Day two

2.5K 149 12
                                    

Ik open mijn ogen door kusjes in mijn nek. Met een grote glimlach bekijk ik Nadir. 'He schoonheid.' Zegt hij schor. Ik glimlach en doe mijn armen om hem heen. 'Ik hou zoveel van jou.' Zeg ik zacht en haal mijn vingers door zijn schattige haren. Hij glimlacht breed. Vlinders in mijn buik en ik kan niet gelukkiger wezen. 'Heb je een beetje lekker geslapen?' Vraag ik en kijk hem goed aan. 'Wat denk je zelf? Ik slaap naast mijn droomvrouw.' Zegt hij schor. Ik glimlach en kijk goed in zijn ogen die glinsteren. Ik hoor de deur opengaan en draai me om. 'Goeiemorgen schatje, kom je erbij?' Vraag ik met een grote glimlach. 'Nee hoeft niet. Gaan we zo zwemmen?' Vraagt Ayoub. Ik zie dat hij zijn zwembroek al aangedaan heeft en er een simpel wit shirtje boven aan heeft. 'Ja, ik ga even bidden en dan gaan we ontbijten.' Zeg ik en ga recht zitten. 'Is goed.' Zegt Ayoub en loopt weg. Ik kijk Nadir aan. Hij kijkt me verliefd aan. Ik moet van hem lachen. 'Je bent het mooiste wat ik ooit gezien heb.' Zegt hij doodserieus. Ik moet lachen en druk een kusje op zijn lippen.'Kleed je aan. Ik ga even wudu doen.' Zeg ik en sta op.

We ontbijten gezellig en gaan dan door naar het zwembad. Terwijl ik lekker lig te luieren gaat Ayoub zwemmen en zit Nadir verderop te bellen. Na een tijdje komt Nadir geïrriteerd terug. Hij komt naast me liggen en zucht diep. 'Maak je geen zorgen. Laat het gaan.' Zeg ik en pak zijn hand. Hij lacht. 'Was dat maar zo simpel. Veel aan m'n hoofd liefje.' Zegt hij. 'Het is simpel. Focus je gewoon op mij.' Zeg ik en breng mijn gezicht dichterbij. 'Ik hou van je.' Zegt hij zacht en zoent me.

Lachend ren ik achter Ayoub aan. We spelen tikkertje en ik ben hem. Hij is te snel voor me en ik ren achter Nadir aan. 'Trage.' Daagt Nadir me uit. Ik ren zo hard ik kan en Nadir knalt tegen iets aan. Ik ga helemaal stuk en Ayoub ook. Na twee minuten ongeveer stop ik half met lachen en help ik hem. 'Wat een domkop ben je ook.' Zeg ik lachend. 'Je hebt me nog steeds nog niet getikt!' Zegt hij en rent weg. Ayoub rent ook weg en met een lach ren ik achter ze aan.

'Ga nou!' Zegt Ayoub ongeduldig. 'Laat me nadenken.' Zegt Nadir en kijk naar zijn kaarten. 'Hopeloos geval schiet eens op.' Zeg ik lachend. 'Ik kan niet eens normaal kaarten met jullie! Geef me een break.' Zegt hij en staat op. 'Spelen jullie maar verder, ik voel me niet zo goed.' Vervolgt hij zijn zin. Ik loop hem achterna en ga naast hem zitten. 'Liefje?' Vraag ik en ga met mijn vingers over zijn arm. 'Wat is er aan de hand?' Vraag ik. Hij zucht en kijkt naar de grond. 'Nadir praat met me.' Zeg ik ongerust. 'Het is niks.' Zegt hij met een zucht. 'Het is niet niks. Zeg het me.' Zeg ik en haal zijn handen van zijn gezicht. 'Het betekent blijkbaar iets voor je.' Zeg ik zacht. 'Een klant. Ik ben hem kwijtgeraakt. Hij was heel erg belangrijk.' Zegt hij. 'Was dit het? Verder nog iets liefje? Het komt wel goed. Dat weet ik zeker.' Zeg ik. 'Ik heb maanden aan deze klant gewerkt Nada. Dit was belangrijk en ik kon niet opnemen, omdat ik lag te zwemmen.' Zegt hij chagrijnig. Ik slik. Is dit nou mijn schuld? Wat een onzin. 'Dan zwem je toch niet. Ik heb hier nooit om gevraagd.' Zeg ik pissig en loop weg. Ik ga tegenover Ayoub zitten en bijt op mijn nagels. 'Zo bedoelde ik het toch helemaal niet.' Zegt Nadir en komt dichterbij. 'Zo bedoelde je het precies.' Zeg ik. 'Ik baal alleen dat is alles schat.' Zegt hij. Ik slik en kijk in zijn mooie ogen. Waarom moet ik in zijn ogen kijken? Waarom is hij zo leuk? 'Mama waarom huil je?' Vraagt Ayoub. 'Huilen? Wat?' Vraag ik en veeg mijn tranen weg. 'Dat zijn tranen van blijdschap schatje. Maak je maar niet druk.' Zeg ik snel. Ik had niet eens door dat ik tranen had. Ik sta op en druk een kusje op Ayoubs hoofd. 'Ik ga me even opfrissen en dan gaan we naar buiten ja?' Zeg ik en loop langs Nadir naar de badkamer. Ik was mijn gezicht en in de spiegel zie ik Nadir. 'Het spijt me ik kwam agressief over.' Zegt hij met spijt. 'Het is niet erg. Ik weet niet waarom ik tranen had.' Zeg ik en droog mijn gezicht. Hij lacht. 'Heb ik je nu al zwanger gemaakt?' Vraagt hij. 'Zonder seks is dat nogal moeilijk.' Zeg ik lachend. Hij lacht en komt dichterbij. 'Vergeet het, ja? Ik zal mijn telefoon uitzetten. Ik ben hier voor jou' zegt hij en streelt mijn wang. Ik knik en geef hem een kus. Hij drukt zijn lichaam tegen het mijne en ik voel dat hij geil is. 'Ik weet dat je zei dat we het niet moesten plannen, maar niet nu.' Zeg ik lachend. Hij kijkt even raar, maar zodra hij het begrijpt moet hij lachen. 'Dat gebeurt soms.' Zegt hij en legt zijn hand op zijn kruis. 'Als het maar door mij gebeurt.' Zeg ik lachend. 'Alleen door jou.' Zegt hij met een zwoele blik. Ik moet lachen en zoen hem weer. 'Gaan we een rondje lopen?' Vraag ik. 'Ja laten we gaan voetballen met de kleine man.' Zegt hij vrolijk. Hij pakt mijn hand en trekt me mee. 'Kom kleine dan gaan we voetballen.' Zegt hij vrolijk. Wat hou ik van hem. 

Het is avond aan het worden en we hebben besloten om de stad in te gaan. Het is niet ver van hier, dus lopen we gezellig. 'In welke landen ben je al geweest?' Vraagt Ayoub tussendoor. Nadir lacht en denkt na. 'Best wel veel.' Zegt hij. 'Welke allemaal?' Gaat Ayoub door. Ik kijk Nadir kort aan. 'Thailand, Dubai, Egypte.' Ik luister aandachtig naar hem. 'Wat vond je het mooiste land? En welk was het leukst?' Vraag ik. Nadir kijkt me kort aan. 'Het mooiste land? Dat vind ik toch wel mijn eigen land, Egypte blijft het mooiste.' Zegt hij trots. 'Ik ben nog nooit in Marokko geweest. Mama wanneer gaan we daarheen?' Vraagt Ayoub. 'Het leukste land? Spanje man.' Gaat Nadir snel door. 'Waarom?' Vraagt Ayoub. 'Kijk met wie ik hier ben.' Zegt Nadir trots. Ik glimlach en hij drukt een kusje op mijn hoofd. In de verte zie ik al wat winkels en het word steeds drukker. 'Als eerst wil ik hier naar binnen.' Zegt Nadir en trekt me mee naar een juwelier. Hij kijkt me afwachtend aan. 'Ik hoef niks.' Zeg ik met een lach. 'Of je kiest iets wat je zelf mooi vindt of ik kies iets voor je.' Zegt hij. Ik moet lachen. 'Ik hoef echt niks.' Herhaal ik. Hij negeert me en kijkt rond. 

'Ik heb er twee waar je uit kunt kiezen. Ik weet niet welke ik mooier vind.' Zegt Nadir na een tijdje. Ik sta op en druk een kusje op Ayoubs hoofd. Hij zit spelletjes te spelen op mijn telefoon. Ik loop naar Nadir en kijk naar wat hij wilt. Twee mooie kettingen. 'Dus welke?' Vraagt hij doodserieus. 'Geen. Ik wil echt niks liefje.' Zeg ik. Hij lacht. 'Ik koop ze gewoon allebei als je niet wilt kiezen.' Zegt hij. Ik moet lachen en sla hem zacht. 'Nee Nadir ik hoef echt niks. Kom we gaan.' Zeg ik. Ik hoor hem tegen de vrouw praten en zij pakt beide kettingen. Ze pakt twee doosjes en ik zucht. 'Oke, mag ik ze even goed bekijken?' Vraag ik. 'Ik wist wel dat je tot zinnen zou komen.' Zegt Nadir met een grote grijns. De vrouw haalt ze weer tevoorschijn en ik zie het al meteen. 'De linker vind ik het mooist.' Zeg ik eerlijk. Hij is werkelijk waar prachtig. Nadir rekent het af en houdt het tasje vast. 'Kom je kleine?' Vraagt hij aan Ayoub. 'Eindelijk.' Zucht Ayoub en staat op. 'Dat had echt niet gehoeven.' Zeg ik als we de winkel uitlopen. 'Dat weet ik. Ik wou het.' Zegt Nadir schattig. 'Gaan we nu eten? Ik heb honger.' Zegt Ayoub moe. 'Ja we gaan wat eten. Waar heb je zin in?' Vraagt Nadir aan Ayoub. 'Pizza.' Zegt Ayoub meteen. Ik moet hard lachen. 'Wie had dat nou geraden?' Zeg ik sarcastisch. Nadir moet lachen en we gaan opzoek naar een pizzeria. 

Het eten is op en we hebben al betaald. Nadir en ik zijn een eindeloos gesprek aan het voeren. 'Oh trouwens Ayoub ze hebben hier ook ijs.' Zegt Nadir dan. Beide kijken we naar Ayoub. Hij is in zijn stoel in slaap gevallen. Ik had het niet eens door. 'Zullen we dan maar eens gaan? Of wil jij nog een ijsje?' Vraagt Nadir. 'Nu je het zegt, ik heb best wel zin in een ijsje ja.' Zeg ik lachend. 'Ik zal het wel even halen dan. Wat voor?' Vraagt hij en staat op. 'Iets met chocola.' Zeg ik met een glimlach. 'Komt eraan.' Zegt hij en loopt weg. Met al mijn kracht til ik Ayoub op en leg hem op mijn schoot. De stoel is erg hard en ik wil niet dat mijn mannetje nekpijn krijgt. Na een paar minuten is Nadir terug en eten we onze ijsjes op. 'Ayoub liefje.' Wek ik Ayoub. Nadir staat op. 'Laat hem slapen joh. Ik til hem wel.' Zegt hij stoer. Ik lach. 'Hij is zwaar.' Zeg ik. 'En ik ben sterk.' Zegt hij zelfverzekerd. 'Wat jij wilt.' Zeg ik lachend. Hij tilt Ayoub op en we lopen weg. 

Verderop zien we taxi's staan. 'Kan je please niet zo eigenwijs doen en gewoon instappen.' Zeg ik met een grote glimlach. 'Dit is nogal slecht voor mijn ego Nada.' Zegt hij met een klein lachje en stapt in. 

Nadir stopt Ayoub in en ik bid het gebed. Ik trek een nachtjurkje aan en ruim alles een beetje op. Ik ga daarna naast Nadir liggen en denk aan vandaag. 'Nogmaals heel erg bedankt voor de ketting. Hij is prachtig.' Zeg ik. Hij glimlacht. 'Waarom zei je niet gewoon dat je hem wilde? Zogenaamd highclass.' Zegt hij met een klein lachje. 'Ik wil hem ook niet per se.' Zeg ik. 'Uhu.' Mompelt Nadir. Ik moet van hem lachen. Met mijn vingers ga ik over zijn gespierde armen. Ik voel me heel erg aangetrokken. Hij ziet er ongelofelijk sexy en onweerstaanbaar uit. 'Nadir?' Vraag ik zacht. 'Hmm.' Kreunt hij slaperig. 'Niet slapen.' Zeg ik lachend. 'Hmm.' Kreunt hij. Ik druk kusjes op zijn lippen. 'Wil je slapen?' Vraag ik twijfelend. Hij opent zijn ogen en is klaarwakker. 'Slapen of?' Vraagt hij met een mega grijns. Ik moet ervan lachen en druk mijn lippen tegen die van hem. Zijn handen gaan soepel naar mijn heupen en ik het gebeuren. Ik hou van hem. Het is niet zoals bij Jabir. Dit is liefde.

Mommy's life {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu