-38-

2.6K 77 14
                                    

~P.O.V Sanne~

De jongens zijn nu al een tijdje aan het gamen, ik ga wel even kijken wat ze aan het doen zijn. Als ik de kamer binnen kom lopen zie ik dat Leo al weg is.

'Waar is Leo?' Vraag ik. Sam kijkt op van zijn telefoon, zijn mooie ogen kijken recht in de mijne.

'Hij moest weg.' Zegt Sam terwijl hij weer is gericht op zijn telefoon. Ik ga naast hem zitten om te kijken wat hij aan het doen is, maar snel doet hij zijn telefoon uit.

'Ik mag altijd in je telefoon kijken?' Zeg ik verward. Sam legt zijn telefoon neer en geeft een kus op mijn voorhoofd.

'Sam?' Zeg ik. Sam kijkt me aan.

'Ja?' Zegt hij alsof hij er niets van heeft gehoord.

'Waarom mag ik niet in je telefoon kijken?' Vraag ik nog een keer.

'Tuurlijk mag dat, maar nu even niet.' Zegt Sam. Hij staat op en loopt naar de keuken waar hij een flesje water uit de koelkast pakt. Ik pak zijn telefoon en ik probeer in te loggen maar zijn wachtwoord is veranderd.

'Sam! Wat is dit?' Zeg ik wat kwader. Sam zucht.

'Hoezo pak je zomaar mijn telefoon?' Vraagt hij verontwaardigd. Ik kijk hem aan met een meen-je-dat blik.

'Vind je het gek? Ik mag altijd meekijken op je telefoon en ineens mag ik niet meer meekijken en je hebt je wachtwoord veranderd!' Zeg ik boos. Hoe meer woorden ik uitspreek hoe meer het tot me doordringt.

Misschien gaat hij vreemd.

Boos loop ik naar de badkamer waar ik vervolgens de deur op slot doe, tranen glijden over mijn wangen.

'Sanne?' Zucht Sam terwijl hij zacht op de deur klopt.

'Ga maar maar je nieuwe chick!' Mijn stem verheft een beetje.

'Oh! Dus zo denk je over mij!?' Zegt Sam kwaad. Een paar seconden daarna hoor ik de voordeur dicht slaan. Shit. Er stromen nu nog meer tranen over mijn wangen, waarom moet mij dit nou weer overkomen? Waarom moet Sam nou weer vreemd gaan? Na een uurtje maak ik de deur open en loop ik verdrietig naar de keuken, ik drink het flesje op waar Sam aan was begonnen. De avond verloopt rustig, ik ben Netflix aan het kijken met wat chips, soms moet ik uit het niets huilen. Het is nu 00:01 en Sam is nog steeds niet terug. Ik loop maar onze misschien binnenkort mijn slaapkamer. Ik poets mijn tanden en ik doe mijn pyjama aan. Verdrietig ga ik in mijn bed liggen. Ik lag bijna te slapen totdat ik de deur dicht hoor gaan, ik hoor de sleutels op het aanrecht neer gegooid worden. Langzaam loop ik onze slaapka uit. Sam staat aan het keuken eiland met zijn handen in zijn haren.

'Sam?' Piep ik bang. Zijn hoofd draait naar mijn kant toe. Er zit rode lippenstift op zijn neus, is hij serieus?

'Ben je fucking serieus!?' Schreeuw ik kwaad. Verschillende tranen glijden over mijn wangen. Sam kijkt me vragend aan.

'Waar heb je het over?' Zegt hij kwaad terug. Ik wijs naar zijn neus en ik ren dan huilend de slaapkamer in, ik verstop me in de dekens en huilend val ik in slaap.

Langzaam word ik wakker, moe stap ik uit bed en loop ik naar de keuken. Sam is nergens te bekennen, er ligt wel een briefje op tafel.

Hoi,
Ik ben bij Leo, ik weet niet wat er mis was met mijn neus maar ik had een bloedneus gehad omdat ik tegen een glazen deur aan liep bij Leo thuis gisteravond.

Gr. De persoon waar boos op bent.

Een diepe zucht verlaat mijn mond, waarom kon ik niet gewoon zien dat het een bloedneus was! Ik wil mezelf zo graag slaan, hoe dom ben ik!? Ik wil Sam bellen, maar net op dat moment komt hij binnen lopen met een volle boodschappen tas.

Hij pakt zijn telfoon en geeft het aan mij. Ik kijk hem vragend aan.

'Kijk maar naar de app van Leo en mij.' Zegt hij terwijl hij de boodschappen uit aan het laden is. Ik open het gesprek van Leo en Sam. Het eerste woord wat ik zie staan is 'verrassing' ughh! Hoe dom kan ik zijn, ik moet hem gewoon vertrouwen.

'Sorry.' Stamel ik.

'Maakt niet uit, ik had mezelf ook niet gelooft.' Knipoogt Sam naar mij. Een brede glimlach verschijnt op mijn gezicht. Ik loop op hem af en ik druk een kus op zijn lippen. Hij trekt me in een knuffel.

'Dusss, heb je 'verrassing'? Vraag ik grijnzend. Sam lacht.

'Daar kom je ooit wel achter.' Knipoogt Sam naar mij toe.

---------------------------------

Hey hoi!

Een extra deeltje voor jullie x
Omdat ik best vaak te laat ben..
Ik hoop dat dit het weer goed maakt❤️

Xxx- Lieke

My Roommate Is A Badboy    √VOLTOOID√Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu