Untitled part

540 15 16
                                    


Üç yıl sonra, merhaba!

Bu öyle şu yayınevinden kitabımı alabilirsiniz duyurusu değil. Öyle bir durum olsa zaten kağıt israfı olur. Ama düşünce israfı olmaz buna eminim. Kalın ya da serisi git gide gereksiz betimlemeler ve daha da gereksiz ayrıntılarla boğulmuş kitapların öneminin arttığı; düşüncenin de yavaş yavaş değersizleştiği bu camiada sanmıyorum böyle bir adım atacağımı. 

Sizi özledim, demek isterdim iyi prim ama demeyeceğim. Üzülerek dürüst olacağım. Çoğunuz bana yorum yaparken bence  saçma davrandınız.  Bu benim katlanmayacağım, dayanamayacağım bir durum olduğundan asla değil; eleştiriye açık biriyim. (yemekteyizdekiler gibi sayıp sayıp olanlardan değil cidden) Ama kitabın özünü anlamadan bana küfürler sayanlar mı olmadı yoksa ana bacı girişenler mi? Yapacak bir şey yok elbette birkaç çürük elma için bir kitleyi böyle bir zan altında tutmak istemezdim ama. Sayıları veyahut düşünce kirlilikleri gerçekten azımsanacak değil. Olsun onları da cidden seviyorum. Sosyal medyanın gücü, en değersizleri bile bana kaleme aldırıyor :)

Yazmayı özledim demeyeceğim. Çünkü yazmak benim bir parçam asla yazmayı bırakmadım. Mutluyken de üzgünken de. Sadece böyle hayali karakterler üzerinden hayali bir dünya da sizin devamını getireceğiniz ve kitabı sizin yöneteceğiniz bir kitapla yetinmedim elbette. Başka tarzda şeyler de yazdım. 

Heather Mcelhatton'ın kitapları gibi düşünebilirdiniz aslında bu kitabı. O yazarın kitaplarında  sonunu sizin seçiminiz belliyor. Ama bu kitapta sonunu, gidişatını, varışını seçiminiz değil; hayatta nasıl biri olduğunuz, hayal gücünüz belirliyor. 

Aklımda bu kadar yazmak yoktu. Siz benim düşüncelerimi paylaştınız. Okudunuz, benim kadar bazınız benden bile fazla bile emek verdi. Sizleri seviyorum. 

Kendinize iyi bakın hep, hayatınızda hep mutlu olun. 

Ütü değil, insan olun. 



ütü(+18 ütü)Where stories live. Discover now