'cause we are just gonna keep 'doin' it' and everytime

251 21 10
                                    

Merhaba Jongin,

Uzun zamandır yazmadığımın farkındayım ,sen farkında mısın onu bilmiyorum. kafam karışuyor Jongin,bir süredir Jun yani Junmyeon ile vakit geçiriyorum ve bana iyi geldiğini düşünüyorum Kyungsooya haksızlık ettiğimi düşünmeden duramasam da o bunu sorun etmediğini sadece benim iyi olmamı istediğini söyledi. Yine de Jongin, ben birilerinin kalbini kırmak istemiyorum, senin aksine. Fakat dediğim gibi Jun bana gerçekten iyi geliyor. Bunları sana anlattığım için  rahatsız olacaksın biliyorum ama açıkçası umrumda değil çünkü anlatmak istiyorum istemiyorsan okumazsın. Öncelikle Jun gerçekten çok nazik birisi ama normalde bilirsin aşırı naziklik beni sıkar, Jun öyle değil nazik ama asla sıkılmayacağın türde içinden gelen bir nezaket var. Sonra, beni seviyor. Beni gerçekten seviyor Jongin, sürekli gözümün içine bakıyor mutlu olmam için elinden geleni ardına koymuyor. Bana ne dedi biliyor musun ? uzun süredir bana aşıkmış aslında ama patronum olduğu için hiçbir şey yapamamış çünkü rahatsız olacağımdan korkmuş '' Tacizci patron gibi görmeni istemedim.'' dedi. Tabii sen buna bu kadar şaşırmıyorsundur, sen sanki hep farkındaydın Junun hislerinin, beni hep uyarıyordun, o geldiğinde anlamsız sahiplenemelere girerdin. Zeki bir adamdın Jongin, ne yazık ki artık öyle olduğunu düşunmüyorum. Hareketlerine bakınca. Her neyse devam ediyorum. Jun aynı zamanda çok eğlenceli birlikte film izlediğimiz zamanlar bazen filmin sahnelerine kendi ilginç yorumlarını katıyo, tanrım o kadar komik oluyorlar ki bazen ağlamam gereken sahnelerde gülmekten nefes alamaz oluyorum. ona bununla ilgili kızdığımda ise bana ''Artık göz yaşı yok filmler için bile olsa.'' diyor. Jun komik ve nazik olduğu kadar seksi de uzun süredir, yani sen beni terk ettiğinden beri içimde böyle kıvılcımlar hissetmemiştim, arzu hissetmemiştim. Ama merak etme henüz aramızda öyle bir şey olmadı. Ağırdan alıyoruz yani evime gelip haddin olmayan bir şekilde ortalığı dağıtmana gerek kalmayacak.

Kafamın karışık olmasına gelecek olursak. seni rüyamda gördüm. Her ne kadar uyumadan önce bunun için dua etsem de kaçamıyorum belli ki. Rüyamda o kırmkzı L koltuğumuzdaydık, sen uzun kısma bacaklarını uzatmışsın bense yine bacaklarının arasına oturup sırtımj sana yaslamışım film izliyorduk, sen kollarını bana doluyor bazen saçlarımı seviyor bazen de burnunu boyun girintime sürtüyordun ben de huylanıyordu . O kadar gerçekçiydi ki gecenin bir köründe uyanıvermemi sağladı uyanınca yanımda seni görmeyi bekleyeceğim kadar gerçekçiydi çünkü. Fakat yanımda sen yoktun yanımda Junmyeon vardı. Ve evet birlite kalıyoruz ama bazen, dediğim gibi ağırdan almaya çalışıyoruz. Yanımda seni değil de onu görünce ne hissetmem gerektiğini bilemedim cidden kafam karıştı. Jun uyandığımj fark etti, uykusu çok hassas değil ama dediğim gibi bana fazla odaklı o yüzden uykusuna bile tam dalmıyor sanki. Kalktı bir sorun olup olmadığını sordu ona yok dedim ama durgunluğumdan anlamış olsa gerek. Bana su getirdi sonra benimle birlikte biraz boşluğa baktı. ''Sorun değil Sehun biliyorum zor, uğraştığını da görüyorum. Teşekkür ederim'' diye fısıldafı biz boşluğa bakmaya devam ederken ne için teşekkür ettiğini sorduğumdaysa ona şans verdiğim için ve onun yanında olduğum için oldumu söyledi. güzel bir histi Jongin. Sanırım ben seni gerçekten atlatıyorum. Şarkının sonuna geliyoruz Jongin. Sen beni evimizin salonunun ortasında hiçbir gerekçe sunmadan öylece terk ettikten sonra başlayan o acı şarkının sonuna geliyoruz. Yanında o kızla dolandığında ağlayarak başladığım o şarkının sonu. Rüyamda yanımdaki sendin belki ama gerçekte junmyeon vardı. O gece onun kolları arasında uyudum. Onun ninnisini dinledim. saçlarımı o sevdi. Beni sevdiğini o mırıldandı ve etrafıma o kurşun geçirmez kalkanı o örmeye başladı.

Üzgünüm Jongin, artık canımı yakamıyorsun çünkü öyle bir gücün yok. Seni neredeyse hiç denicek kadar az seviyorum jongin.

Tekrardan merhaba, bölüm nasıl oldu bilmiyorum ama umarım beğenmişsinizdir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.























Tekrardan merhaba, bölüm nasıl oldu bilmiyorum ama umarım beğenmişsinizdir. artık finale yaklaşıyoruz bu yüzden Sehundaki bariz değişimi fark etmişsinizdir. Hunho hakkında düşünceleriniz neler ? Ben eğer sekai gerçek değilse o zaman hunho kesin gerçektir diye düşünüyorum bu yüzden bu bölümü yazarken biraz iyi hissediyordum. Sehuna kızabilirsiniz belki ama bence kızmayın. bölümle ilgili yorumlarınızı bırakmayı ayrıca o ufacık tefecik yıldıza da basmayı unutmayın. Bu arada profilimde yeni başladığım biraz mistik bir chanbaek kurgusu var ilginizi çekerse oraya da beklerim. Mutlu kalın, sevgileer.

Somebody else || SeKai ||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin