-25-

4K 74 8
                                    

Ik loop terug naar de kamer en ik hoor Sanne lachen en ik hoor een andere zware stem, hij geeft haar een knuffel en een kus. Mijn hart breekt en ik loop snel de kamer in.

Ik kijk maar word al snel blij, haar vader is hier. Ik loop er rustig op af.

'Hallo meneer.' Zeg ik netjes.

'Hallo Sam, noem me gewoon Samuel.' Ik knik en ik kijk Sanne heel even aan, wat is ze toch mooi.

Sanne P.O.V:

Sam is net binnen gekomen en ik merk dat mijn vader en Sam het goed kunnen vinden met elkaar. Daar ben ik blij mee, normaal is mijn vader niet zo'n fan van jongens. Als ik vroeger terug kwam van het Buitenspelen moest hij mij telkens een hele les geven over jongens dat ze erg gemeen kunnen zijn en al die dingen. Wat is mijn vader toch lief :).

'Hoe gaat het op school Sanne?' Vraagt mijn vader om de stilte te verbreken.

'Het gaat wel goed, er is alleen veel gebeurd met die verbouwing enzo.' We zitten aan de keukentafel en Sam legt zijn hand op mijn been, ik vind het niet erg maar ik ben gewoon bang dat mijn vader het ziet. Wat te ook opvalt is dat mijn vader en Sam over dezelfde saaie dingen geïnteresseerd zijn. Zonder dat ze het merken ga ik wat eten maken. Ik heb geen zin om iets groots te maken dus ik ga boerenkool maken, dat doe ik vooral omdat mijn vader dat niet lust en hij heeft thuis geleerd dat hij alles moet eten als er gasten zijn. Eigenlijk is hij de gast maar je snapt wat ik bedoel, Sam is erbij.

Ze hebben niet eens in de gaten gehad dat ik aan het koken was, ik leg bestek neer en zet de borden ook klaar. Ik ze de pan tussen Sam en Papa in. Kijk vader kijkt mij aan maar hij durft niets te zeggen. Heerlijk dit.
Ik geniet heerlijk van mijn stamppot terwijl papa doet alsof hij het lekker vind. Sam heeft gewoon een neutrale blik, zo schattig. We hebben alles op en ik ga afwassen. Natuurlijk gaan hun FIFA spelen, ik wist eigenlijk niet eens dat we een PlayStation hadden. Of ik ben het gewoon vergeten, dat kan ook. Ik ga even een snelle douche nemen want ik heb het idee dat de andere kant van het gebouw me nog kan ruiken.

Ik de douche uit en ik droog me af, heerlijk zo'n hete douche. Ik doe mijn chille kleding aan omdat het nog iets te vroeg is voor een pyjama. Ik loop de kamer binnen en ik zie dat mijn vader op het punt staat om te vertrekken, maar hij wachtte op mij. Ik geef hem een knuffel en een kus op zijn wang.

'Tot de volgend keer!' Roept mijn vader als hij bij de deur is.

'Doei!' Roepen Sam en ik in koor. We kijken elkaar aan en we schieten in de lach. We besluiten om een film te gaan kijken omdat we lekker lui zijn.

'Volgensmij vond jouw vader het eten niet zo lekker.' Lacht Sam.

'Hij doet zijn best om het lekker te vinden.' Lach ik terug. Ik lig in Sam zijn armen en het voelt perfect, hebben we nu eigenlijk een relatie? Ik hoop van wel.

'Sanne, pas ff je status op insta aan.' Knipoogt Sam naar mij. Mijn hart maakt een sprongetje en ik pak gauw mijn telefoon. Ik ga eerst naar Sam zijn insta en ik zie dat hij een datum heeft met mijn naam erachter, ik verander snel mijn status en ik word langzaam moe. Mijn ogen worden steeds zwaarder en ik val in een diepe slaap in Sam zijn armen.

--------------

Hey Hoi!

Weer een nieuw deel! Dit is de laatste dag van de vakantie, en dan begint school weer. Helaas. We hebben gewoon 3,5K ik ben super blij! Dankjewel 🥰

Xxx- Lieke

My Roommate Is A Badboy    √VOLTOOID√Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu