Turkije🇹🇷

2.1K 152 26
                                    

'De vlucht was dramatisch.' Zeg ik zuchtend en leun tegen Nadir aan terwijl we onze hotelkamer zoeken. 'Nee die naar Egypte was erger.' Zegt Nadir. 'Hier is onze kamer! Nummer 280!' Zegt Ayoub blij. Langzaam lopen Nadir en ik erheen. Nadir scant het pasje en de deur gaat open. Nadir laat me los en rent samen met Ayoub naar het balkon. Ik kijk wat rond. 'Deze is niet zo mooi als de vorige.' Zeg ik en loop naar het balkon. 'Dat weet ik. Maar dit maakt het goed.' Zegt hij en kijkt vrolijk naar buiten. 'Mama kijk al die glijbanen! Ik bedoel, wauw!' Zegt Ayoub verbijsterend. Ik kijk naar buiten en het is inderdaad andere koek. Een stuk of twintig mega grote glijbanen. Vijf grote zwembaden. Tennisvelden en voetbalvelden. Een hele golfbaan. Wauw. 'Turkije of Egytpe?' Vraagt Nadir lachend. 'Turkije all the way.' Zeg ik en geniet van het prachtige uitzicht. Ayoub rent naar binnen en trekt zijn broek uit. 'Mama geef mijn zwembroek.' Zegt hij enthousiast. 'Pardon?' Vraag ik en kijk hem scheef aan. 'Ik bedoel, mag ik alstjeblieft mijn zwembroek. Please mam. Please ik wil zwemmen.' Zegt hij super snel. Ik lach en open de koffer. 'Pak die van mij ook. We gaan zwemmen a niffo.' Zegt Nadir en trekt zijn broek ook uit. Ik draai me om en kijk van Nadir naar Ayoub. Beide in hun boxer en een shirt. Lachend pak ik mijn mobiel. 'Wat doe je?' Vraagt Nadir en kijkt me scheef aan. 'Mam geef gewoon.' Zegt Ayoub zuchtend. Ik maak een foto van ze en leg mijn telefoon weer weg. Ik geef hun de zwembroeken en die doen ze snel aan. 'Kom je?' Vraagt Ayoub en opent de deur. 'Druk maar alvast op de lift.' Zegt Nadir tegen hem. Ayoub rent enthousiast weg. 'Als je per se een foto wou kon je ook gewoon zeggen. Wacht nog steeds op onze sekstape. Wanneer gaan we die maken?' Vraagt hij serieus. 'In je dromen.' Zeg ik lachend en duw hem de kamer uit. 'De lift!' Roept Ayoub hard. 'Seks in de lift. Dat komt sowieso in onze sekstape.' Zegt Nadir, plant snel een kusje op mijn lippen en sprint naar Ayoub toe. Ik moet hard lachen en sluit de deur. Wat een sukkels.

Pov Nadir

'Kom je moeder roept ons.' Zeg ik tegen Ayoub en klim het water uit. 'Nog even.' Zegt Ayoub. 'Ze heeft ons al zo'n vijf keer geroepen. Loop als je wilt leven.' Zeg ik lachend. Hij klimt omhoog en samen lopen we naar Nada. 'Waarom kwamen jullie niet?' Vraagt ze met een volle mond. 'We wisten niet dat jij ons eten op zou eten. Nada man.' Zeg ik en pak een freitje. Ze rolt met haar ogen en we nemen aats. 'Lekker hoor.' Zeg ik en laat mijn ogen rusten op haar borsten. Ze geeft me een harde trap tegen mijn scheen aan. Het is het waard. Ik moet lachen en eet door. Kort na het eten springt Ayoub alweer het water in. 'Blijf hier dan. Met mij. Het is inmiddels ook mijn vakantie.' Zegt ze en trekt me bij haar. 'Ik wil echt graag zwemmen.' Zeg ik twijfelend. 'Je bent echt een kleuter.' Zegt ze en duwt me lachend weg. 'Als het je troost, we zullen ook wel wat dingen doen in een zwembad op onze sekstape.' Zeg ik. Ze geeft me een klap tegen mijn wang. 'Was het waard. Goed dat ik met iemand ben getrouwd die sexy is als ze boos is.'  Zeg ik knipogend. 'Je bent echt een kneus.' Roept ze me na. Ik spring het water alweer in joh.

We lopen door de stad met z'n alle. En ik zeg je eerlijk. Sommige Turkse vrouwen. Damn. Nada heeft het wel door denk ik. Maar in mijn verdediging heb ik haar gezien hoe ze vijf minuten lang naar een man aan het staren was. Ik zei maar niks. Als ze elke keer wat zei dat ik een vrouw checkte. Damn.

Laat in de avond spelen we nog een potje voetbal. Iedereen neemt een douche en Nada stopt Ayoub dan in bed. 'Mag Nadir me in bed stoppen?' Hoor ik dan. Ik kijk met een grote grijns op. 'Ondankbare krengen.' Mompelt Nada en loopt weg. Ik moet hard lachen en stop hem in. Ik loop naar het balkon en kijk Nada goed aan. 'Is madame boos?' Vraag ik. Ze kijkt me droog aan. Ik blijf haar aankijken en ze moet lachen. 'Hoezo mag hij je opeens?' Vraagt ze. 'Jaloers?' Vraag ik met een mega grijns. 'Shut up.' Zegt ze lachend en duwt me weg. Ik bijt op mijn lip en loop naar binnen. 'Babe.' Zeg ik. Ze negeert me en gaat in bed liggen. 'Ben je serieus jaloers?' Vraag ik. 'Tuurlijk niet.' Zegt ze lachend en doet haar armen om me heen. 'Juist goed.' Zegt ze zacht en ik zoen haar. 'We waren in gesprek.' Zegt ze en duwt me rustig weg. 'Hmm ja.' Zeg ik en ga verder met haar zoenen. Lachend zoent ze mee. 'Ik kan niet genieten als mevrouw lacht.' Zeg ik. Ze moet harder lachen en moet gapen. 'Yallah ga slapen. Mevrouw is weer eens moe.' Zeg ik zuchtend. 'Hou van je.' Zegt ze lachend en sluit haar ogen. Ja, ja, hou ook van jou. Ik staar voor een tijdje naar haar lippe en ga daarna ook slapen.

Mommy's life {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu