I'm looking through you while you're looking through your phone

252 27 11
                                    

         Merhaba Jongin,
  Yapamıyorum. Ne seni aşabiliyorum ne de ruhumu başka biri ile birleştirebiliyorum. Ben hiçbir şey yapamıyorum. Derin, çok derin bir acı içerisindeyim. Kendime iyi olduğumu söyledikçe daha da derinlere batıyorum. İyi falan değilim, seni çok özledim. Vivi bile alıştı yokluğuna ama ben bir türlü alışamıyorum. Jongin kafayı yiyeceğim ben neden sensiz hiç bir şey yapamıyorum ? Bu haksızlık. Kyungsooyla bir şeyler olabileceğine çok inanıyordum, aslında hala inanıyorum ama istemiyorum. Ben seni istiyorum. Her bir hücrenle yeniden benim olmanı istiyorum. Soğuk kış gecelerinde sıcacık bedenine sarılarak uyumak istiyorum. Saçlarımı sev bana ninniler söyle istiyorum. Tanrım, gerçekten çok acı çekiyorum Jongin. Fakat sen beni hiç şaşırtmayarak, o öpücükten sonra hayatına yeniden sanki ben yokmuşum gibi devam ettin. Dediğim gibi hiç şaşırtmadın beni çünkü biliyordum busun işte. Her ne kadar ben bu olmadığına inansamda en azından artık sen böyle bir adamsın. Bu gün toplantıda yanına oturdum, yanlış anlama sakın yer kalmadığı için oturdum yoksa çok da meraklı değilim kendime acı çektirmeye. Bütün toplantı boyunca seni izledim. Bay Kimin söyledikleri hakkında en ufak bir fikrim yok, umarım işten falan atılmama sebep olmaz. Seni izlemek keyifliydi diyemeceğim çünkü oldukça can yakıcıydı. Sen telefonuna bakarken ben sana bakıyordum ve sen bunun farkında bile değildin. Az önce dediğim şeyi boş ver sanırım ben kendime acı çektirmeye çok meraklıyım, yoksa neden böyle bir şeyi yapayım ki ? 
Çok özlüyorum. Gerçekten çok özlüyorum.  Lisenin ilk yılındaki yaz tatilinden sonra ilk kez senden bu kadar uzun süre ayrı kalıyorum.
Geri dönecek misin Jongin ?
Bütün bu şeyler sona erecek mi ?
Sonumuz mutlu olsun istiyorum sevgilim.
Seni çok, çok fazla seviyorum.

                                     Sevgiler,Sehun.






  Merhabalar, the1975 şeysinde 1 numaraya yerleşmişiz. İnsanlık için küçük olan bu adım benim için oldukça büyük bu yüzden teşekkürler spğsğwkskw
Değinmek istediğim önemli bir konu var. Umarım bu kısımları okuyorsunuzdur, öncelikle bölüm atlama yaşanıyor yani mesela 2.bölümü okumadan 3-4 e geçiyorsunuz bunun farkında değilseniz uyarmış olayım. İkincisi ise oy vermiyorsunuz bu da beni üzüyor oy butonu çok şirin bir yerde böyle tatliş bir yıldız bence bir basın ona. Evet önemli konum bu kadardı. Umarım bölüm güzeldir hatalarım varsa özür dilerim.
Sizi seviyooorum.
                                 Sevgiler,Sensei

                                 Sevgiler,Sensei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Somebody else || SeKai ||Where stories live. Discover now