-28-

3.9K 67 36
                                    

Ik zal ze helpen en steunen ik slechte momenten maar ik in goede momenten. Daar zijn beste vrienden voor.

Dit is ons laatste schooljaar dus hierna kunnen ze het kindje gaan adopteren, ze zullen de beste ouders ooit zijn.

'Gaan jullie het kindje na dit schooljaar adopteren?' Vraag ik. Ze knikken allebei overtuigend. Ik kan het niet geloven, ik kan de sprankeling in hun ogen zien, pure liefde. Ze zien het kindje helemaal voor zich, super schattig om te zien. Ik heb trouwens over 4 weken examens dus ik ga morgen ook beginnen met leren, anders slaag ik nooit. Ik heb al met mijn vader geregeld dat ik in het appartement mag gaan wonen waar we eerst zouden gaan wonen, maar toen moest papa verder weg gaan werken dus nu is het huis onbewoond. Ik zeg Randy, omg dat is de perfecte match Rye en Andy samen is Randy. Yass. Ik zeg Randy gedag en ik loop rustig naar de kamer toe, ik maak de deur open en loop naar de keuken. Mijn boterham ligt er niet meer, die zal Sam wel gepakt hebben. Plots hoor ik de douche aan gaan. Ik ruik aan mijn shirt en ik ruik een hoop zweet, eigenlijk moet ik ook douchen maar ik ga niet samen met Sam.

Of wel?

Nee Sanne! Dat doen we mooi niet. Ik heb geen honger meer dus ik ga wel een beetje chillen, ik zet de tv aan en ik kijk naar alle zenders. Niets leuks. Ik pak mijn telefoon en ik heb een appje van mijn mentor.

Mentor: Hoi Sanne, een aantal dagen geleden waren de audities voor de cheerleaders, jammer dat je er niet was. Nog veel succes met je examen ;).

Sanne: Sorry mevrouw ik heb er niet meer aan gedacht, ik heb de laatste tijd veel aan mijn hoofd gehad dus ik denk dat het goed is dat ik er niet heen ben gegaan. Dankuwel voor het bericht.

Ik heb er echt niet meer aan gedacht waar ik aan de ene kant wel blij mee ben. Ik had er geen zin in gehad. De douche staat al een tijdje uit en Sam komt in de meest sexy look aanlopen. Ik grijns breed en ik loop op hem af.

'Hey handsome.' Zeg ik blij. Sam grijnst en pakt mijn heupen vast, hij drukt een lange kus op mijn lippen. Ik laat los en ik loop naar de badkamer. Ik kleed me uit en stap de douche in. De hete stralen glijden over mijn lichaam heen, na een half uurtje oftewel een uur. Stap ik uit de douche en ik droog me af met een zachte handdoek. Ik kleed me om in nieuwe kleding omdat de andere kleding stonk.

Outfit:

Ik heb voor een wat chillere look gekozen want ik ga beginnen met leren zometeen. Ik loop de badkamer uit en ik zie dat Sam met Leo aan het gamen is, ik groet Leo om mijn hand door zijn haren heen te wrijven, dat haat hij. Ik pak mijn schoolboeken en een notitie boek, en ik begin met mijn samenvattingen. Ik kom na een uurtje bij biologie uit, we hebben het over voortplanting. En we krijgen biologie van een oude man, heerlijk was dat. Ik zucht en begin alles op de schrijven. Plots voel ik een warme adem door mijn nek heen glijden, het geeft me kippenvel en al snel staat er een glimlach op mijn gezicht. Ik doe mijn hoofd naar achteren leggen en ik kijk recht in de ogen van Sam. Ik drukt een kusje op mijn lippen en kijkt dan naar mijn samenvatting.

My Roommate Is A Badboy    √VOLTOOID√Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu