-22-

4.1K 76 18
                                    

'Maar ik kan niet zonder jou, i-i-i-ik hou van jou Sanne.' Snikt Austin.

'Austin.' Zucht ik. Er rollen tranen over mijn wangen en ik trek Austin in een knuffel. Maar hij laat mij al gauw los.

'Ik moet gaan Sanne, ik hou nog steeds van je. Vergeet dat niet.' Snikt Austin. Hij loopt langzaam weg met een koffer achter zich aan. Hij draait zich om en kijkt me diep in mijn ogen aan.

'Dag Sanne.' Zegt hij voorzichtig.

'Dag Austin.' Zeg ik met een een waterval op mijn wangen. Hij doet de deur open en ik breek, ik ga nog harder huilen. Na 1 uur huilen loop ik naar de vriezer en pak een bak ijs. Ik eet het op terwijl ik een zielige liefdesfilm kijk. Maar dan komt Sam binnen.

P.O.V Sam:

Ik loop terug maar mijn kamer want ik was even bij Leo gaan chillen. Maar zodra ik in de kamer kom lopen zie ik Sanne met een bak ijs op haar schoot een film over liefdes shit aan het kijken. Ik weet niet veel van meiden maar 1 ding weet ik zeker. Ze heeft liefdesverdriet. Wacht! AUSTIN!

'Waar is die vuile schoft!' Roep ik terwijl ik naar Sanne kijk. Ze schrikt zich enorm en er beginnen tranen in haar ogen komen die al snel op de grond liggen. Ik ren naar haar toe en knuffel haar, ze gaat harder huilen en ik wiebel een beetje heen en weer en wrijf mijn hand op en neer op haar rug.

'Shhh.' Troost ik haar.
'Het komt goed.' Troost ik haar opnieuw.

Ze laat zich los uit de knuffel haar en kijk recht in haar prachtige bruine ogen.

'Austin verhuisd naar Italië.' Zegt ze kil.

'Hij gaat wat!? Ik zweer jou dit had hij gepland zodat hij jou kon dumpen.' Zeg ik een beetje luid.

'Nee nee dat is het niet, hij moest mee van zijn moeder en ik vond dat zo'n lang afstands gebeuren ding niet echt werkt.' Zegt Sanne, en rollen weer nieuwe tranen over haar wangen heen. Ik kijk haar aan en knuffel haar opnieuw.

P.O.V Sanne:

****
Vanmiddag heeft Sam mij getroost, hij heeft me echt geholpen. Ik ga proberen Austin zo snel mogelijk te vergeten. Hij heeft al 3 keer gebeld maar ik weiger de telefoontjes. Want ik moet toch ergens beginnen als ik hem wil vergeten? Ik gaap en laat me op mijn bed vallen. Sam ligt in zijn bed netflix te kijken, de film birdbox ofzo. Ik voel mijn oogleden zwaarder worden en val langzaam in slaap.

'Psst, Sanne.' Hoor ik een zware stem zeggen terwijl ik een beetje door elkaar geschud word.

'Kom hier! Ik regel dit wel.' Zegt een andere stem en het deken word van mij afgetrokken. Ik open langzaam mijn ogen en ik zie Sam en Rye voor me staan. Ik krijg een grote glimlach todat ik merk dat mijn deken van mij af is getrokken. En ik gooi de ijsbak naar Rye toe.

'Oehh, lekker!' Zegt Rye alsof een kleuter zijn lolly krijgt. Ik lach en ik sta op.

'Wat kom je eigenlijk hier doen?' Vraag ik aan Rye terwijl ik wat kleren uit de kast pak.

'Ik kwam even over die lul praten als je het niet erg vind.' Zegt Rye die mij een broek in mijn handen duwt.

'Die zocht ik net.' Glimlach ik.
'En trouwens, ik met jou over die lul praten.' Voeg ik er snel aan toe. Rye glimlacht naar mij en wijst naar de badkamer dat ik me klaar moet gaan maken.

Outfit:

Ik ga met Rye aan een tafel zitten en ik ga hem het hele verhaal vertellen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ga met Rye aan een tafel zitten en ik ga hem het hele verhaal vertellen. Nu komt even de pov van Sam zodat ik niet het hele verhaal nog een keer moet gaan uitleggen😂.

P.O.V Sam:

Ik ben echt super kwaad op Austin, hoe kan je zo'n mooi meisje met een geweldig innerlijk zoiets aandoen? Ik ben even naar Leo zodat Rye en Sanne even rustig kunnen praten. Ik kleed me even om want daar had ik geen tijd om me om te kleden.

Outfit:

'Maat! Doe normaal

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Maat! Doe normaal.' Zeg ik terwijl Leo een scheet laat. Ik loop de kamer uit richting Sanne en Rye maar natuurlijk hangen en weer eens 3 meiden achter me aan. Ik duw ze van me af en loop gewoon weg. Ik maak de deur open.

P.O.V Sanne:

Rye is naar Andy toe gegaan, dus ik ben het journaal aan het kijken. Er word op de deur geklopt, ik zucht en sta met moeite op. Ik open de deur en ik zie daar Jack staan. Hij loopt binnen en gooit de deur dicht, hij duwt me tegen de muur aan en begint me te zoenen. Ik probeer hem van me af te duwen maar het lukt niet.

'Jack stop!' Gil ik. Hij legt zijn hand op mijn mond en duwt me op het bed. Hij gaat vrolijk verder en ik lig hier maar te huilen en ik probeer hem van me af te duwen alweer lukt het niet. Dan komt Sam net de kamer inlopen en trekt Jack van me af. Ik hoor een paar klappen.

'En nu weg jij!' Schreeuwt Sam. Hij komt maar me toe lopen en gaat langs me zitten.

'Jawel, dankjewel dat je me alweer bent komen helpen.' Zeg ik lief.

'Geen probleem, alles voor jou.' Grijnst Sam naar mij, het is een vieze en gemene grijns.

'Stop, nu maak je me bang.' Lach ik terwijl ik even maar de wc ga.

-----------------

Hey hoi!

Weer een deeltje!
Ik ben druk bezig met delen te schrijven voor het nieuwe verhaal. Dus die komen hoop ik ook nog binnekort online.

Xxx- Lieke

My Roommate Is A Badboy    √VOLTOOID√Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu