-26-

4.2K 70 11
                                    

Mijn ogen worden steeds zwaarder en ik val in een diepe slaap in Sam zijn armen.

Ik zie fel licht door de ramen heen komen en ik hoor de vogeltjes fluiten, de warme geur van crossantjes glijden onder mijn neus door. Mijn ogen gaan steeds meer open en ik zie Sam shirtless in de keuken staan, ik kijk naar de tafel en ik zie een romantisch ontbijtje staan. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik Sam ineens voor mij zie staan.

'Goedemorgen schoonheid.' Grijnst Sam. Ik lach, en met moeite sta ik op.

'ik ga me eerst even omkleden, dan zie ik er nog een beetje beter uit.' Grijns ik naar Sam terwijl ik de badkamer in loop. Ik ga nu even niet douchen want anders moet Sam te lang wachten, ik ga wel mijn make-up mooi doen. Ik kleed me even om want ik moet opschieten.

Outfit:

Make-up:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Make-up:

Outfit Sam:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Sam:

Ik loop de badkamer uit en Sam heeft zich ook al omgekleed, hij is zo knap

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop de badkamer uit en Sam heeft zich ook al omgekleed, hij is zo knap. Ik loop daar hem toe en ik plant een klein kusje op zijn lippen. Ik hoor gewoon dat er een grote grijns op zijn gezicht staat, ik ga zitten en pak een stukje meloen die ik erg charmant not in mijn mond doe. Sam begint te lachen en ik kijk hem vragend aan.

'Wat is er?' Vraag ik met een volle mond.

'Nee niks, laat maar.' Zegt Sam lachend, ik haal mijn Schouders op en ik pak nog een stukje meloen.

'Wat gaan we doen vandaag?' Vraag ik. Sam kijk vrolijk op en kijkt me aan.

'We gaan sporten.' Grijnst hij.

'Serieus?' Klaag ik. Sam knikt vrolijk maar ik negeer het gewoon. Ik bedenk me net dat ik een hele lange tijd geleden sport kleding had gekocht omdat ik wou gaan sporten, ik heb die kleren nooit uit de kast gehaald. Na het ontbijt begin ik met afruimen totdat ik 2 handen op mijn heupen voel.

'Jij gaat je omkleden, ik ruim wel af.' Fluistert hij in mijn nek. Ik glimlach kort en ik ga naar mijn kast waar ik mijn sportlegging van Fila pak en mijn sport shirtje van Fila. Ik pak een paar sneaker en ik loop rustig de badkamer uit, ik heb ook mijn mooie oog-makeup eraf gehaald want dat komt misschien een beetje raar over als ik ga sporten. Sam fluit overdreven naar hem maar ik negeer het gewoon en ik maak mijn sporttas klaar.

'Gaan we?' Zegt Sam als hij bij de deur staat met zijn sporttas. Ik knik en loop achter hem aan.
Eenmaal aangekomen bij de sportzaal flirt de mevrouw aan de balie weer eens met mijn vriendje, ik pak hem bij zijn hand en ik trek hem gauw mee. Sam lacht er om en geeft me een kusje op mijn mond.

'Jij mag je daar omkleden.'. Wijst hij naar de deur waar een meisje op staat.

'Goh, daar was ik nog niet achter.' Zeg ik sarcastisch.

'Dan weet je dat nu.' Zegt Sam serieus als jij de heren kleedkamer in gaat. Ik maak de deur open en ik zie helemaal geen meisje zitten, niet dat ik daar blij mee ben want dat betekent dat ik het enigste meisje ben tussen alle jongens. SAM! Hij laat me natuurlijk alleen sporten om te laten zien dat hij een vriendinnetje heeft. Hij is zo slim, dat is dus de reden dat hij zo overvrolijk was  vandaag en gisteren. Ik loop de sporthal in en ik zie allemaal gespierde jongens naar mij staren, ik word er een beetje onzeker van als ik eerlijk ben. Ik voel twee handen die de mijne vastpakken ik glimlach er ik draai me om waar de meest knappe persoon staat van de hele wereld. Hij drukt zijn lippen op de mijne, ik ga er in mee en na een tijdje laat ik los. Sam kijkt trots naar alle jongens die jaloers staan te kijken. Ik loop naar een mat toe waar ik vervolgens 50 sit-ups doe, 1 ding is zeker. Dat ga ik nooit meer doen, ik ben bekaf. Sam wijst naar het gewichtheffing apparaat ding, ik weet niet eens hoe alles heet. Hij haalt er een paar gewichten af omdat het voor mij wat te zwaar is.

'Ga er maar op liggen, ik help je met omhoog tillen.' Zegt Sam alsof hij een leraar is. Ik volg netjes zijn instructies en ik lig lekker op het kleine bedje, hij pakt het ding op en legt die stang in mijn handen.

'Nu moet je het omhoog duwen en weer omlaag.' Legt Sam uit. Ik duw hem omhoog en omlaag, na 2 keer word het al te zwaar. Mijn armen beginnen te trillen maar dat word al snel minder omdat Sam me mee helpt door de stang mee op te tillen. Na een aantal keer ben ik er helemaal klaar mee.

'Ik ben er klaar mee! We gaan naar huis zodat ik kan gaan douchen.' Zeg ik vastberaden.

'Oke lui kindje.' Grijnst Sam naar mij. Ik sla hem speels op zijn wang vervolgens ren ik naar de kleedkamer waar ik mijn sport schoenen in doe en mijn vestje. Natuurlijk was Sam sneller als mij. Onderweg ben ik over een aantal dingen aan het denken die mij zijn overkomen, al snel raken mijn gedachtes bij Austin. Ik mis hem zo erg als ik er over nadenk, verschillende tranen rollen over mijn wangen. Sam kijkt me aan en schrik er een beetje van.

'Hey, wat is er?' Zegt Sam lief, hij veegt de tranen weg en let niet goed op de weg. Ik zie een grote boom steeds dichterbij komen.

'SAM!' Gil ik uit. Sam Schreeuwt hard-- BOEM! Alles word zwart in mijn ogen en ik word licht in mijn hoofd.

------------------------

Hey hoi!

Sorry voor de cliffhanger maar ik kon het niet laten. Ik heb proefwerkweek maar ik probeer wel om te gaan schrijven.

WE HEBBEN BIJNA 5K. dankjewel allemaal ❤️

Xxx- Lieke

My Roommate Is A Badboy    √VOLTOOID√Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu