, arkadaşlarımla sohbet ettim,güldüm, şakalaştım. Ve biri ile tanıştım. Aslında daha önce tanıyordum fakat konuşma ya da sohbet içerisinde bulunmamıştık sadece adını duymuştum. Sen de biliyorsun aslında onun adını. Do Kyungsoo. O da bir üst departmandan Chanyeol'ün arkadaşıymış. Aslında oldukça sevimli birisi ve ciddi görüntüsünün altında çok eğlenceli bir kişilik yatıyor, beni çok güldürdü. Öğlen arası bittiğinde şirkete döndük. Bizim departmanın önünde birbirimize numaralarımızı verdik ve o, Chanyeol ile kendi departmanına çıktı. Ben de Baekhyunun liseli bir gibi "oooo" layışı ve şakaları eşliğinde gülerek masaya ilerledim, sonra Seulgi hoplaya zıplaya Baek ile benim yanıma geldi çünkü dedikodu olduğu çok belliydi bilirsin o ve onun diğer 4 kızı dedikodunun kokusunu bile alıyorlar. Gelip bize "Baekhyunnie, Sehunnie ne bu neşe ?" Diye sorduğunda Baekhyun belki de sen duy diye yaptı pek emin değilim o sinsiden beklerim, dedi ki "Sehundan gelen aşk kokusunu alıyor musun Seulgi ? Ay şunun yüzüne bak çiçekler açtı." O an bütün departman çığlık atmaya başladı cidden dışardan bakan koca şirket değil de anaokulu sanar. Seulgi beni dürtükleyip onun kim olduğunu sormaya başladığında hafifçe eline vurup "şhhh! Sürpriz" dedim, hep birlikte güldük. Şimdi ilginç olan kısma geliyorum, herkesle birlikte gülüyorken senle gözgöze geldim. Gülmüyordun. Bakışlarını benden çevirmeni bekledim ama çevirmedin. Yüzünde anlayamadığım bir ifade vardı. Sinirli miydin Jongin ? Ama neye sinirli olacaksın ki senin bir kız arkadaşın var zaten. Bu sefer bakışlarımı ben çektim. Bir kere olsun seni görmüyor gibi yapanın ben olması her nedense içimi rahatlattı. O gün seni bir daha görmedim.
Seni hala seviyorum,şimdilik.

                                      Sevgiler,Sehun.




Sonunda Sehunumu güldürdüm. Hatalarım varsa affola kontrol edemedim.  Beğendiyseniz oylarınızı eksik etmeyi vee yorumlarınızı çok merak ediyorum. Kocaman kocaman seviyorum sizi 💚💚

 Kocaman kocaman seviyorum sizi 💚💚

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Somebody else || SeKai ||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin